Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiilen İçki Yasağı

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Bu şeriat gelecekse gelsin artık. Geldi geliyor muhabbeti çok baydı çünkü... 20 sene komunizm geldi gelecek diye bekleyen milletimiz şimdi de şeriat ne zaman gelecek diye bekliyor. Biriside şu halkın önüne bir hedef koysun artık. Uzaya mı çıkıcaz, AB'ye mi gireceğiz birşeyler yapalım. Ne biçim bir devlet bu 85 yıldır rejim tartışması.... Ne çürük rejimimiz varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

bakın olucakları söylüyorum size.
1:amerika başkanı bush olmıycağını için akpyi destekliyecek bi dış güç olmıyacak
2:bu durumda akp güç kaybedicek ve istediği şeyleri yapamıycak
bushun gitmesi ile AB de akpyi desteklemiycek AB de yalan olcak türkiye için(açıkcası ben zaten istemiyorum)
3:Türkiyenin ekonomisi yine aynı düzeyde gider yada biraz daha gelişir ama fazla oynamaz.
4:bidahaki seçimlerde akp yine meclise girer ama muhalefet olarak
5:tahminimce bidahaki seçimlerde MHP tek başına iktidar olur (son zamanlara doğru terör olayları patlak verir MHP de milliyetci tutumla seçilir diye düşünüyorm)
6:aslında en önemlisi bu deniz baykal şimdi istifa ederse herşey bi anda düzelir.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
bakın olucakları söylüyorum size.
1:amerika başkanı bush olmıycağını için akpyi destekliyecek bi dış güç olmıyacak
2:bu durumda akp güç kaybedicek ve istediği şeyleri yapamıycak
bushun gitmesi ile AB de akpyi desteklemiycek AB de yalan olcak türkiye için(açıkcası ben zaten istemiyorum)
3:Türkiyenin ekonomisi yine aynı düzeyde gider yada biraz daha gelişir ama fazla oynamaz.
4:bidahaki seçimlerde akp yine meclise girer ama muhalefet olarak
5:tahminimce bidahaki seçimlerde MHP tek başına iktidar olur (son zamanlara doğru terör olayları patlak verir MHP de milliyetci tutumla seçilir diye düşünüyorm)
6:aslında en önemlisi bu deniz baykal şimdi istifa ederse herşey bi anda düzelir.

1-ABD Başkanının kim olduğu dışpolitikayı o kadar de etkilemez. Dış politikaya yön veren çok farklı güçler vardır.
2-ABD BOP'u askıya alırsa haklısın AKP güç kaybeder.
3-Ekonomimiz kriz kapısında ma ne olacağını tahmin çok zor.
4-Olabilir.
5-Olamaz. ( MHP'nin oy potansiyeli bellidir &8-18 arası gider gelir. Eğer dediğin olursa Suriye Mısır falan bile olur derhal ülkeden kaçarım)
6-Baykal istifa etse de etmese de CHP'den hiçbirşey olmaz çünkü içinde adam kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

bana kalırsa çok iyimser olmuş. akp kapatılmadığı ya da darbe olmadığı sürece adamlar her zaman kazanacaktır. ister güç kaybetsinler, ister ülkeyi satsınlar ister her şeye %500 zam yapsınlar yine de kazanırlar. tek yol partinin kapanması ve genel başkanının içeri atılması. darbe de yapılacağı yok zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben artık pes ettim. Bunlara tepki göstermekle, sinirlenmekle sadece kendimi yıpratıyorum. Çünkü böyle haberlere gösterdiğim tepkide kimse arkamda değil...

%48 olayı bir gerçek. Uzun bir süredir ülke üst-elit kesimin yönetimi altındaydı. Bu %48 ile halk iktidara geçti. Ülkenin %80 inin oluşturan kesimin sesi bu AKP, yönetim de onların elinde...

HEr halkta hakedildiği gibi yönetilirmiş...

napalım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben söyleyeyim kaynakta iyi bu konuda...

Asker ekonomik krizi bekliyor. Şimdi darbe yaparsa ve ekonomi çökerse suçlu duruma düşer. Halk kızar..

Ama nasılsa sıcak paraya dayalı ekonomi bugün yarın çökecek sinyallerini almaya başladık bugünlerde. Çökünce ekonomik kriz gelince asker de devirecek AKP yi, temiz iş...
Sosyal ağlarda paylaş

Yav CIA'in olmadığı yer mi var?

Babam ekmek almaya yollasa beni, acaba CIA mi istedi diye kuşkulanacağım nerdeyse.

Ama ordu "CIA'den emir alıyor" demek bu geyiği fazla zorlamak demek.
Tamam muz cumhuriyetiyiz de, ordumuz şerefini daha o kadar kaybetmedi.
Ayıklıyoruz arada Veli Küçük gibileri.
Sosyal ağlarda paylaş

Ordu en az iki kere CIA'dan emir alarak darbe yaptı. (üçüncü de tartışmalı) Darbe dışındada çok olaylara karıştı. Çok ''Özel Harekatlar'' düzenledi. Kontrgerilla, Gladio falan. Bunları unutmadık. Maraş olaylarında, Sivas olaylarında, Gazi olaylarında ordununun tutumunu unutmadık. Canlar cayır cayır yanarken, yakanların güvenliğini sağlayan jandarmaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...