solaris777 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=53021&cat=200&dt=2008/01/27 Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Çöhürler Köyü yakınında kaza geçiren Pamukkale Ekspresi'nde bulunan yolculardan 9'u hayatını kaybetti. Olayda 29 yaralı olduğu bildirildi. Yaralılar, çevre hastanelerde tedavi altına alındı. ulaştırma bakanı hala koltuğunda otursun bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Yazık milletimize yaa. Tren güvenli diye binersin altyapı sorununa gidersin. Arabayla çıkarsın birkaç manyak şöför yüzünden aileni kaybedebilirsin. Uçağa binersin kestirme diye dağa dalar. Vapura binersin koskoca denizde başka gemi seni bulur çarpar yada kayalıklara girersin. Çok saçma bir hayat yaşıoruz her an ölebiliyoruz nerden ne geldii belli deil.İşte bunların çoğunu önlemek için ulaşım bakanlığı die bişi var gerekli organizasyonlar, denetleme, falanda filan. Yazık olmuş trende hayatını kaybedenlere, bakalım ulaşım bakanımız nasıl bi açıklama yapıcak... Olur böle şeyler geçmiş olsun diye geçiştirmezler yine umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 allahın takdiri filan diye saçmalarlar, bizim mal halkımız da yalanlarını yemeye dünden razı, sıyrılırlar bundan da, noolcak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 öncelikle allah rahmet eylesin. ikincisi de sebibini bilmeden yorum yapmanız sağlıklı olmaz. sebebini net olarak hiç bir zaman bilemeyeceğimizden birini suçlamak da doğru olmayacağından , suçu ihmalden-altyapıya kadar götürürsün . ölen insan üzerinden siyaset yapacak kadar düşmeyin kısacası . altyapıdan kaynaklanan bi problemse yine yığalım suçu ulaştırma bakanına eyv da. 5 sayfa olsun neyse bu topik de. tekrar allah rahmet eylesin ölenlere . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 "allaaaah! koşun beyler yaşasın kaç kişi ölmüş. dayanın yüklenin!" hani ambulans yol bulmaya çalışır sıkışık trafikte sirenini çala çala. içerde biri can derdinde. yoldaki diğer araçlar da ambulansın hemen arkasında yer kapıp fırsatçılık yapmaya çalışır ya. işte ben öyle kişilere "ölü tecavüzcüsü" derim. ayıpla mayıpla ifade edilcek durum değildir çünkü yaptıkları. ölenlere rahmet. yakınlarına sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Ortalığı kızıştırmak isteyen provakatörler sizlere de bir çift sözüm var. Daha olayın içyüzü aydınlanmadan başladınız yine atıp tutmaya, hükümeti, başbakanımızı karalama kampanyalarına. Nedir içinizdeki bu kin, nefret, öfke. Anlamak mümkün değil. Biraz şu olayın yasını tutun be hainler! Ruhlarına iki fatiha okuyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 İki fatiha okumak yerine, kadrolu akp adamları yerine kafası çalışan mühendislerin bu işin başına geçirilmesi daha mantıklı bir eylem olacaktır Arif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 raydan cikan biseyler var dogru bu fleakete gitmeden Allah (c.c.) sonumuzu hayir getirsin ayrica Allah (c.c.) nin, (c.c.)sini unuttugu icin arif susam denilen putperestin kellesini istiyorum Allah (c.c.) bu yaptigin densizlikten dolayi cezani vericek senin gibiler yuzunden peygamber (s.a.v.) mezarinda dort donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Peki bu hükümet daha önce kaç tren kazası yaşadı sorumsuzluk yüzünden?Birden fazla deil mi. Peki bunun sorumluları cezasını çekmeyecek mi? Siyasetle bunun ne alakası var ki orda senin benim yakınımız olabilirdi.Hesap sorana hain diyeceğine iki rekat insan taklidi yap . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 lan annemler eskişehirden kütahyaya gidiyodu bugün trenle. acaip tırstım valla. ölenlere rahmet. kalanlara başsağlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 suçlu bulunmuş.soğuktan conta kopmuş.kimsenin suçu yok conta suçlu.pis conta kaka conta.hani küçük çocuklar kafasını masaya filan vurur"kotu masa,kaka masa ,al sana masa" derler.vururlar masaya.ne bilsin canım adamlar contanın soğuğa dayanmıyacağını.mühendismi bunlar. Allah'ın takdiri iste.kim koymussa artık o contayı oraya. ulaştırma bakanlıgı demin bole acıklama yaptı pişkin pişkin. yakında şey de diyebilirler bu conta bundan onceki ulastırma bakanlıgı doneminde konmus.aha yazdım buraya ikinci acıklama bole gelicek. Demirel'in dedigi gibi bu ülke aklı olana fırsatlar ülkesi.ancak Sayın Demirel akıl derken ne demek istediğini tam olarak soylememiş.akıllı olmak icin uyanık,pişmiş kelle olmak lazım bu ülkede. ha az daha unutuyodum ölenlere Allahtan rahmet diliyelim.zaten yakında bakın biz ne guzel insanları cennete gönderdik diye açıklama yapıcaklar.Yakınlarınada sabır diliyelim;daha cok sabretmemiz gerekicek dunyanın en guvenli ulaşım aracınıda bu hale getirdik ya.bak sen su contatnın yaptığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hemen sebep mebep geyiği yapan tosunlara açıklayayım: sabah NTV ye metalurji mühendisleri odası başkanı katıldı, telefonda haberlere, TCDD, olay "soğuktan" raylarda meydana gelen çatlama demişti, böyle bişey in olması mümmkün değil dedi; zira o malzeme -12 derece soğuğa falan haydi haydi dayanacak şekildedir, eğer kuralına uygun şekildeyse ve bu açıklama da saçmalıktır dedi kendisi.. akp chp sağ sol cart curt umrumda değil, 9 kişi öldü bi kişinin burnu kanasa o ulaştırma bakanı istifa etmeliydi kaç kişi öldü kaç kaza yaşandı ama adam pişkin. ama kraldan çok kralcı olanların çokluğu asıl acı veren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Allah kahretsin!.. O trende..Türbanlı da vardı.. Türbansız da!.. ------------------------------------------------------ Tren gitti gitti, devrildi.. En güvenli araç ne? Tren!.. Ama bizim ülkemizde devriliyor.. Güvenli diye biliyoruz, ilk istasyona inemiyoruz, öbür dünyaya gidiyoruz.. Yazık!.. İçinde türbanlı da vardı türbansız da.. Bu kötü yönetim, onların yaşam hakkını elinden aldı.. (9 kişi öldü, ikisi çok ağır 21 kişi yaralandı.. Sayı daha da artabilir.) Hızlı veya hızlandırılmış trende de aynısı olmadı mı? Yolcuları Başbakan�ın öncülüğüyle, aslında mehter takımıyla uğurladık. İki gün sonra 39 ölü ile geri aldık.. * Dün, gün boyu düşündüm.. Acaba bütün bu felaketlerin nedeni türban yasağı mı? Hani 30 bin kişinin öldüğü Marmara depreminden sonra türbanlı kardeşlerimiz pankart açmıştı ya; 7.4 yetmedi mi diye.. Yarın da liselerin önünde yeni bir pankart açılır mı? Trenleri deviriyoruz hâlâ anlamadınız mı diye.. Bu kadar ölü yetmedi mi diye? * Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı diyor ki, conta başı kırılması.. Yani birleşme noktalarında kırılma olmuş, tren devrilmiş.. Niye? Soğuktan.. Batımız veya kuzeyimiz daha soğuk, acaba oralarda niye devrilmiyor? Dünyada bir trenin kendi kendine devrilerek onlarca ölü verdiği kaç ülke var? Bangladeş var, Pakistan var, Endonezya var, Hindistan var.. Çad.. Sudan.. Var oğlu var.. * Başbakan çıkıp, dünyada durup dururken trenin devrildiği başka ülke var mı diye sorabilir mi? Soramaz.. Ama çıkıp şunu sorabiliyor.. Dünyada türbanın üniversitede yasak olduğu ülke var mı? Yok.. Benim de sorum şu: Nüfusunun yüzde 99�unun Müslüman olduğu laik, demokratik bir ülke var mı? Adına gerçekten cumhuriyet denilen.. Yok.. Eeee... Başbakan bağırıyor çağırıyor.. İstediğimi yaparım diyor.. Yap.. Yap da gücünü nereden alıyorsun onu da söyle!.. Anayasa�dan.. Ama aynı Başbakan Anayasa�ya karşı.. Bu nasıl oluyor? Anayasal bir güçle yetki kullanan başbakan nasıl oluyor da anayasal sisteme karşı çıkabiliyor? ????? * Başbakan diyor ki; Batı�dan sadece ahlaksızlık aldık.. (Şunu da belirteyim, Batı�daki bazı anlayışları, hele çifte standartlarını onaylamıyorum..) Sorum şu: Başbakan nasıl Başbakan oldu? Cumhurbaşkanı nasıl Cumhurbaşkanı oldu? Batı�dan alınan demokrasi sayesinde.. Yoksa tebaa olurlardı.. Vatandaş değil.. İşin gerçeği şu: Türkiye din devleti olsaydı, ne Erdoğan başbakan olurdu ne de Gül cumhurbaşkanı.. Zaten böyle bir makam bile olmazdı.. Ağızlarını açamazlardı.. Kul olurlardı kul. Sonuç: İnsan haklarının birinci koşulu insanın yaşama hakkıdır! Türban değil.. Önce siz bunu sağlayın.. Ahlaksız dediğiniz Batı, trenleri 200 km hızla rayların üzerinde gezdiriyor.. Hadi siz de yapın.. İnsana önce yaşama hakkını verin.. Hadi!.. Sonra türbanı da konuşalım.. Türbanla tren kazalarını örtemezsiniz ki!.. (Mehmet Tezkan/ VATAN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 esas sorulması gereken "demiryollarına sadece bu yönetim mi bakım yapmadı?" olmalıdır.. tcdd 500km'lik onarım yapılması gereken yerin sadece 100km'sine onarım yapmış.. demiryolları genelde üvey evlattır. çok üzerine düşülmüyor ne yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bir sonraki gündemi söylüyorum "Çıkaracağımız yeni yasa ile devlet kurumlarında ve liselerde türbanla çalışmak serbest olacak". Aynen penguen ya da uykusuzdaki (hangisi hatırlamıyorum) karikatür modeli, cam fanus içinde bir türbanlı, önünde tayip, camın üstünde de "acil durumlarda kırınız". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 maalesef bende ardeth gibi düşünüyorum.bundan sonrada "üniversitede takıyodum,iş yerinde niye takamıyım" denilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar