Baluu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Hani şimdi bi de sapik var sapik var, arar açmassin, bikmiyor kaparsin telefonu, 1 ay baska bi hat kullanirsin, sonra geri donersin bitti işte bu kadar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 herşey yoluna girmiş.problem yok.dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Dövmekle doğru olanı yapmışsın, endişelenicek bişey yok. Yeterli miktarda şiddetin çözemeyeceği problem yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Balu +1 aktiftablet -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 sapığın çükünü kes eline ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 biri yazmıs arka sayfalarda,senin hatun nosunu değiştirincede sapık aramaya dewam ediyorsa... bilemem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 cok loosersa dovmeseydin keske...Kizada cek anlat dayanamadim sana bu akdar sarkinca falan fistan detaylari daha iyi biliyorsun. ama yinede dovmeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 dövülene acıdım açıkçası.. kız halletmeliymiş sana nasıl bırakır bu işi yahu. herşey kızın suçu. kız yüzünden adam dayak yemiş. kız yüzünden sen dayak atmışsın. kız kendi yüzünden senden korkmaya başlamış. kısacası evet tekrarlayalım, herşey kızın pasif olmasından kaynaklanıyor. herşey kızın suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 niye dövüyosun tipsiz loser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 dufrasne said: niye dövüyosun tipsiz loser. aha dayak yiyen geldi işte. asdfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 3. sayfadan sonrasını okuyamadım. mumu bi dövülür mü falan demiş de, böyle taraklarda bezi var demek ki başkasının kız arkadaşına sarkmak gibi. yoksa sanane ? varsa dayaktan mı korkuyorsun demek istiyorum. humanizm falan geçin bunları, laftan anlamayanın hakkı kötektir, tabi savcılığa da verebilirsin dicem de, kız arkadaşın sonuçta karın değil o yüzden kızın problemi. ayrıca kızın suçu gerçekten. bu çocuk bu kadar ileri gidebildiyse kız arkadaşın doğru düzgün cevap vermemiş olmasındandır. ben bilmiyorum napardım da, önce bi arayıp konuşurdum heralde, anlatırdım uza derdim. devam ederse buluşur korkuturdum, olmadı ben de döverdim yani nedir. onun bunun kız arkadaşına sarkmayın ortada başka kız mı kalmadı şerrefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 iyi yapmış tabi dovecek. ha once buluşup uyarması yerinde olurdu allahın hakkı 3 tür her insana 3 kez şans tanımak gerekir. şahsen ben bi mevzumda dovmedim ama gerekli dersi dovmedende verebiliosunuz duruma baglı...yinede iyi yapmışın rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar