Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU mu US Mu ??

Uzun

Öne çıkan mesajlar

Onceden daoc oynamıştım .. EU ve US serverleri arasında daglar kadar fark oluyordu.. Yanlıs hatırlamıyorsam EU da hem patch ler geriden geliyordu hemde oynayan insanlar US dakinin yarısı kadar falandı .. Warhammer da EU oynamak istiyorum .. Cunku geceleri drakula olmaktan sıkıldım artık .. Ama korkuyorum gene daoctaki gibi olacak diye..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biraz öyle oldu da, ben çok eskiden bir Warhammer oyunu oynamıştım stratejiydi. Warhammer 40.000 mi neydi.
Bu oyunun onunla bi ilgisi var mı?
Online oyun oynamak istiyorum bi oyuna ciddi şekilde sarmak istiyorum. Wow sıktı beni ama oynanışı güzeldi. Warhammer güzel olucak gibi geldi bana. Tavsiye eder misiniz yani, wow gibi kendini tekrar etmeye başlar mı bu da yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

us ile eu arasında çıkış zamanlarında çok fark olucak mı ? en fazla 1 ay fln olsa neysede gerçi daha fazla olacağını zannetmem ? kesin bişi var mı ? hangi tarihlerde çıkıcak diye

ama herzman için eu tabiki :)

nede olsa tüm büyük türk guildleri türk ekipleri eu'da olucak

bkz : wowdan tanıdıgınz Ghaza , invadoria , Revotaion act act.. hepsi eu'da olcaklar gene
Sosyal ağlarda paylaş

beni acikcasi oyuncu kitlesinden cok primetimedaki insanlar ilgilendiriyor, o yuzde eu da oynayacam, primetime'i tutturmak icin sabahin 3'unde girmek bana uymaz bu yasimdan sonra, eskiden genctik, tembeldik yapardik mutlaka ama artik gecti heh.

nasolsa hangi serverda oynarsam oynayayim kafama gore bir grup insanla oynayip, diger insanlar birer hedef olacak oklarim ve kiliclarim icin :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...