forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 güzel filmler zaten belli olduğu gözden kaçmıyor, topici açılıyor takip edebiliyoruz ancak vizyon bölümünde her film için konu açılmıyor, işte bu tür filmleri burda tanıtsak, haberdar olsak yeni çıkan dvdriplere bakıyorum 6-7 gibi notlar alıyor imdb de ama boşuna indirmemek açısından izlediğimiz filmler hakkında biraz yorumda bulunup, izlenebilir mi değil mi diye belirtsek güzel olur diye düşünüyorum illa dvdrip diye bir olay yok tabi vizyon filmleri, belki bağlantımız uber olursa diye blue ray ripler de olabilir gerçi bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hehehe forgiver kaşınıyorsun. "dvdrip yasak, torrent yasak, warez yasak" denilerek kapancak bu topic haberin olsun :P "yeni çıkan dvdripler" değil de "yeni çıkan vizyon filmleri" veya "dvd'ye yeni çıkan filmler" diye bir topic açsan, en azından bariz bariz "gelin korsan film tartışalım" dememiş olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 imdb'de best rentals die bir bolum var zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Buyrun hatta linki : http://www.imdb.com/boxoffice/rentals e dvd'si cikinca, başlikla alakali bişilerde yapior insanoglu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 dvdriplerin tartışılması değil,paylaşımı yasak :) Eğer her türlü rip olayı yasak olsaydı sweeney todd konusunda çoktan mesaj silmeler veya kitlenmeler yaşanmıştı :) Paylaşım olmadığı ve yönlendirme olmadığı sürece ( ben buradan çektim sende çek al link,şu ripi çektim efsaneymiş vs.) serbest(ti) edit: Sanırım Viktor'un vardı Blu-Ray Ripler konusu,oradaki gibi tartışıldığı sürece sorun yok,örneğimizi verelim de sonra niye silindi,niye kitlendi diye gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 niye ki, sweeney todd'u amarikada izlemiş olamaz mıyız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 rapid, torrent linki vermek değil olay, zaten bu tür paylaşım yasak illa güzel örnek olsun diyorsanız, i-tunestan satın alınan filmler olsun yani topicin amacı güzel bir film tavsiyesi almak dvdrip i özellikle belirtmemin amacı filmin izlenebilir bir versiyonunun indirmeye müsait hale gelmesi(ya tmm illegal bişey de burası esas mesele değil) http://www.imdb.com/boxoffice/rentals tmm link güzel de burada bilinen, pati de topici olan, veya efsaneymiş diye duyduğumuz filmler çoğunlukta pek duyulmamış ama izlenmiş güzel olduğuna kanaat getirilmiş bir film tavsiyesi bu topicin amacı veya izleyecek bişey arayıp ta bulunamadığında bir tavsiye amaçlı bakabileceğin bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 heh birader orayi copy paste yapmadim işte, o link ile takip edebilirsiniz en azindan guncel olanlari seklinde bir oneri :D isteyen film solesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 İn the Name of the king bu film cikmiş bi dvdrip deilde ben daha cok izlenebilir kalitedeki yeni filmleri yaziyim bide justice leaguein filmi cikmiş , divxplanette kayitlari bile yok, bunlara en azından nerden altyazi buluruz bilen var mi :))) ingilizce altyazi lazım yani :p justice league in filmi izlemek istedim justice league Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 - Gone Baby Gone: http://www.imdb.com/title/tt0452623/ - Death Sentence: http://www.imdb.com/title/tt0804461/ henüz izleme fırsatı bulamadım ama internet boşa akmasın diye indiriyorum, notları fena deil izlenir iyi kötü diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Death Sentence ii bi film, surukleyici. 1 adam vs Cete seklinde, sonunda bi bank'da oturuyorlar sahne cok guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 o olay heat'ten başka filmde orjinal deil :P görmeden de böle konuşurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar