Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu makinayı adam mı etsem yoksa yeni sistem mi alsam?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

[ Anakart ]

Anakart Özellikleri:
Üretici Gigabyte Technology Co., Ltd.
Ürün 8I915P Duo Pro
Sürüm x.x

[ İşlemciler / Intel(R) Pentium(R) 4 CPU ]

İşlemci Özellikleri:
Üretici Intel
Sürüm Intel(R) Pentium(R) 4 CPU
Dış Saat 200 MHz
En Yüksek Saat 4000 MHz
Şu Anki Saat 3200 MHz
Tür Central Processor
Voltaj 1.4 V
Durum Etkin
Soket Adı Socket 775

İşlemci 64 bit sanırım ama bir faydasını göremedim henüz..

Anakart Kimliği OEM00000 PROD00000000
CPU #0 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, 3215 MHz
CPU #1 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, 3215 MHz

Falan filan ne işe yarar bilemediğim için bir şeyler kopyaladım..

şimdi bir 8800 GT taksam 4 gb da ram alsam Oblivionu son ayarda oynayabilir miyim ?

Yoksa sistemi mi yenilemeliyim ?

Göz yoranları düzelttim.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla işlemcin çift çekirdekli. 8800GT ve 7600GT arasında da bi hayli fark var. Eğer şu anki ram miktarın 1GB ise, 4GB aldığında oyunların açılma hızlarının ne hale geldiği gözlerini doldurur. Yani evet, büyük ihtimalle Oblivion'u çok yüksek ayarlarda oynarsın.

Eğer ileriye dönük olsun, diyosan; şu an alacağın dx10 destekli ekran kartlarının baba gibi dx10 oyunları çıktığında vereceği performans, şu anki kartının yakın zamanda çıkan oyunlarda verdiği performansa yakın olacak. O yüzden, 8800GTX gibi kartlara 500$+ bayılmak hata.
Senin ekran kartı seçimin gayet iyi. 8800GT hem dx10 destekli, hem de yüksek performanslı bi kart. Fakat önemli olan, fiyatının ÇOK iyi olması. Yaklaşık 200-220$+KDV idi yanlış hatırlamıyosam.

Kısacası, 8800GT ve RAM alırsan, yakın zamanda çıkmış/çıkacak oyunları rahatlıkla oynarsın. Ama ileriye dönük olsun diyosan, hem işlemcin yeterli olmayabilir, hem de ekran kartı için biraz beklemen gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...