pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Atletizm Federsayonu Ceza Kurulu, milli atlet Süreyya Ayhan Kop ile antrenörü ve eşi Yücel Kop'a ilişkin kararını açıkladı. Süreyya Ayhan atletizmden ömür boyu men edildi. Süreyya Ayhan kararla ilgili ilk açıklamasında şunları söyledi: "Bu işin sonuna kadar gidilecek. Çok gidilecek yer var. Artık meseleye kendi meselem olarak değil ülke meselesi olarak bakıyorum. Ülkem olarak ceza aldığımızı düşünüyorum. Söyleyecek çok bir şey bulamıyorum. Her şeyi zaman gösterecektir." Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sky turk'te kendi de soylemisti onumu kapamak isteyenler var diye. Dogru soylemis uluslararasi bi engel var. Karisik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 çok acındırdı kendini bu işin sonu nereye varır kestirmek zor.. hoş iki seçenekten biri ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 1 ay önce falan biliyodum ben bu olayı:S vahimi gelmişti bana başka bişeylemi karıştırdım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hemen vatan millet muhabbetine başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Werewolf said: Hemen vatan millet muhabbetine başlamış. -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=52848&cat=170&dt=2008/01/25 Yücel Kop'a sadece 2 yıl men... peki neden? not: bu arada alıştım bunu söylemeye ama yine habertürkteki yorumlara gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 "asıl cezayı biz verdik" gibi bir yaklaşım olmuş, ha haketmiş mi haketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sureyya nin 2. ihlali oldugu icin omur boyu.. Yucel Kop un ilk olayi o yuzden 2 yil.. Bu kadin Turkiyenin yuz karasidir 2 senedir yarismiyor bile sadece gurultu kopartiyor allahin belasi sundan kurtulsakta yeni birileri ciksa ortaya.. Hincal Uluc un muthis bir yazisi vardi bununla ilgili birisi bulsada koysa buraya.. Aihm e gidicekmis.. Daha once doping kontrolu yaptirmadi sonra yaptirmak zorunda kaldi dopingli cikti ilaclari aldigi yer belli aldigi sekil belli nereye giderse gitsin ister aihm e gitsin ister evrenler arasi insan haklarina gitsin sonuc degismez kanitlanmis bir suc var.. Ustune birde diyorki onumu kapatiyorlar ulan butun dunyanin derdi yokta senin onunu kapatmaklami ugrasicak zaten 2. sinif bir atletttin ne onunu kesicekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bunuda gunun yorumu olarak ekliyorum --süreyya artık alışverişe filan giderken koşarsın canım benim. kop süreyya kop. Diger yandan AKP iktidari vede bunun Turkiyenin uluslararasi spor basarilarina etkisini tartismak isteyen varsa baska bir topic acsin tartisalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Beter olsun. Kendi kazdığı kuyuda bol atletizmli günler diliyorum kendisi ve pek bilgili antrenörü - eşi'ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 adamınbiri said: 1 ay önce falan biliyodum ben bu olayı:S vahimi gelmişti bana başka bişeylemi karıştırdım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 said: Aihm e gidicekmis.. Daha once doping kontrolu yaptirmadi sonra yaptirmak zorunda kaldi dopingli cikti ilaclari aldigi yer belli aldigi sekil belli nereye giderse gitsin ister aihm e gitsin ister evrenler arasi insan haklarina gitsin sonuc degismez kanitlanmis bir suc var.. Ustune birde diyorki onumu kapatiyorlar ulan butun dunyanin derdi yokta senin onunu kapatmaklami ugrasicak zaten 2. sinif bir atletttin ne onunu kesicekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 gellidus said: bunuda gunun yorumu olarak ekliyorum --süreyya artık alışverişe filan giderken koşarsın canım benim. kop süreyya kop. bence şu: Misafir 25.01.2008 15:44 YÜCEL ŞİMDİ BOŞAR SÜRREYYAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bu kadının avukatı, aynı zamanda ceza kurulu üyesiymiş. O çekti ipini bu kadının. Tanıdığımdan konuşuyorum. Aldığı maddeleri söyledi, hepsi doping ve atlara eşeklere falan verilen cinsten. men edilsin yani bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 üzülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 süreyya artık tamamen gg CAS, Süreyya Ayhan'ın 4 yıl men cezasını ömür boyu mene çevirdi! ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 beter olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 parladıgı yıllarda ne cok sevinmistim aha atletizm de bizim de sözümüz olucak,madalyalarımız olacak diye. ne oldu dötü kaldırıldı süreyyacıgın,haltlar karıstırdı.sonunda da gördü.. ii olmus gercekten,sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 salak salak işlerle harcadı kendini.Doping kullanıcılarına ibret olmuştur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 biri fail resmi koysun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 süreyya ayhan vatan hainidir! dopingden kaçmak suçtur kaçti vermedi numune aldı ceza, akıllanmadı gitti bide kullandı. bir kere hata yapana insan denir, aynı hatayı iki kere yapana ahmak denir, bu ahmak milli sporcuysada vatan haini denir. koştuğu dönem de de bir çok yarışmaya katılmadı; oram ariyor, buram aksiyor. sonra katildi rezil oldu adetliydim dedi. doğruysa da yaziklar olsun yalansa da yaziklar olsun. sokaktaki kadın gününü ayarliyor benim milli sporcum gününü ayarlayamiyor. bu kız 12 yaşindayken kop'un yanina gitmiş burdan soruyorum aralarındaki aşk süreyya kaç yaşındayken başladı? bize bunun cevabını versinler. ve federasyonada diyorum ki dünya çapında derece elde etmiş sporcularınızı dünya çapında antrenörlerle ZORLA çalıştırın, güzellikle olmuyorsa ZORLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa amma saçmalamışsın. Vallahi cevap verecek bir durum bile yok uçmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ahah hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 DoruK said: biri fail resmi koysun artık buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar