ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Pala çok çok op geliyor bana 5-4 s4 üm var rareli adamlar kesmeye başladı hani skill i bıraktım 3 sanıyede deli dmg yiyorum onuda geçtim şimdi skill skill l2p diyenler çıkar.. Adam buble açıp dmg yapabiliyor bende nasıl kaçayım ? şimdi pvp de yeni yeni alışıyordum gidip combat alıcam max dps sağlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 WotLK, L80 Rated Arena sezonları başlayana kadar Sticky'likten kaldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Dün 10 tane maç yapalım dedik wishyle. 10 maçın 9 unda ret paly mage geldi. 2 sini kazandık 7 sini kaybettik. Böyle bir burst yok ya. Bear'de üzerinde full hot varken tek başına palynin sololadığını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Kimse demiyo ama mage de çok fena ya bir çözüm üretilmeli.Ataride sağ köşeye sıkıştırıp paso tekme atıyo gibi ice lance spamlıyo ibişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 frost mage burst damage nerflenicek. mmo-championda var post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben rogue ile frost mage den korkmuyorum farklı bir opener uygulayarak çok fazla cd kullandırıyorum ama paladinden daha çok nefret ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar