Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite Öğrencilerine Çağrı

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

bunada fasizm diyoruz iste :P

benim planim hazir

madem sorun inanc ozgurlugu

samansitim ben inancima gore yuzumu gostermem yasak ayni zamanda kilicim yanimda olmadan gezersem zangetsu (c.c.) tarafindan carpilirim

bu sekilde giricem

ayni zamanda madem siyasi sembolelrde yasak degil ben naziyim
Adolf (c.c.) bizim tanrimiz davasi davamiz o zaman hem inanc hem siyasi ozgurluk olduguna gore

yani su kizcagaz kapiya gelse NAH geri cevirirler kendi koyduklari yasayla

eeeee iste boyle kuzu demokrasiyi kurtlara emanet edicne boyle oluyor
bizede saz calmak duser

Sosyal ağlarda paylaş

mahmut tuncer said:
bikininin yasak olduğunu sanmıyorum

+1 ayrıca bu mahmut tuncer nickli arkadaşımızın mesajına ilk defa katıldığımı ifade etmese de, ilk defa artı bir yaptığım mesajı
nikinizin orjinalliğinden dolayı konuyu başka mecralara taşıyıp sizi kırdıysam şimdiden özür diler, mesajımı editleceğimi bildirmek istersim

şöyle de bişey varki
kış günü içimizi ısıtan bir topic olmasına karşın
soğuk kış şartlarında uygulaması zor
ancak bahar yarıyılı ortalarına kadar heyecanı arttırıcı bir etkisi olduğunu da itiraf etmek istiyorum
eğer varsa böle bişey yüksek lisans, araştırma görevlisi herşey olmak yapmak istiyorum
keywords: KARI KARI KARI KARI KARI
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olaydan sonra "Ne şeriat, ne darbe. Kafası güzel Türkiye" şeklindeki Alkolik Tavır sloganını modifiye edip onu t-shirt'e falan bastırarak onunla giderim. Zaten yaz geldimi üniversite falan dinlemeden kapri+sandalet combosu ile gidiyorum. Belki bir protesto olarak derslere şapka ile de girebilirim o ayrı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Protesto etmek iyidir, elbet birileri edecektir, ama siz ya da kim protesto edecekse bir hafta sonra sıkılıp bırakacaktır. O bir haftada insanlar gülüp eğlenecek, ama hepsi sona erdiğinde ortalık yine "özgür özgür" türbanlılarla dolu olacaktır.

Hepsi şaka gibi geliyor şu an, ama türbanı kamuya sokmanın ilk adımı atılmış oluyor böylece.
Sonraki seçimde de sıra buna gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm.. ben ahlaka da uyan bi şiler buldum.. böyle gitsem olur mu acep? hem parkour da yapıyorum. hareketler de sorun olmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=6pEpl9M9pls

gerçi kapıları kullanmamam ve milleti itip kakmam biraz sorun yaratabilir.

edit:kalitesi daha güzel olanı da var ama buraya iliştiremiyoruz.. linki şu olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...