huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Evet Kızılderililerin Türk olup olmadığı konusunda tartışmalar son bulmuş görünüyor. Artık tartışacağımız yeni konu: biz mi ordan geldik, onlar mı burdan gitti. Bu da linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hey yavrum heyyy, koduk oluuum !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 said: ilk kez iki halkı bu kadar yakından birlikte inceleme şansı bulabildim, şimdi diyebibilirm ki Kızılderililerin büyük bir çoğunluğu Türk kökenli, bu gece inanılmaz bir kaynaşma vardı aralarında, sanki yıllardan beri birlikte yaşayan halktan kişiler gibi davrandılar birbirlerine" diye konuştu. lololololol ne piçim bilim adamı lan bunlar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 euheu bi meluncan ırkı davası var hatta elvis piresleyin türk olduğu iddaa ediliyor ama işe kızılderilileri karıştırmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Cinliler turkmus aslinda , sonradan bilinmeyen bir sebeple ufalip sararmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 amerika kıtasına ilk göçlerin bering boğazı donduğu zaman orta asya türklerince gerçekleştiğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hürriyet habertürk cıkın hayatımdan geride gelmeyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 fin sen Türkiye'nin laik kurumlarına nasıl laf edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kızıldereli kadınlarda kapansın ozaman HIH aehfuaehufeah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 inanılmaz bir kaynaşma. güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yanlız o yukarda alıntıladığım bilim adamı direk bana umut sarıkaya bilim adamı tiplemesini hatırlattı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 said: ABD'nin Arizona eyaletinde Kızılderililerin yaşadığı “Havasu” kentinin ne anlama geldiğini yerlilere sorduğunda Türkçe'dekiyle aynı anlama geldiğini öğrenince çok şaşırdığını anlatan Özdoğan, Türk ve Kızılderili kilim motiflerinin birbirinden ayırt edilmesinin zor olduğunu, dil, müzik, heykel, mücevher ve diğer el sanatlarında büyük benzerlikler olduğunu belirtti. aklıma geldi.. c/p yapıyorum hemen boreno telcontar said: ayşe özgün ilber hocaya "ben havasu diye bi göle gittim amerika'da. şindi türkler çok eskiden amerika'ya gitmiş olarbiler mi? yoksam kızılderililer türk mü?" gibi bi şeyler sormuştu. ilber hoca da: "eğer gölün adını türkler koymuşsa o zaman yanlarında farsileri/arapları da (hangisi hatırlamıyorum) götürmüşler; zira hava farsça/arapçadır" dediydi. buradan çıkaracağım şey şu olmalıdır. Türkler arapça/farsça dillerini de bulmuşlardır. Yani arap ve farslılar da türktür. kısa dünya türk'tür! kimsenin şüphesi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 niagara da ne bu yaygaradan iowa da ay ve ovadan gelmektedir.tabi yerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ne yani inanmıyor musunuz şimdi siz buna? bi gidin yahu koskoca profesör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ki forumda demezler zaten emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 çok işin var ama buraya msj yazıyosun? /clap edit: lanet benden once ayar verdin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 instant ayar geldi. helal. oldunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 haber linkindeki yorum: said: Mike Zambidis ('mikezambidis' tüm yorumları) 27/01/2008 - 20:42 SALLAMAKTAN KİM ÖLMÜŞ! Kızılderililerle Türklerin ne alâkası var?Bu özdeşleşme çabası sadece Kızılderililerin gururlu-mert bir halk olarak tanınmasından kaynaklanıyor (bu da tartışılır tabii).Asıl Türkler Koreli, Çinli ve Japonlarla yakın görünüyorlar. Orta Asya'daki Türkleri Çinliden ayıramazsınız Mike Zambidis arkadaşımız araştırmayı profesörlerin elinden almış klavyede çözmüş işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: instant ayar geldi. helal. oldunuz siz. /kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 şimdi USA kızılderililere soy kırım yaptı. USA dan toprak ve para istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bize bulaşmasınlar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Uzaylılar da türktür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Aslında uzaylılar bile Türk çıksa şaşırmam. Ben sadece konuya getirilen bilimsel açıklamaların komikliğine parmak bastım. Yoksa biliyorsunuz Türkçe'nin Sümerce ve hatta Etrüskçe ile pek çok ortak noktaya sahip olduğu yönünde ciddi çalışmalar var. Ha tabii bu, ne Sümerlerin ne de Etrüsklerin Türk olduğu anlamına gelmez o ayrı. Aslında ara sıra yapılan bu tip abuk açıklamaların bu konuları sulandırmak için ortaya atıldığını da düşünmüyor değilim. Gene de insan milletinin kökenlerini merak etmiyor değil. Neyse biz dalgamıza bakalım, bence bizim Amerikadan gelmiş olma ihtimalimiz de hiç yabana atılacak gibi değil. Neden derseniz, benim hala oğlum bi kere Wyoming'te ayı avına gitmişti dediğine göre ordaki dağlara ayak bastığında kendini evinde gibi hissetmiş, birşekilde oralar ona çok tanıdık gelmiş yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi de fenerbahçelilerse o zaman tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 deiller sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar