-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Snorkelle gittim bizim okulda hali hazirda serbest oldugundan turban. Kimse bir sey demedi. Failed =[
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben henüz neyle gitçeğime karar vermedim..karar çıkana kadar veremezsem olabildiğince cıbıldak gitçem..(tabi yazın) sdf türbanlı öğrenci görürsem karşı kaldırımdan yürürüm ben artık :D:D abdesti filan bozulur beni görünce :D:D sdfsdfpsdafgoısdhf @la_bombon senide ben mahkemeye verim olur mu ? :D:D arif susamın işi gücü vardır öteki mahkemeyle uğraşır şindi :D:D sdf ne davası açıyoduk boşanma mı ? puashasd :D X(
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Valla yasa tam serbesti getirmiyormuş, çıplak gitme hayalindekiler bışa kasmasın. Genel Ahlak İlkelerine uygun olacakmış. O ilkelerin ne olduğunuda üç beş ince bıyıklı belirleyecek...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Karışacak gene universiteler. Dikkat edin de gençliğinizi hayatınızı karartmadan tepkinizi ortaya koyun.
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben şortum üstüne askılı dekolte mi badi ilen havai adası modu katan şapkamlar güneş gözlüüümü kullanıcam e ne diceklerse artık:D
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben ne olacağını söyliym türbanlılara birşey olmayacak biri böyle gidecek mesela http://farm2.static.flickr.com/1130/982004870_2c86c76637.jpg Satanist diye kickleyecekler
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Klasik laflar gene :D yok bizde cıplak gideriz yok onu yaparız yok bunu yaparız.. kimsenin dötü cıplak gitmeye yemez :D işin acıkcası bu... Gelelim türbana valla artık adamların agzından cıktı bu saatten sonra yapacaklar gibide duruyor mhpde destekledi.. Türban serbest olur bizim milletimizin çağdaş diye gecinen gencleri bi hafta bagırır iki hafta bagırır sonra gene herkez yoluna devam eder :) unutulur gider bunlarda tıpkı eskiden olan hersey gibi... artık bagırmaya gerekbile duymuyorum cunki bi yerden sonra bi bakmıssınız sadece siz bagırıyorsunuz enayi gibi.. millet firar karı kız ile gönül eglendirmede :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 gün itibariyle taslak tamamlandı.. genel ahlak ve devrim kuralları'na uyulması gerekiyor,onun dışında problem yok.. Ters haçlı güzelinden sweat alıyım bari yarın bi tane...
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kimse tepki falan vermiycektir üniversite ve kamu alanlarında türbanı istemeyenlerin sayısı az. 2 senedir türbanını cıkarıp giren bir sınıf arkadaşımı vardı gene cıkarıpmı girer yoksa türbanlımı girer onu merak ediyorum bi ona bakmaya giderim okula.
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 CthuLhu said: gün itibariyle taslak tamamlandı.. genel ahlak ve devrim kuralları'na uyulması gerekiyor,onun dışında problem yok.. mayo giymek yasak (pati üyelerinden birinin AKPnin köstebeği olarak çalıştığına %100 eminim artık) cübbe, çarçaf, burka yasak (laf atmasınlar diye, oldu mu , oldu hesabı) ama başörtüsü allowed başlarım böyle yasaya!
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 süper mini giyeriz bir şey olmaz. hem bikiniden daha seksi bence.
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 herkez V kostümüyle gelsin anasını satayım, odamı genel ahlak kurallarına aykırı? dip not: ayıptır sorması bikini mayonun nesi ahlak kurallarına aykırıymıs? Yok bu durumda her yaz hepimiz, ahlaksızlıgın has denyosu olup çıkıyoruzda o bakımdan. dip not: bu satanael gibileri kim alıo ya patiye, şakamısınzı olum siz?
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 v gibi gitmeyi uzun zamandır düşünüyorum ben mesela. bence ahlaka çok uygun. hem kapalı da komple. oh mis.
malik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 burtonesk said: süper mini abi hassas bir konu o . her kıza gitmez.dur hele . bikini hayallerimizi kurduk biz , oynamayın onla .
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 her kıza değil zaten cicim. insan üstüne yakışanı giymeli.
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bleda said: bu satanael gibileri kim alıo ya patiye, şakamısınzı olum siz? Pati babanın düşüncesindeki insanlardan mı oluşacak sadece kral mısın sen ?
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 eet öyleyim var mı? OrÇun (c.c) hepimizi türbandan korusun.
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bleda git biraz wikipedia oku da senin bu mantık insanlığa ne kadar yararlı olmuş tarihte araştır biraz.
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 İnsanlığa yararlı olmak gibi bi amacım yok ki? Sadece kendi egomu tatmin etmek ve karşı tarafı karalamak amacım var.
Öne çıkan mesajlar