Uzun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Onceden daoc oynamıştım .. EU ve US serverleri arasında daglar kadar fark oluyordu.. Yanlıs hatırlamıyorsam EU da hem patch ler geriden geliyordu hemde oynayan insanlar US dakinin yarısı kadar falandı .. Warhammer da EU oynamak istiyorum .. Cunku geceleri drakula olmaktan sıkıldım artık .. Ama korkuyorum gene daoctaki gibi olacak diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 daoc zamanı çok geride kaldı, eu oyuncu kaynıyor artık tabiki eu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 WoW'dan sonra, dediğinin olması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 4ever EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 betadakilerin aynı soru işareti vardı yetkileler patchler aynı anda olucak gelişme aynı olucak en azından buun deniycez gibilerinden dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 amerikada yaşamıyorsan amerikan serverında oynamak çok zor ve anlamsız. gece 3 te raide gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sanırım bu arkadaş amerikada :) veya tek türk falan oynamak hoşuna giyor :) kızma canım iş stresini atıyoruz işte.. aquila said: US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 abd de evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu oyun ne zaman çıkıyo arkadaşlar? bide wowdan daha mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Wow rule =) gerçi ben deneme amaçlı bi oynayacamda bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 DiadanLocke said: bu oyun ne zaman çıkıyo arkadaşlar? bide wowdan daha mı güzel? ilki 100. defa sorulan, ikincisi gereksiz soru olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ya biraz öyle oldu da, ben çok eskiden bir Warhammer oyunu oynamıştım stratejiydi. Warhammer 40.000 mi neydi. Bu oyunun onunla bi ilgisi var mı? Online oyun oynamak istiyorum bi oyuna ciddi şekilde sarmak istiyorum. Wow sıktı beni ama oynanışı güzeldi. Warhammer güzel olucak gibi geldi bana. Tavsiye eder misiniz yani, wow gibi kendini tekrar etmeye başlar mı bu da yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 40k ile alakası yok konseptin, bu ortaçağ fantezisi gibi. Güzel mi değil mi konusu insana göre değişir ve kendini tekrar olayı her oyuna illaki var, iyi oyun daha uzun sürede kendini tüketir. Açıkçası war bu açıdan wow dan önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 us ile eu arasında çıkış zamanlarında çok fark olucak mı ? en fazla 1 ay fln olsa neysede gerçi daha fazla olacağını zannetmem ? kesin bişi var mı ? hangi tarihlerde çıkıcak diye ama herzman için eu tabiki :) nede olsa tüm büyük türk guildleri türk ekipleri eu'da olucak bkz : wowdan tanıdıgınz Ghaza , invadoria , Revotaion act act.. hepsi eu'da olcaklar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla amerikan serverlarinda oynayan oyuncularin ve toplamda amerikan halkının zeka seviyesini düşününce, lv50 başlama fırsatı verseler bile avrupada oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 evet akilli arkadaslar gelmesin USe, biz salak salak kendi aramizda daha rahatiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aquila said: evet akilli arkadaslar gelmesin USe, biz salak salak kendi aramizda daha rahatiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben de alırsam us oynıycam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bende us oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 usdeki oyuncular cok daha kaliteli onu bilir onu soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 beni acikcasi oyuncu kitlesinden cok primetimedaki insanlar ilgilendiriyor, o yuzde eu da oynayacam, primetime'i tutturmak icin sabahin 3'unde girmek bana uymaz bu yasimdan sonra, eskiden genctik, tembeldik yapardik mutlaka ama artik gecti heh. nasolsa hangi serverda oynarsam oynayayim kafama gore bir grup insanla oynayip, diger insanlar birer hedef olacak oklarim ve kiliclarim icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 mazallah datacenter'a el kaide uçak falan daldırır, güven olmaz us'e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 eu da oynarım herkesle aynı saatte oynamak daha mantıklı oalcaktır pvp tabanlı bir oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 eu. bir prime time olayi ikincisi daocta pathclerin eu ya 1 ay sora gelmesi cok cok iyi biseydi bence, en azindan neyin ne oldugunu anlayip uygulayabiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar