Arnis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Aksam oyuna girdigimde mail olarak gelmisti. güvenilir siteymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 parayla gold mu , ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 cok gerek var :D oyuna raidden raide giriyorsan cumartesı pazarını hatuna ayrıyorsan. bire birdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 itemgarden bes dakıka ıcınde yolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Vallahi 2hafta önce mygamesale'dan almıstım..Şimdi fiyatları 3katına falan fırlatmışlar anlamadım.. Önceden itemgarden.com felaket geçirirdi şimdi wowmine,mygamesale falan saçma sapan fiyatlara çıkarmışlar.. Evet şuan için en iyi yer itemgarden.com olarak duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Uçmuş be fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 TBC öncesi itemgardenda nerdeyse abartmayım 4/3 hatta bazı serverlarda yarı yarıya ucuzdu ama TBC sonrası abarttılar hatta dikkat ediodm ulan gold kasmak kolaylaştı tbc de niye fiyatlar boyle ama adamlar kılını kıpırdatmadı valla :P gold piyasasını yöneten biri yada bi kurummu var nedir lol bu arada haber çıkmıştı a'lar ın mountu 150.000 goldamı ne satılmıştı falan sora okumuştum çinde 150.000 gold yaklaşık 400 dolarmıydı 500 muydu oyle biseydi lol adamlar nasıl gold kasıolarsa artık arz çok olunca fiyatlar baya dusmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Saülam bi powerlvl sitesi bilen var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 thsale.com a yaptırtmıştım bi ara ben guzel 10 gün icinde vermislerdi ama bi arkadaşa honor kasarken bot kullanmışlar ve acc si banlandı 3 saatligine. yani bot kullanıolar o yuzden honor level riskli ama level kastircaksaniz normal bise olcagini sanmiorm ama zaten butun siteler bot vs kullanio o yuzden tercih edilebilir ama honor a aman diyim :) eger guvenli bi site falan bilen varsa bende bi undead rogue acaym diorm wow dan sikildm zaten bide yeni char kasamam ama kasarlarsada oynarm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ben başka birşey sorucam Gold Satın alan servisler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 itemgarden a satmıştım TBC den önce baya geçenlerde sordum sataym size 10k falan adamlar yok dedi. dedim 10k burda vereym bana executusda 9k verin falan onada yanaşmadılar :P açıkcası satan bi yer suan bende arıorm mage imdeki parayı aktarmak ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ben biyer buldum 0.014 veriyor gold başına. Daha ıyısı varmı ona bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 dolarmi ytl mi euromu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Dolar :) yazmayı unutmuşum pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hmm adresi verebilirmisin? pek pahalı diil ama elimde kaldı bu gold ve horde char icinde para lazım takas ederim valla itemgarden en ucuz gold alınan yer die dusunursek suanda ordan 3 gold satıp itemgardendan 2 gold alabiliriz o zaman 130 dolar 6000 gold flan die dusunursek % 30 zarar ama napalm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 www.wowmine.com veriyor o fiyatı dun akşam irtibata geçip sordum. Bu işi yapmayı dusunuyorumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 dersim var ama acil de gold lazım diye itemgardendan ufak bir miktar istedim, 1 gün oluyor daha netleşmedi. herhalde paraları yok farmlıyorlar şu anda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Blizzard geçen gün bu money seller /spammer sitelerinden birine açtığı davayı kazanmış. Canına okumuşlar o sitenin tabi =P belki o yüzden yeni önlemler alıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 3-4 defa www.mmoinn.com'dan aldım, gayet memnun kaldım. 100 goldu 3-4 dolara geliyor serverına göre değişiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 günde 5 mail geliyor report spam / delete yapıyorum alınca rahat bırakırlarmı napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Darksun said: Blizzard geçen gün bu money seller /spammer sitelerinden birine açtığı davayı kazanmış. Canına okumuşlar o sitenin tabi =P belki o yüzden yeni önlemler alıyorlardır. En abartı siteydi ama o "Peons 4 Hire" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fin said: günde 5 mail geliyor report spam / delete yapıyorum alınca rahat bırakırlarmı napayım lol cidden bende merak ediyorum bi 50 gold alaym 3 5 dolarada bıraksınlar yakami hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ben aldim, ara sira whisper geliyo "yeni urunlerimizi denemek ister misiniz" tarzi euheuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ya peki bunlar sadece gold mu satıyor yoksa char da kasıyolar mı? bi lvl 36char var çok bayıyorum kasamıyorum acaba böyle bi yerden yaptırsam güvenilir midir sizce? powerleveling mi oluyor onun adı bilmiyorum onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Riskli iş yani en basitinden hacklenme riski var, ondan sonra bot kullanarak LvLlar ise ban tehlikesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar