Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Vallahi en kral setup rogue mage miş kardeşim. Doğru yolu buldum, töbe başka setup oynamam s4 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Abi bir kere çok zevkli oynaması. Druid warrior denedim, aman tanrım nasıl sıkıcı. Evet glad alman imkansız gibin ama mutlu oynarsın. Peace! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Xhun geliyim mi sizin servera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Valla biz burada varız baya. 5v5 kurarız, oynarız röh röh. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Rogue Mage tabii ki sahane. 2 dakka, yendin yenildin. Kime ne? Hemen gir bir daha oyna. Rogue Druid oynayarak oyundan sogudum. 2400+'da 20 dakika altinda mac gormedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Aaa bak rogue druid de şahane Ben uzun oyunları çok seviyorum, ama işte warrior druid canından bezdiriyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Abi priest rogue. <3 Baktın zorlanıyosun bir setup'a karşı hop shadow ol, bir nuke'la druid indir. Oluyor bunlar. Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Yok, Rogue Druid iyi setup. Warrior Druid'e karsi da o kadar zayif degil gercekten. Hatta esit sans. Zaten sacma sapan setuplar bunlar. Oyun sonsuza uzarken bir seyler oluyor bitiyor oyun. Uzun oyunlar acikcasi ilk basta `vay be` tepkisi verdirtirken bir yerden sonra `eytere be` tepkisi verdirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ama sezon 3'un yildizi Rogue'dur. Mouse ile tiklayarak oynadigim Rogue ile 2400 rating gorduysem `nerf plx`. Bir de yanina ne koysan setup oluyor 2 v 2'de de, 3 v 3'de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tabi canım. Bıraktığım anda her ürlü zayıflıklarına karşı birşey geldi zaten. Adamlar artık pve gearıyla giriyor, böyle bir cesaret aldılar cheat death'ten. "Na nana nana naaa, yooouuu caaan't nuke meeee, nana nana naaaa" modunda. Olsun, lvl 57 kastım yeni bir tane, çıkayım outlands'e hesabı açtırıp, yargılarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Nerf inc zaten, en çok da bana koyuyorlar. Priest rogue dan da nefret ettim şu son 24 saatte. Rogue mage anti setup, warrior druid anti setup. E bu 2si zaten domine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Rogue Priest su an Cyclone 2 v 2'de Rank 1. [shadow priest tabii ki.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 cookie cutter setupları top notch adamlar oynamamalı. Kalp kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Healer Priest Rogue da 2500 gorebilecek bir setup ama ne yazik ki Druid+Rogue/Warrior/Hunter'lar yuzunden rank 1 yapamazlar. En guzeli 2500 civarina Healer getirip, sonra geriye sadece Druid+X kaldiginda Shadow'a gecmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Xhunarion said: cookie cutter setupları top notch adamlar oynamamalı. Kalp kırıyor. türkçesi ne oluyor bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ya druid rogue u eziyoruz gear farkıyla druid hunter da laylaylom, peti kes sonra hunter a yapış ooooh. Ama gel gör ki warrior druid gelince kan kusturuyor, 4/5 vile poison var şu ana kadar warriorın üzerinde 3 stackden çok wound poison görmedim, druid kaçıyor, ben hamstringli. YETEEEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Druid/Rogue'larin da gear/skill sahibi olanlari Vengeful titlea kasan ratinglerde Wispy =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ya 2350 ye kadar belki 1- belki 2 tane druid rogue a kaybettik. Onda da rematchleri aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 2450 ustu zibil gibi Rogue/Druid sizin battlegroupda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 pvp=player versus pillar diye yazmış offical forumda bir eleman.Ne güzelde söylemiş :) Ogrimar önünde millete duel atıp ogrimar çıkışta hemen soldaki pillarlara koşan healerlara ayrı bir hayranlık duyuyorum :) Arenadaki pillarlara okadar alıştı ki insanlar yakında bglerde falanda pillar isteyecekler diye korkuyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ozmn ben burda bi offtopic yapiim şimdi yarın s2ler honora dusucek ama ben bunların ne kdr honor isticeini yada hangi badgelerden ne kdr istediğini şimdi nerden ogrenebilirm?? ona gore bu aksam badge kasıcam yarın seti çekicem direk tşkler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 45k honora 4 parça alınabiliyordu sanırım, wowheadde görmüştüm öyle birşeyler. S2'leri toplamak değil de nonset pvp epicleri almak işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 salak devler adam gibi pve silah koysalar hiç işim olmicak arena işkencesiyle ama pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yok ztn sorun honor deil honor warda badgelerden kaçar tane lazım bana o lazım. ona gore kasıcam bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Chest: 14,500 honor and 30 AB marks of honor Gauntlets: 10,500 honor and 20 AV marks of honor Helm: 14,500 honor and 30 AV marks of honor Leggings: 14,500 honor and 30 WSG marks of honor Shoulders: 11,250 honor and 20 AB marks of honor 65250 honor 50 ab-50 av-30 wsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar