tellos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 en etkili tepki medya arkadaş. şehrezat turban taksın bi iki bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bunada fasizm diyoruz iste :P benim planim hazir madem sorun inanc ozgurlugu samansitim ben inancima gore yuzumu gostermem yasak ayni zamanda kilicim yanimda olmadan gezersem zangetsu (c.c.) tarafindan carpilirim bu sekilde giricem ayni zamanda madem siyasi sembolelrde yasak degil ben naziyim Adolf (c.c.) bizim tanrimiz davasi davamiz o zaman hem inanc hem siyasi ozgurluk olduguna gore yani su kizcagaz kapiya gelse NAH geri cevirirler kendi koyduklari yasayla eeeee iste boyle kuzu demokrasiyi kurtlara emanet edicne boyle oluyor bizede saz calmak duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 dadaist olduğumdan her çarşamba okula şu tarz giyinip gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çok süper bir çocuk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Evet yeter ki tepkiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Çocukla çocuk olmak gibi bir şey bu. Uzak dururum, muhattap olmam, yeterli. Zaten bölümde kız da yok pek, olanlar da aklı başında insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bikininin yasak olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 fedaykin said: Bayan arkadaşlarda şort, üstüne bikini giyebilirler (tabii ki makina fakültesi gibi yerlerde değil, mimarlık gibi bölümlerde :) ). Bizim makina müh fakültesinde kız yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 erkekler giysin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 mahmut tuncer said: bikininin yasak olduğunu sanmıyorum +1 ayrıca bu mahmut tuncer nickli arkadaşımızın mesajına ilk defa katıldığımı ifade etmese de, ilk defa artı bir yaptığım mesajı nikinizin orjinalliğinden dolayı konuyu başka mecralara taşıyıp sizi kırdıysam şimdiden özür diler, mesajımı editleceğimi bildirmek istersim şöyle de bişey varki kış günü içimizi ısıtan bir topic olmasına karşın soğuk kış şartlarında uygulaması zor ancak bahar yarıyılı ortalarına kadar heyecanı arttırıcı bir etkisi olduğunu da itiraf etmek istiyorum eğer varsa böle bişey yüksek lisans, araştırma görevlisi herşey olmak yapmak istiyorum keywords: KARI KARI KARI KARI KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 liselerde de takdir ve teşekkür belgeleri kalkacakmış, EYWALLAH BELGESİ geliyomuş.. böle duyumlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yok o öyle değil yanlış biliyorsun, internetten karneleri gösterip rep puanı şeklinde verceklermiş, terazi olayı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 BonePART said: ne yazik ki bu arada okula bikini yada ciplak gitmemiz mumkun deil ahlaka aykiri oldugundan okul yasalarindan deil direk evden ciktiginizda polisler alir karakola Abi tamamda kimin ahlakına göre yasak. Yani mesela dinimin gereği çıplak gezmem gerekiyorsa, din özgürlüğünden yararlanamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Pyro said: fedaykin said: Bayan arkadaşlarda şort, üstüne bikini giyebilirler (tabii ki makina fakültesi gibi yerlerde değil, mimarlık gibi bölümlerde :) ). Bizim makina müh fakültesinde kız yok =/ bizim makinede var 4 tane şanslıyım galiba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 makinadamı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 KKK şapkasıyla gitmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Bende Stormtrooper kostümüyle gitcem "Move along, move along..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 O ahlak meselesini delmek çok rahat be aga. Okula kadar şort üstünde t-shirt gidersin, okul kapısını geçtiğin an üstünden t-shirt'ü çıkartıp kafana türban takarsın :) Soran olursa o türban değil bandana, yerseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Bu olaydan sonra "Ne şeriat, ne darbe. Kafası güzel Türkiye" şeklindeki Alkolik Tavır sloganını modifiye edip onu t-shirt'e falan bastırarak onunla giderim. Zaten yaz geldimi üniversite falan dinlemeden kapri+sandalet combosu ile gidiyorum. Belki bir protesto olarak derslere şapka ile de girebilirim o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben müslüman olduğum halde eşşek kadar haç takıp gitmeyi planlıyorum eğer ki okulum uzarsa ve gayet ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Bende bereket tanrısının bi kolyesini bulcam onu takıcam boynuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Evin bi köşesinde Priapos kolyesi vardı. İyi fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Protesto etmek iyidir, elbet birileri edecektir, ama siz ya da kim protesto edecekse bir hafta sonra sıkılıp bırakacaktır. O bir haftada insanlar gülüp eğlenecek, ama hepsi sona erdiğinde ortalık yine "özgür özgür" türbanlılarla dolu olacaktır. Hepsi şaka gibi geliyor şu an, ama türbanı kamuya sokmanın ilk adımı atılmış oluyor böylece. Sonraki seçimde de sıra buna gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hmm.. ben ahlaka da uyan bi şiler buldum.. böyle gitsem olur mu acep? hem parkour da yapıyorum. hareketler de sorun olmaz. http://www.youtube.com/watch?v=6pEpl9M9pls gerçi kapıları kullanmamam ve milleti itip kakmam biraz sorun yaratabilir. edit:kalitesi daha güzel olanı da var ama buraya iliştiremiyoruz.. linki şu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 göktanrıya inanan türklerin böle özel bi kıyafeti falan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 benim okul bitio 4 ay sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar