Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Help me ¿

0ne

Öne çıkan mesajlar

Ya bende bi sorun var ki sormayın.Bir kursa gidiyorum(ingilizce)2. dönemim oluyor su anda ve yeni bir kız geldi ve ondan hoşlanıyorum.

Asıl problem ise onun şu anda bir erkek arkadaşı olması

Fakat:Biticek olmuyo falan filan dio.Bende arada bi agzını arıom "erkek arkadaşınla barıştınmı falan die"

Şimdi ben ona gider teklifi yaparım ama diğer yandan da onun erkek arkadaşı beni zıttına almazmı(hani elimden aldın die falan)

Hani öyle bir durumda yaratmak istemiyorum(araya giren KARAKEDİ misali.Arada kaldım yaw hemen hemen 1 yıldan beride hayatımda kimse yok,öte yandan askerlikde yaklaşıo

Bi yardım yaw ne yapabilirim?

1)Gidip kıza açık açık ya O ya BEN mi desem?
2)Yoksa hiç kalkışmıyıp bi kenarda derslerimimi çalışsam?

Size bi danışayım dedim.Pazartesi günü olanları yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim de başıma boyle bi olay gelmişti.kıza hafiften yaklaş derim ne biliyim.veya cok absürt bişey maddi manevi gücün varsa direk kızı al elinden erkeğin ki cok sinir bi durum.boyle yapan insanlara her türlü işkenceyi uygulayabilirim.hoş bişey değil.en kotü cozüm yolu olarak soyledim ztaen
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Silahı beynine daya
Sert bi şekilde
EVLENİCEKSİN LAN ! diye bağır
arkadada kutsiden
İLANI AŞK EDİYORUM BENİMLE EVLENİRMİSİN BERABER YAŞLANMAYA BİR KALEMDE SÖZ VERİRMİSİN...
sonrada şu sözleri ekle
"allahın verdiği canı bi kurşun alıyo hayat ne kadar zalim" sözlerini ekle
Sosyal ağlarda paylaş

Teklif falan etme. Kizla disari cikmaya calis. Eglendir kizi. Seninle vakit gecirmek istesin yani. Msnde karsilastiginizda ilk mesaji o atar oldugunda, arada sirada anlamsiz telefon mesajlari aldiginda ve `hedeye gidelim mi?` deme basladiginda var olan sevgiliden rahatsiz oldugunu ufaktan belli edersin. Ama dedigim gibi olay kizin seninleyken cok eglenmesinden geciyor...
girls just wanna have fun ^^
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Bir de sevgilisi olan kizlarla ilgilenilmez tarzi yaklasima da takilma. Kimisine sevgilisi olan kizlar daha bile cekici gelir...

Evet mesela bana^^

Sahsen benim sevgilime su bahsettiklerinden birini yapani tertemiz doverim.
Hic arkama bile bakmam. Sille tokat doverim hem de.
O kadarda degil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne sıçıcam 190 boy 89 kilo tabi sevgilisinide görmedim ama niye kavga çıksın ki.

Kız olmaz diyosa sevgilisi ne karışır.Demiyim de yani ona fazla laf düşmese gerek.Ama işim gereği fazla vakit ayıramıyorum(Kendime bile).Fakat çalışıcam.

Ya böyle sessiz insanlar nasıl açılır.Mesela karşımda biriyle her türlü muhabbete girerim fakat 3-5 kişi arasına girince gıkım cıkmaz olur .Bunu kırmam lazım ilk önce.

+ birşey sanırım ingilizce öğretmenide çakıo bişeyler.Mesela ingilizce bi hikaye verio.Hep de ikimize "Fall in love" yaptırıo(Yani aşık falan oluomuşuz.Zaten kursta 3 kişiyiz topu topu).

Ben ağzını aramaya dewam edicem.Baktım benle ilgilenmeye başladı(tabi yapabilirsem), o zaman girerim işte biraz ilerletelim diye falan.

Dip Not:Yaklaşık 5-6 yaşlarında bi kekemelik olmuştu bende şimdi düzeldi ama ben sessizliğimi hep ona sebep ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:
Kız olmaz diyosa sevgilisi ne karışır.Demiyim de yani ona fazla laf düşmese gerek.
acayip saçmalamışssın. çok gereksiz düşünüyosun, çok boş konuşuyosun. dur sana yeni bi pencere açiim bi de burdan bak bakalım.

senin sevgilin var. olmuş 2 yıl misal. herşeyi yaşamışsınız. her tür eğlence romantzm sex kavga vsvs..

neyse gün geliyo problem vs çıkıo, aranız bozuluyo. seviosun hala ama kavgalısın, gurur da yapıosun. o ara kızın etrafında da senin gibi kızı götürsem de nasıl götürsem diye dört dönen elemanlar var. kız da o ara içinde bulunduğu aşırı duygusal boşlukla böle belli belirsiz o elemanlardan biri ile bir nevi muhabbet ve arkadaşlık içine girio. sadece o sıkıntılı dönemlerinde konuşup muhabbet edebileceği birisi olsun maksat.

bu eleman da of tmm götürdüm karıyı oluyo. sonra ona diolarki ama bak erkek arkadaşı var, araları kötü böile olsa o kız o çocua ait. 2 yıldır beraber yatıp kalkıp bişiler yapıolar. bağlılar yani birbirlerine.

ve eleman da diyoki, o na laf düşmez o ne karışcak lan, kavga çıksa sçarım azına dio.

ve sen bu olayı bi şekilde çreniosun kızın sevgilisi olarak.

hadi de bakim bana kim haklı?
hadi söle bakim, sen o çocuu bir yakalarsan, enine boyuna cüssesine bakarmısın?

hadi bi olayın var, derdin var, soruyosun sölüoruz az buçuk yardım edioruz.

ama az bi akıllı ol ya. sevgilisi olan bi kızı nası ayartıcaanı soruyosun, üstüne de onun erkk arkadaşını döverim yapıosun.

o çocuk burayı okusa, seni bulur kafa sıkar. inan her şekil de haklıdır çocuk.

sen o kızla dışardayken, çocuk gelse, hatunu çatır çatır yanında alır götürür. azını açamazsın, açmaya hakkın yok. açarsan da delikanlılığından şüpher ederim.

al bi de bu pencereden bak. birilerinin tavlarım, birilerini döverim demeden önce de 5 kere düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...