Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 için saatlerce başından kaldırmayacak oyun tavsiyesi

Drall

Öne çıkan mesajlar

god of war 2 aldım mütişmiş yahu! of deliler gibi zevkli =D bide lightningmi kasiyim yay büyülerinimi kılıcın yanında? yoksa kafama göre takıliyim ikiside yavaş yavaş fullenirmi?

edit: gümüş dvdlerden hiçbiyerde bulamadım sorduğum tüm cdcilerde bulamazsın onlardan dedi=/ ps'ci abide bulsanda 5 milyon falandır 2buçuk daha ver oyun al normal dedi. bu indirdiğim 2 oyunu nası oynucam pek ='/ okamiyle shadow of the colossus hiçbiyerde yokki ya... ps2 ye hdd takmak için hangi aparatlar lazım ve bana kaça patlar bilen varmı?

sonuncu edit: çip matrix markaymış dvd9 çalıştırırmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
god of war 2 aldım mütişmiş yahu! of deliler gibi zevkli =D bide lightningmi kasiyim yay büyülerinimi kılıcın yanında? yoksa kafama göre takıliyim ikiside yavaş yavaş fullenirmi?

kronos un lightining ine ver derim kılıçlar bitince. mass efektif büyüler her zaman çok daha işe yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

1incisini hiçbiyerde bulamadımki ya =/ arkadaştan almıştım oda benim ps'a oturmadı niyeyse, biyerleri dışarda kaldı hep, bende gow2yi bulduğum yerde aldım oturdum başladım oynamaya =D birincisini bulabilirsem gow2yi olduğu gibi bırakırım 1i bitirince devam ederim kaldığım yerden madem. cdcide uyanık alakaları yok al al dediydi sdgsdfgsdf. silent hill gördüm cdcide almadım tırstım =D gow serisi bitsin alırım onuda gaza getirirse bi arkadaş sdgsdfg
Sosyal ağlarda paylaş

mininovadan 2-3le falan indiririm 2 haftada bi oyun ya sdgsdf okamiyle shadow of the colossus indirdim zaten gümüş dvd bulamadım son çare verbatim alcam 2 tane en düşük hızda yazcam işte, ama hala çıkamadım dvd almaya, dışarı çıktığımdada dvd almayı unuttum sgsdfgsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...