Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Men's Health

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En sonunda Türkiye de adam gibi bir erkek dergisi çıktı. İçinde sağlıklı yaşam, cinsellik, fitness, beslenme, moda, still vs gibi birçok konuda gayet tatmin edici bilgiler bulunuyor. Gerçi ilk sayısı çıkalı 2-3 ay oldu ama hala daha bizim niye dergimiz yok lan diyenlere duyurulur :)

http://www.menshealth.com.tr/
Mesaj tarihi:
hmm bunca yıldır kimsenin niye aklına gelmedi ki çıkarmak?

edik: dergiyi biraz kurcalıyım dedim

Basamak 1: Çekme gücünüzü test edin !
Basamak 2: Hedefi yükseltin
Egzersizleri nasıl yapmalı ?

lol.
Mesaj tarihi:
ya ne bos yorumlar yapiyorsunuz allahim yarabbim ya..

Cehalet diz boyu bilgisizlik diz boyu ustune birsey ogrenme istegi 0 hemen klavyeye atlayin..

Bir arastirin bakalim once gercekten lol luk bir dergimiymis degilmiymis diye..
Mesaj tarihi:
konuyla ilgili olarakta men's health in ilk sayisini aldim turkiyede ciktigini duyduktan sonra gayet guzel..

Ama tabi turk milletine boyle seyler anlamsiz onlarda dergide 3-5 manken soyunsun seksi itiraflarda bulunsun sinirsiz seks nasil yapilir tavsiyeleri okusun..
Mesaj tarihi:
yok olay molay
tek sorun senin gelip sağa sola garip garip insanların yazı yazış stillini ne yazdığını garip garip sorgulaman.
boş boş veya dolu sanane ?
kim dayak yemiş yememiş sanane ?
Mesaj tarihi:
Cons said:
iyi dergidirde pek hitap edicek kitle yok gibi.

Eheh dergiyi ilk gördüğümde bende bunu düşündüm..

Yannız Paul Walker sağlam triceps yapmış puşt
Mesaj tarihi:
arada kendini ifade edebiliyor olmani gormekte guzel rahatsiz olduysaniz kusura bakmayin dikkat ederim bundan sonra..

Ama birileri istedigi gibi at kostururken bende aradan siyrilayim diyorum ilerde belki benide bir gruba alirlar fln..
Mesaj tarihi:
Bu dergi,evlenmiş kadınların alıp da şişman ve fit olmayan kocalarının başına gidip dırdır edeceği türden bir dergi gibi gözüküyor."Bak 1 haftada 40 cm kol kası oluyormuş,günde 50 kez barfiks çekmek iyi geliyomuş,havuç ve pırasa püresini sabah akşam içmek performansını arttırıyomuş" gibi...
  • Yeni Oluştur...