Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süreyya Ayhan ömür boyu atletizmden men

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Atletizm Federsayonu Ceza Kurulu, milli atlet Süreyya Ayhan Kop ile antrenörü ve eşi Yücel Kop'a ilişkin kararını açıkladı. Süreyya Ayhan atletizmden ömür boyu men edildi.

Süreyya Ayhan kararla ilgili ilk açıklamasında şunları söyledi:

"Bu işin sonuna kadar gidilecek. Çok gidilecek yer var. Artık meseleye kendi meselem olarak değil ülke meselesi olarak bakıyorum. Ülkem olarak ceza aldığımızı düşünüyorum. Söyleyecek çok bir şey bulamıyorum. Her şeyi zaman gösterecektir."

Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Sureyya nin 2. ihlali oldugu icin omur boyu.. Yucel Kop un ilk olayi o yuzden 2 yil..

Bu kadin Turkiyenin yuz karasidir 2 senedir yarismiyor bile sadece gurultu kopartiyor allahin belasi sundan kurtulsakta yeni birileri ciksa ortaya..

Hincal Uluc un muthis bir yazisi vardi bununla ilgili birisi bulsada koysa buraya..

Aihm e gidicekmis.. Daha once doping kontrolu yaptirmadi sonra yaptirmak zorunda kaldi dopingli cikti ilaclari aldigi yer belli aldigi sekil belli nereye giderse gitsin ister aihm e gitsin ister evrenler arasi insan haklarina gitsin sonuc degismez kanitlanmis bir suc var.. Ustune birde diyorki onumu kapatiyorlar ulan butun dunyanin derdi yokta senin onunu kapatmaklami ugrasicak zaten 2. sinif bir atletttin ne onunu kesicekler..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aihm e gidicekmis.. Daha once doping kontrolu yaptirmadi sonra yaptirmak zorunda kaldi dopingli cikti ilaclari aldigi yer belli aldigi sekil belli nereye giderse gitsin ister aihm e gitsin ister evrenler arasi insan haklarina gitsin sonuc degismez kanitlanmis bir suc var.. Ustune birde diyorki onumu kapatiyorlar ulan butun dunyanin derdi yokta senin onunu kapatmaklami ugrasicak zaten 2. sinif bir atletttin ne onunu kesicekler..

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
süreyya ayhan vatan hainidir!
dopingden kaçmak suçtur kaçti vermedi numune aldı ceza, akıllanmadı gitti bide kullandı. bir kere hata yapana insan denir, aynı hatayı iki kere yapana ahmak denir, bu ahmak milli sporcuysada vatan haini denir.
koştuğu dönem de de bir çok yarışmaya katılmadı; oram ariyor, buram aksiyor. sonra katildi rezil oldu adetliydim dedi. doğruysa da yaziklar olsun yalansa da yaziklar olsun. sokaktaki kadın gününü ayarliyor benim milli sporcum gününü ayarlayamiyor.
bu kız 12 yaşindayken kop'un yanina gitmiş burdan soruyorum aralarındaki aşk süreyya kaç yaşındayken başladı? bize bunun cevabını versinler.
ve federasyonada diyorum ki dünya çapında derece elde etmiş sporcularınızı dünya çapında antrenörlerle ZORLA çalıştırın, güzellikle olmuyorsa ZORLA.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...