Godin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Gangren said: Arena Sticky'si var, lütfen biraz bakınıp öyle açın yeni konuları. İki konuyu birleştiriyorum. Gangren iyi yapıyorsunda bir topic altında bukadar çok konu konuşulursa arada çoğu güme gidecek.o yüzden farklı bi topic açtım.itemlar-turnuvalar-setuplar-tacticler bütün bu konuların tek bir topic altında konuşulmasını doğru bulmadım.Neyse kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Rogue Druid : Best setup ever. For more info [email protected] Yanniz soyle bir sey var. Artik kotu setuplarla insanlar arenaya bile girmiyorlar. O yuzden eskisi gibi `setupum kazanir` diye bir sey yok. Once o setupu `oynuyor` olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 -Wissy said: Rogue Druid : Best setup ever. For more info [email protected] Yanniz soyle bir sey var. Artik kotu setuplarla insanlar arenaya bile girmiyorlar. O yuzden eskisi gibi `setupum kazanir` diye bir sey yok. Once o setupu `oynuyor` olman lazim. setupım kazanır diye birşey tabiki yok.Kötü setupla girenler var adam bulamayıp.az önce rogue-druid izledim warcraft moviesde 2400+ 20 dakka kapışıyolar warrior-druidle.taktiğin bizimkinden farkı yok fakat sorun şu ki bu druid deli gibi su içiyor karşının druidine zamanında dps yapıyor vs vs..Neyse istediğim cevabı videoda aldım.Beraber rank 14 e kastığım 4 yıllık pvp partnerimede daha öğrenmen lazım vs diyemeyeceğime göre en güzelini zaman gösterecek :) cvplar için herkeze teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Zaten 2200+ butun Druid + X vs Druid + X maclari 20 dakika+ seklinde gelisiyor. Buna alisin simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 En çabuk biten maç da shadowpriest rogue, stealth savaşına dönmezse olay 2-3 dakikayı nadiren aşıyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 üst konu olması iyi olmuş wissy neler çekiyordu uplamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yok oyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bknz: sayfa 17. en basit örnek. var veya yok. ben öyle hissettim diyeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mini-Coverage o =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Wispy said: En çabuk biten maç da shadowpriest rogue, stealth savaşına dönmezse olay 2-3 dakikayı nadiren aşıyor : ) Evet her türlü çabuk bitiyor :P , o setupta rogue'un sp'ye çok iyi sahip çıkması lazım. RD setup'a gelirsek de senin 3. rogue'un olmasını ve arkadaşının ilk kez resto druid oynadığını varsayarsak, herkesin dediği gibi sorun arkadaşının druide hakim olamamasıdır kesinlikle. Bana da -wissy söylemişti zamanında Sonny'nin videoları var çok iyi öğretiyor bir r.druid'in arenadaki rolünü. Alıştıktan sonra da zaten rahatça 1800+ yaparsınız, herhalde 2k üstünde falan zorlanırsınız arkadaşın işi kaptıktan sonra. GL&HF :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sonny ve Hafu evlensin, cocuklari Druid dogsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Xo said: /summon Xhunarion Yok abi, "lol QQ" duymak istesem official pvp forumuna giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kaoru said: Xo said: /summon Xhunarion Yok abi, "lol QQ" duymak istesem official pvp forumuna giderim. kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 2v2 de bi lockla oynuyorum (ben resto drood) resilerimiz fena diil bende 415 lockda 450 filan var neyse karsımıza gelen warr-druid leri (full s3 filan) yenebiliyoruz ama karsıda bi rogue varsa resmen aglatıyo taktik versenize bize :D anca zar zor 1550 ye çıkabildik de leglerimizi aldık simdi 22-24 gibi bişey vardı en son bıraktık cunku gelen takımların %90 ı 2000+ olan onceden takımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 warriorum, yanımda ya druid yada pala oluyor. druid-hunter, druid-lock druplarına karşı ne yapabilirim ? teknik verin bakalım. burdada sorunlu gibi insanı krize sokma amaçlı druid oynayanlar olduguna eminim, direk işi ustasından öğrenelim. lock/hunter a dalıp öldürme şansım yok (zaten trapin slowu hamstringinkinden 10% fazla, çok komik değil mi ? adam düz yürürse vuramıyorsun arkasından ahah-hah-ha) . zaten heallenirken adam, 20-30% ye her geldigimde scatter - deathcoil dolmuş oluyor. atıyor ikisinden birini kaçıyor, atamıyacak kadar özürlüyse cyclone atıp druid öyle healliyor. ustune root atıyor. dovmeye devam edip manasını bitirmeyi denersen kaçıp su içiyor. kaçmasın yakalayım dersen pillar etrafında 5 dakka dönüyor,(zaten hunter trap i pillar etrafına koydugundan bu bir opsiyon değil aslında ->) döndürmeyim pillar etrafında dersen ayı olup stun vurup rootlayıp kaçıp su içiyor şeklinde sonsuz döngü. druide dalarsan zaten 4-5 vuruşta bir root, ayı olup stun, cyclone , kedi ayı öküz falan olup kaçıyor her türlü. hayattan soğutuyor. söyleyin bakalım bi kaç teknik, blizzarda kafam girsin böyle oynamanıza müsade ettigi için ama yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 warrior/druid setup i ile oynuyorsun, bide ustune buraya gelip qq ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 üstte bi arena baslıgı vardı ama yardımcı olmaya calısıyım eger sen tek dps sen ve karsına druid gelmişse çık oyundan :D ben druid oynuyorum emin ol 2000+ ratingli warriorlara klavye kırdırtıyorumdur yani şansları yok root atıp su içtigimi hatırlıyorum ki kendimi bir kere bile heallamadan :D o sırada bizim lock diger tipin işini hallediyo yani druide karşı yapabilciegin pek birşey yok malesef :/ (anca pala alırsan seni sürekli dispeller) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 offtopic: @BaaL, neden her mesajın sonuna imza havası versin diye resim koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dps voryir çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yani komik gorunuyor, bastırılmış hisleri varmış gibi. bu forumda imzaya resim koyulmuyor iste, onu textle yazabilirsin :) mesajlarımıza da konu ile ilgili resimler koymalıyız. toplumsal mesajı verdim kacıyorum. /offtopic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 mulgear6 said: yani druide karşı yapabilciegin pek birşey yok malesef :/ (anca pala alırsan seni sürekli dispeller) Druid/lock takımlarında dispel atmaktan manam bitiyor. Bildiğin dispelle bitiyor ama. Arada iki tane fol falan hl basamıyorum bile korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 karıvar naber? :D valla pala takımlarını çok güzel yavas yavas eritiyoruz lock 2sini birden dotluyo (warr-pala) ben warriora klavye kırdırtıyorum zaten lock palayla ilgileniyo sürekli mana drain-dot filan sonra pala oom oluyo ölüyo filan falan dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 mulgear rogue + druid takimlarina karsi napiyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3090490,3362061,page=23#msg-3362061 bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ondan bahsediyorum iste bende, rogue suluk gibi yapisiyor warlocka. sonra gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar