Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SENDİKA! YET!

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Can senle aşağı indik, sen kaçtın sonra bir daha yukarı çıktım ben. Asıl olay orada patladı, Güneş te görmemiş o derece iyiyim yani.

Ayrıca Kaanım bana o kadar kel demesen burada zerre lafını etmezdim, olay tamamen senin suçlu hissetmeni sağlamaktı yoksa para lafını yapmak değil. Böyle hoş bir anı oldu o gecede =) Zaten sen uçmuştun para bırakmayı bile unutmuştur diyorduk o halinle, yüzün bembeyazdı kankut. Tel.de senle konuşunca içim eridi zaten =/ sçs biliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

CafePI sonrası Sly-One, ben ve Michael jokere gittik, Michael wingman'i olmamı rica etti, kabul ettim, gitti türk bir kız beğendi, yanındaki şişman karıya da ben kendimi Washington D.C.'den Frank'im diye tanıtarak şişman türk kızla 3 saat kadar ingilizce konuştum, üstüne üstlük "Türkiye hakkında ne düşünüyorsun? Atatürk hakkında ne düşünüyorsun? İslamiyet hakkında ne düşünüyorsun?" gibi kritik sorularla mütemadiyen kitleyerek, şişman kızın cinsel bir gerilime girmemesini sağlamaya çalıştım. Bu sırada Sly-One gidip litvanyalı hatunlara aktı, ancak Michael'ın son gecesi diye şişman kızı oyalayarak sevaba geçtim, en sonunda da tavladı beyfendi anladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...