Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena Başlığı

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

ya lock a ya bana dalıyo
bizim lock azıcık salak
yani 2 kişiye birden focuslanamıyo adam :D
lock a dalarsa lock onunla ilgilenmiyo cunku bana onceden meleeyi CC ye al demişti
zıp zıp kosusturan bıcırık bi rogue u CC lemek biraz zor oluyo sdfg
bana dalarsa zaten napabilirim? max 20 sn CC lerim sonra yatarım zaten
pff nerf rogues dfgdg

415 resiye bile 2k crit yedim dfgdfg
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
yani komik gorunuyor, bastırılmış hisleri varmış gibi. bu forumda imzaya resim koyulmuyor iste, onu textle yazabilirsin :)
mesajlarımıza da konu ile ilgili resimler koymalıyız.
toplumsal mesajı verdim kacıyorum.

/offtopic.

imza zaten o , nickime tıklayıp bakabilirdin öyle kendi çapında ayar vermeyi denemeden önce :)
gayet koyuluyormuş demekki.
ayrıca onu text yazarsam bir esprisi kalır mı sence ?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:
warrior/druid setup i ile oynuyorsun, bide ustune buraya gelip qq ?
qq luk bir durum yok, blizzard sux, oyuna koydukları şeylerin pek kontrolunu eden insanlar olmadıgından, sistem bu bende alıyorum druid. druidlerin ag falan mı demişim de qq diye girdin onu merak ettim. yukarda adam kendisi demiş "klavye kırdırtıyorum" diye
bu marifet mi yani , değil, ama blizzard müsade ediyor saolsun.

insan gibi gelip sormuşuz, klasik paticik tribi ayar verme çabalarıyla karşılaştım gene. lan 2000 de falan günde 100 mesaj atardim şimdi okuyup çıkıyorum anca.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca gnome um zaten, oyun başı ilk cyclone da kullanmıyorum trinketi bilerek.az hırpalıyorum %60 da zaten başlıyor CC spam. ayı olup stunlıyarak başlıyor genelde. ondan trinketle çıkıyorum, cyclone atıyor o esnada ona pummel, root geliyor ona da escape . ama o da ne ? salak salak root dayım hala...
escape in fail şansı oldugu gibi.
root talenti mi ney muhabbeti diye açıklama yapmıştı bir druid.
talent le gelenin çıkılamama şansı da var.
ki %60 şansla çıkamıyorum rootdan. çıksam bile yenisini atıp kedi olup kaçıyor. bu esnada yapabileceğim hiç bir şey yok.

neyse ben zaten aldım cevabı
tenks
Sosyal ağlarda paylaş

ama şöyle bişey düşün
kaç kere bu kadar CC yapmaya alısana kadar maç kaybettik öldük filan
sonucta seni ben yanıma yaklastırırsam beni öldürmen kaç sn sürer? 5? yani biraz da denge meselesi o
he bence biraz dengesiz ona ben de katılıyorum (bundan onceki charım warriordu ve cidden aglıyodum arenada druidlere karşı)

not: o dedigin olay http://www.wowhead.com/?spell=17122 olabilir sanırım ama o da %30
Sosyal ağlarda paylaş

hah evet o işte.
ayrıca ben CC ler ne kadar saçma olsa da bişey demiyorum.
5 saniye demişsin ama o kadar cyclone root spamlamadan.
ayı olup gezerek stun olup karşıya chargelayarak falan da gayet yeterli oluyorsunuz ki.
hadi onu geçtim tamam her türlü CC le, ömrümü çürüt ama.
bari kaçıp su içeme. ben 1 ragein hesabını yaparken druid kafasına göre shapeshift , cyclone, root spamlamasın "naaassı olsa su içerim ya" mantıgıyla, oda manasının hesabını yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
toggie said:
yani komik gorunuyor, bastırılmış hisleri varmış gibi. bu forumda imzaya resim koyulmuyor iste, onu textle yazabilirsin :)
mesajlarımıza da konu ile ilgili resimler koymalıyız.
toplumsal mesajı verdim kacıyorum.

/offtopic.

imza zaten o , nickime tıklayıp bakabilirdin öyle kendi çapında ayar vermeyi denemeden önce :)
gayet koyuluyormuş demekki.
ayrıca onu text yazarsam bir esprisi kalır mı sence ?

ayar vermedim ki ben :)
nickine tıklayınca ne oluyo ki, onu da anlamadım.
neyse ben dedim diye kaldırma, tekrar koy resmini.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
2v2 de bi lockla oynuyorum (ben resto drood)
resilerimiz fena diil
bende 415 lockda 450 filan var
neyse
karsımıza gelen warr-druid leri (full s3 filan) yenebiliyoruz
ama karsıda bi rogue varsa resmen aglatıyo
taktik versenize bize :D
anca zar zor 1550 ye çıkabildik de leglerimizi aldık simdi 22-24 gibi bişey vardı en son bıraktık cunku gelen takımların %90 ı 2000+ olan onceden takımlar

+1 2 konu birleşmiş allta kalmıs
Sosyal ağlarda paylaş

1v1 olarak denge beklemeyin şu oyundan hala, anlamadınız mı bir tarafında değilsiniz blizz'in.

Evet, çok sinir bozucu 1v1de bazı classlara yenilip kendilerini yetenekli sanmaları. İdare edin.

Druidlere nerf, roguelara nerf, warriorlara buff verseler dengeler bozulmaz. Ama bunu anlamak için biraz beyin, biraz da umursamak lazım. Blizz'de ikisi de yok malesef.

/Xunn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...