PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Sevgili patikler =) İstanbulda üniversitede okuyan arkadaşlarımız üniversitelerini, imkanlarını vs. yazarsa mutlu olacağız. boğaziçi, itüyü biliyor sayılırızda marmara vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yeditepeye gelme hala ders seçecem 12512512 yıldır ders seçme sistemini düzeltmediler :F + 12351512 daha negatif şey var onun dışında gelirsen her bölümde değil ama genelde bölüm hocaları ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 istanbul gayet iyi yemek 1 ytl :D 4 çeşit... dersler de asırı bi kasış yok kulüpler iyi atraksiyonlar yapıyorlar arada konserler söyleşiler falan beyazıt kampusunden bahsediyorum bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 boğaziçine gelceseksen fiziğe gel. elektrik dersini veren hoca dışında hepsi ortalama üzeri ile süper arasında gidip geliyor. o bahsettiğim hoca ise tam bir kabus sdf millet elektrik dersini ondan almamak için exchange'e gidiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Boğaziçi fiziğe gidilmez, Solonor var orada detatylı anlatır size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Doğuş Üniversitesi, kent içi ulaşımı çok kolay olmasına rağmen pek üniversite hayatı yok gibi yani sırf binalar falan pek bi sosyal yaşam göremedim henüz. Mühendislik bölümleri sağlam onu biliyorum bastırıp parayı getirmişler baya sağlam profesörleri. (mit masterlı vs) tavsiye edebileceğim bölüm tabi ki kendi bölümüm olur, Bilgisayar Mühendisliği zorlar biraz ama eğitimi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Burax said: yeditepeye gelme hala ders seçecem 12512512 yıldır ders seçme sistemini düzeltmediler :F + 12351512 daha negatif şey var onun dışında gelirsen her bölümde değil ama genelde bölüm hocaları ii aynen anca bugun hocamın yardımıyla seçebildim kendi şifresiyle zar zor girdi de seçti gelceksende sonsuza kadar hazırlık oku dertsiz tasasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Marmara, yeri güzel de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 marmara hakkında biraz daha bilgi alabilirm sanırsam açığım yani =) @Ardeth abiiğğ bütün fizikçiler okuma diyor ben ne kadar sevsemde =) ha şimdi diyeceksin onlardan sanane fakat bildiğin gibi istisnalar dışında adam gibi iş imkanı da yok :/ hala vazgeçmiş değilim fizikten fakat zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Pyro said: Boğaziçi fiziğe gidilmez, Solonor var orada detatylı anlatır size. bana bi anlatsın önce neymiş merak ettim. pure fizikçilerle ve computational fizikçilerle beraber bir çok ders aldım quantuma kadar onlar da bende mutluyuz. ha misal elektrik derslerini domine etmiş bazı hocalardan bölümce tiskinoyorlar ama diğer temel dersleri veren hocalar çok sağlam bir metin hocam olsun alpar sevgen olsun, taylan akdoğan olsun. Taylan akdoğanı örnek alalım vizesini kaçıran bir arkadaş finaldeki eski konulardan soruları vizeymiş gibi değerlendirdi sınıf arkadaşa kefil olunca. Bir alpar sevgen olsun 202 gibi bir dersin müfredatını değiştirip fizik bölümünde 4 sene boyunca görülecek tüm derslere giriş tarzında bir ders verip yazın insanların hayatını şenlendiren bir insan. bir safkan hoca olsun google kaptı adamı sdf (artık onun olmadığı anlamına geliyor). Bırakın bunları arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 PassivE_KesH said: @Ardeth abiiğğ bütün fizikçiler okuma diyor ben ne kadar sevsemde =) ha şimdi diyeceksin onlardan sanane fakat bildiğin gibi istisnalar dışında adam gibi iş imkanı da yok :/ Bi gel fizik bölümüyle konuş. Boğaziçi fizikte modül opsiyonaları var misal database dersi aldığım bir kız var o bilgisayar/işletme modülünde. Mezun olunca bu sene bir ekonomi üniversitesinde mastera gidecek. senin arkadaşların pek bilmiyormuş işi, fizikten mezun olan adam başka ilgili alanlarında kendini geliştirirse onu almayacak üniversite pek yok. Üniversitelerin bilgisayar mühendisliği yüksek lisans başvurularına bak "terchiden bilgisayar mühendisliği, elektirik elektronik veya fizik bölümünden mezun olmuş öğrenciler" diye ek koyarlar. Ha ama pure fizik okuyacaksan akademisyen olacaksın ve türkiyede kalırsan iyi bir hayatın olmaz bir tek o kısmı doğru. Fakat boğaziçi işte pure fizik dışında pek çok opsiyon sunuyor öğrenciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bir üst topiğe alalım seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ardeth said: Pyro said: Boğaziçi fiziğe gidilmez, Solonor var orada detatylı anlatır size. bana bi anlatsın önce neymiş merak ettim. pure fizikçilerle ve computational fizikçilerle beraber bir çok ders aldım quantuma kadar onlar da bende mutluyuz. ha misal elektrik derslerini domine etmiş bazı hocalardan bölümce tiskinoyorlar ama diğer temel dersleri veren hocalar çok sağlam bir metin hocam olsun alpar sevgen olsun, taylan akdoğan olsun. Taylan akdoğanı örnek alalım vizesini kaçıran bir arkadaş finaldeki eski konulardan soruları vizeymiş gibi değerlendirdi sınıf arkadaşa kefil olunca. Bir alpar sevgen olsun 202 gibi bir dersin müfredatını değiştirip fizik bölümünde 4 sene boyunca görülecek tüm derslere giriş tarzında bir ders verip yazın insanların hayatını şenlendiren bir insan. bir safkan hoca olsun google kaptı adamı sdf (artık onun olmadığı anlamına geliyor). Bırakın bunları arkadaşlar. Sina kafanı az kaldır bence derslerden, cidden. Ben bölüm kötü, hocaları kötü diye bir şey dememişim dikkatli bakarsan. Boğaziçi fiziğe gidilmez dememin sebebi ise; fiziği aşırı derecede sevmek gerek ve baya bir çalışmak zorunda kalmak yüzündendi. Curve'lara elektrik müh. lerini de katılıyorlar ki durum biraz kötü oluyor o zaman. Sürekli ders çalışmak ve dediğim gibi çok zevk almak lazım bu dersten. Lisedeki fiziği çok sevmekle olmaz bu iş. Kısaca demek istediğim bu, umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ben de dedim ki o sadece pure fizik seçmeli için geçerli. Fiziğin bilgisayar, biyofizik, ekonomi gibi modüllerine kayarsan quantum mekaniği bile almıyorsun. Eskiden çok zordu evet ve bunu görüp sonuna kadar getiremeyecek insanlar için bu modülleri açtılar amaçlarından biri özel sektöre gitmek isteyen insanlara destek sağlamak kadar gerçekten pure fizik çekemeyecek insanların işini çok kolaylaştırmak. Dediğim gibi hocalar da çok insaflı çap, master gibi durumlarda notunu yükseltmek için bir not yukarıda not veren hoca çok kez gördüm. Bu kadarını okuyamayacak adam boğaziçinde hiç bir mühendisliği ya da temel bilimi okuyamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 istanbul üni avcılar kampuste hayat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 PassivE_KesH said: marmara hakkında biraz daha bilgi alabilirm sanırsam açığım yani =) Gelmeyi düşündüğün bölüme bakar da, ben mesela keşke 1 sene daha çalışıp Bilkent'te bursluya ya da Boğaziçi'ne kassaydım diyorum. İng. İktisat'tayım. Genel olarak okul çok iyi değil, ben beğenmiyorum açıkçası. Teknolojiyle falan alakası yok, mail adresi vermiyor, karda kışta panolara bakıp not öğrenmeye kasıyorsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ıyk go go boğaziçi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 istanbul teknik universitesi , okurken ağlatır insan gibi yaşama olanakları sunmaz ama mühendis yetiştirir , mühendis kısvesi altında işletmeci değil. ya da istanbul dışıysa odtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Işık Üniversitesi eğer istanbul adı altında farklı bir yere gitmek istiyorsan ve soğuk'a karşı dayanıklıysan rusya'ya 50 km kala karşına çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 universiteyi bitirmis is hayatlarina atilmis bir abide nasihat sana olm universite falan hikaye, canin ne istiyorsa onu oku, ole bogazici bilgisayara girenler hayati kurtuldu, yok fizige girme, yok bla bla kimse mezun oldugu isi yapmiyor, turkiyede degil dunyada yapmiyor, eger akademisyen olmiyacaksan cok uzme kendini. Mutlu hissettigine git. Burada tavsiye yazan insanlarin cogu universite ogrencileri ben bunu daha oncede gordum. Universitedeyken en onemli mevzun, okulunun prestiji iste kac yaptim vs vs, bir boyle on tane master yaptimcilar var hepsi bos bak soyluyorum sana. Universite bitecek birinci gun ne kadar angutca seyler oldugunu farkedecen bu abi dogru demisti diyeceksin. Sen mutlu oldugun yere git gerisi bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sakin yıldıza gelme kıyamet kopsa tatil etmicekler okulu deliricem az kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 istanbulda okumak güzel özel fakat eğer başka şehirden geliyosan ve ailenin durmu iyi değilse( sana ayda kiran faturaların dışında 600 ytl göndereblieek durumda değilse ) yada iyi burslar almıyorsan istanbulun o çok güzel hayatını yaşayamabilirsin.. we ciddi sıkıntılar çekersin,.. sürekli iş imkanı olan bir meslekten bahsediyorsun, ozaman puanın ist de iyi bir müh liğe tutmuyorsa sakın istanbulu yazma.. anadoluda herhangi normal bir üni nin müh lik bölümünü bitir sonra master a gelirsin hemde çalışırsınm daha güzel olur.. Öle boğaziçi fizik falan yazıp gelinmez istanbula değez yanii.. aynı puana kocaelide güzel bir müh oku ilerde para kaznırsın.. ama paso burda bişeyler yazıyorsun pek aktifsin maşşallah, tempoyu yükseltme zamanları geliyor mart dan sonra gaza bas yoksa işler zorlaşacak senin için, aynı stresi bir daha çekmek zorunda klacaksın, sana söliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bahcesehir Uni.... Besiktas`in gobeginde kampusu (zira 2 binadan olusmaktadir , prof larina hurmeten kampus diyorum ) Gelmek gitmek kolay okula,hem avp yakasindan hem anadolu yakasindan daha kolay gelip gidilebilecek bir yer olamazdi heralde..Ama okul ufak kaldi haliyle , besiktas ta nereye kadar genisleyebilirsiniz adam gibi agaclik bolgemiz bilem yok , dersane gibi binalar her taraf. Ben 2006 da girdigim icin Bahcesehir bolgesinde olan kampuslere yetisemedim dediklerine gore oralar iyiymis , kendi sinemamiz spor sahalari salonlari yuzme havuzlari falan varmis ama , ticari dusunerek ordan buraya gelindi , malum oraya giden ogrenci az uzak diye Besiktas olunca millet tav oluyor... Yukarda bi arkadas 1 ytl 4 cesit yemek demis , bizde de 4 ytl 1 cesit yemek haberin olsun :D Hukuk , gazetecilik , gorsel iletisim vs tarzi bolumler dusunuyosan tavsiye ederim...Muhendislikte yeni yeni gelisiyor Yazilim muh okuyor, elektrik elektronik CAP yapiyorum , yazilim biraz kofti , hocalari da ders icerigini de begenmiyorum.Elektronik falan fena deil biraz daha oturmus bi bolum iyi hocalar var,imkanlar da var , Lab imkanlari falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar