Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 en son gold aldığınız güvenilir ve fiyatı uygun nereler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Evet bende merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 cok ayippp(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 w o w m i n e sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 m y g a m e s a l e . c o m 500 goltu 16 dolara aldim, kasmaya degmez. //penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bl de ben satiorum nick asagida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 mygamesale siparişten 6 dakikasonra teslim ettiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 500 gold 16 dolar mi 500 gold nedir ya 1 gunde rahat rahat kasarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Kasmaktan ucuza geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 wowmine iyiydi evet bende 2 sene falan önce almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Para verince sırf altın almış olmuyosun ki, baya bi zaman da almış oluyosun. Saatlerce hatta günlerce uğraşmak yerine bi anda alıyosun paranı. Bi de, mount falan almaya hazırlanırken baya fedakarlık etmen gerekiyo paradan zaten. Train etmiyosun, skill kasmıyosun falan, vs, o da leveling hızını düşürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben sadece 2 kere gold aldım biri ilk charımın 40 lvl mount parası için 333g33s33c dı (3 kişi 1k aldık toplam) digeri de (hatırlamıyorum ciddem :) )[o da ilk noobluk charıydı ama :) ] 70 de gerek yok cidden para almaya holy pala bile olsan farm yapabilirsin en azından dailyleri yaparsın epic flyingi almasan da olur :d potların-gemlerin-enchlerin tam olsun yeter işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Piyasa açıklarını iyi yakalarsanız çok kısa sürede para yapabiliyorsunuz. Mayısda askerken geldim 0 dan bir serverda başladım şimdi 2 adet 70 , 1 adet 63 lvl karakterim var =p hesapta toplam 30k gold a yakında para hehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bekarlık sultanlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 1 kere aldım wowmine dan aldım gayet cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Simdi mygamesale'den siparis verdim, sanirim oyunda olmam gerekiyor, ofisde oldugumdan giremiyorum. Anlamadigim oyun ici mail yoluyla göndermiyorlarmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hepinizi blizzarda şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sen git iboya şikat et tamam mı ? *ayar verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Oyuna girip ratcheta gidiyorsun orda elden teslim ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 dayı kimse yapmamış bu esprilerden ben yapayım Goldaş'tan alıyorum. ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Hehe goldaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Absolut said: Oyuna girip ratcheta gidiyorsun orda elden teslim ediyorlar. Bu arada 2 kere cebimden aradilar, nasil bir ingilizceleri varsa anlatamadim bir türlü ancak aksam online olacagimi. Hala lütfen online olun diye bozuk plak gibi tekrar ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 nihao gutonline pleasx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 itemgarden dan alın paranıza yazık etmeyn TBC den önce almıstım baya bi 4 5 ay oncede almstım dırek gonderiyolardi hatta telefon falanda ediyolardi aldinizmi diye simdi bi baktimda soylenen sitelerin hepsinden cok cok ucuz itemgarden :) calısan birisi olarak valla pvp yapmiyo olsam direk yonelirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 itemgarden daha iyi duruyor ama başka alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar