Valeron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hafif kar sağnaksa,ondan kar olmaz gibi bi ifade de sezdim ben açıkcası ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tam otomatik el gırgırı gibi bişey heralde hafif sağanak karlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sabah saat on'a kadar inanılmaz kar vardı.Şu an açık hava ama kesin kar topluyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fazla açık. geri gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 valla kar topluyormuş,başladı gene..bu sefer ,ince ama fena hızlı yağıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu ne lan böyle , böyle kararsız bi tutum görmedim yani kayışdağına kar yağmıyor lan sariyeri istiyorum tekrar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bu cumartesi edirneden gene kar gelicek diyorlar haberlerde duyanınız var mı yoksa beni mi keklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sen keklenmemiş ol lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 PhysX said: bu cumartesi edirneden gene kar gelicek diyorlar haberlerde duyanınız var mı yoksa beni mi keklediler bu hafta sonu hava sıcaklıkları düşüsek istanbulda c.tesi hafif pazarda orta şiddette yağmur bekleniyor. trakyada ise karla karışık ve kar ama etkili olmayacak. ayrıca batı akdeniz ve güney egede hafta sonu için sel ve su baskını tehlikesi var ayın 15 gibi bir soğuk hava daha yurdumuza gelmesi bekleniyor. ama etkili bir yağış beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 karı istiyorum !!1 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 haha edirnede tipi olucak ve istanbulda da kar yağıcak diyordu haberde. sanırım kanald ve bir kanalda daha gördüm bu haberi ama anlaşılan yamulmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=EDIRNE burada senin tvlerden duyduğun tarza şeyler yazmıyor sallamışlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bu haftasonu türkiye soğuk havanın etkisine giricek. 16-17-18 şubat tarihlerinde marmara bölgeside dahil(akdeniz ege kıyıları hariç) gündüz sıfırı zor geçicek gibi gözüküyor ( marmara için c.tesi gündüz sıfır derce üstünde olma olasılığı var) bazı yerlerde uzun zamanların sıcaklık rekorları kırılabilir. kar yağışı hakkında pek bir fikrim yok ama doğu anadoluda etkili olur diğer yerleri bilmiyorum. umarım sistem ölmez güçlenerek gelirde kara doyarız. daha detaylı bilgi için; http://www.cnnturk.com/video/index.asp?pn=1&vid=3762 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Şöyle okullar bi tatil olsa, çıkamasak evden, yada çıksak karalr altında caddede yürüsek.. Lütfen yağsın ya iki senedir kara hasret kaldık valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kar tutmaz ya.. beyaz ümitlerim kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 lan lan LAN! 17'sine misafirlerim gelecek, kardeşim gelecek 18'ine beni bekledin ulan!! hele bi yağ topuklarına sıkarım her bir kristalinin.. kardan, kıştan nefret ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 sabah erkenden gel, bi el atarrız senınlede artık eki eki eki ben ne dedim böle.... lan party topiğine girmemişmiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 karla karışık yağmur gösteriyor site accuweather parçalı bulutlu diyor kat atıştırıyor alla allaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 İstanbul değil belki ama ilginç geldi yazayım dedim; Şu anda Bursa'da güneş var ve aynı anda kar yağıyor. Çok güzel bir görüntü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 eet bursada güzel bi manzara var. Aslında tam uludağa çıkmalık bi hava var yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bildiğiniz tipi mevcut. Arabaların (3 tane araba var gerçi) komple üstü başı bembeyaz oldu. Yarın 14 şubat yalan olur. Normalde sevinirdim de, hediyeyi aldım anasını satim... Beykoz-İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar