Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rogue Mage tabii ki sahane.
2 dakka, yendin yenildin. Kime ne? Hemen gir bir daha oyna.
Rogue Druid oynayarak oyundan sogudum.
2400+'da 20 dakika altinda mac gormedim daha.
Mesaj tarihi:
Yok, Rogue Druid iyi setup. Warrior Druid'e karsi da o kadar zayif degil gercekten. Hatta esit sans. Zaten sacma sapan setuplar bunlar. Oyun sonsuza uzarken bir seyler oluyor bitiyor oyun.
Uzun oyunlar acikcasi ilk basta `vay be` tepkisi verdirtirken bir yerden sonra `eytere be` tepkisi verdirtiyor.
Mesaj tarihi:
Ama sezon 3'un yildizi Rogue'dur.
Mouse ile tiklayarak oynadigim Rogue ile 2400 rating gorduysem `nerf plx`.
Bir de yanina ne koysan setup oluyor 2 v 2'de de, 3 v 3'de de.
Mesaj tarihi:
Tabi canım. Bıraktığım anda her ürlü zayıflıklarına karşı birşey geldi zaten. Adamlar artık pve gearıyla giriyor, böyle bir cesaret aldılar cheat death'ten. "Na nana nana naaa, yooouuu caaan't nuke meeee, nana nana naaaa" modunda.

Olsun, lvl 57 kastım yeni bir tane, çıkayım outlands'e hesabı açtırıp, yargılarız.
Mesaj tarihi:
Nerf inc zaten, en çok da bana koyuyorlar.

Priest rogue dan da nefret ettim şu son 24 saatte. Rogue mage anti setup, warrior druid anti setup. E bu 2si zaten domine ediyor.
Mesaj tarihi:
Healer Priest Rogue da 2500 gorebilecek bir setup ama ne yazik ki Druid+Rogue/Warrior/Hunter'lar yuzunden rank 1 yapamazlar. En guzeli 2500 civarina Healer getirip, sonra geriye sadece Druid+X kaldiginda Shadow'a gecmek.
Mesaj tarihi:
Ya druid rogue u eziyoruz gear farkıyla
druid hunter da laylaylom, peti kes sonra hunter a yapış ooooh.

Ama gel gör ki warrior druid gelince kan kusturuyor, 4/5 vile poison var şu ana kadar warriorın üzerinde 3 stackden çok wound poison görmedim, druid kaçıyor, ben hamstringli.

YETEEEEEER
Mesaj tarihi:
pvp=player versus pillar diye yazmış offical forumda bir eleman.Ne güzelde söylemiş :)

Ogrimar önünde millete duel atıp ogrimar çıkışta hemen soldaki pillarlara koşan healerlara ayrı bir hayranlık duyuyorum :) Arenadaki pillarlara okadar alıştı ki insanlar yakında bglerde falanda pillar isteyecekler diye korkuyorum lol
Mesaj tarihi:
ozmn ben burda bi offtopic yapiim
şimdi yarın s2ler honora dusucek ama ben bunların ne kdr honor isticeini yada hangi badgelerden ne kdr istediğini şimdi nerden ogrenebilirm??
ona gore bu aksam badge kasıcam yarın seti çekicem direk
tşkler şimdiden.
Mesaj tarihi:
Chest: 14,500 honor and 30 AB marks of honor
Gauntlets: 10,500 honor and 20 AV marks of honor
Helm: 14,500 honor and 30 AV marks of honor
Leggings: 14,500 honor and 30 WSG marks of honor
Shoulders: 11,250 honor and 20 AB marks of honor

65250 honor 50 ab-50 av-30 wsg
  • Yeni Oluştur...