Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite Öğrencilerine Çağrı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben henüz neyle gitçeğime karar vermedim..karar çıkana kadar veremezsem olabildiğince cıbıldak gitçem..(tabi yazın) sdf

türbanlı öğrenci görürsem karşı kaldırımdan yürürüm ben artık :D:D abdesti filan bozulur beni görünce :D:D sdfsdfpsdafgoısdhf

@la_bombon senide ben mahkemeye verim olur mu ? :D:D arif susamın işi gücü vardır öteki mahkemeyle uğraşır şindi :D:D sdf

ne davası açıyoduk boşanma mı ? puashasd :D X(
Mesaj tarihi:
Valla yasa tam serbesti getirmiyormuş, çıplak gitme hayalindekiler bışa kasmasın. Genel Ahlak İlkelerine uygun olacakmış. O ilkelerin ne olduğunuda üç beş ince bıyıklı belirleyecek...
Mesaj tarihi:
Klasik laflar gene :D yok bizde cıplak gideriz yok onu yaparız yok bunu yaparız.. kimsenin dötü cıplak gitmeye yemez :D işin acıkcası bu...

Gelelim türbana valla artık adamların agzından cıktı bu saatten sonra yapacaklar gibide duruyor mhpde destekledi.. Türban serbest olur bizim milletimizin çağdaş diye gecinen gencleri bi hafta bagırır iki hafta bagırır sonra gene herkez yoluna devam eder :) unutulur gider bunlarda tıpkı eskiden olan hersey gibi...

artık bagırmaya gerekbile duymuyorum cunki bi yerden sonra bi bakmıssınız sadece siz bagırıyorsunuz enayi gibi.. millet firar karı kız ile gönül eglendirmede :)
Mesaj tarihi:
gün itibariyle taslak tamamlandı..

genel ahlak ve devrim kuralları'na uyulması gerekiyor,onun dışında problem yok..

Ters haçlı güzelinden sweat alıyım bari yarın bi tane...
Mesaj tarihi:
kimse tepki falan vermiycektir üniversite ve kamu alanlarında türbanı istemeyenlerin sayısı az.
2 senedir türbanını cıkarıp giren bir sınıf arkadaşımı vardı
gene cıkarıpmı girer yoksa türbanlımı girer onu merak ediyorum bi ona bakmaya giderim okula.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
gün itibariyle taslak tamamlandı..

genel ahlak ve devrim kuralları'na uyulması gerekiyor,onun dışında problem yok..

mayo giymek yasak (pati üyelerinden birinin AKPnin köstebeği olarak çalıştığına %100 eminim artık)

cübbe, çarçaf, burka yasak (laf atmasınlar diye, oldu mu , oldu hesabı)

ama

başörtüsü allowed

başlarım böyle yasaya!
Mesaj tarihi:
herkez V kostümüyle gelsin anasını satayım, odamı genel ahlak kurallarına aykırı?

dip not: ayıptır sorması bikini mayonun nesi ahlak kurallarına aykırıymıs?

Yok bu durumda her yaz hepimiz, ahlaksızlıgın has denyosu olup çıkıyoruzda o bakımdan.

dip not: bu satanael gibileri kim alıo ya patiye, şakamısınzı olum siz?
  • Yeni Oluştur...