geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kingpin said: yine maçtan önce efendi ama galibiyet kesinleşince laubalilik yapan fb taraftarı görüntüsü alıştık artık, helal olsun fenere bu arada. onlar da sana alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 fener 2 haftadır süper top oynuyo.gaza gelmiş olan bjk camiasına ben burdayım hooop tarzında bi futbol sergiliyo.geçtiğimiz senelerde kazanılan şampiyonlukların diğer takımların kötü olmasından kaynaklandığı konusunda bi fikrim var.ama bu sene fener şampiyon olursa gerçekten büyük bi başarı elde etmiş olur.çünkü gs ve bjk bu seneden çok şeyler bekliyorlar.tekrar sölüyorum fener iyi top oynuyo kimse inkar etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Madcat said: dersek deriz sanane? Benlik kismi su futboldan anlamayan sadece fanatiklik ile burda gelip ona buna sokak agzi ile laf atanlarin ettigi laflari guzel guzel yemelerini goruyorum ve mutlu oluyorum.. Bos konusmuyorum anlamsiz konusmuyorum sonra rezil rusva olmuyorum diye.. Heryerde var tabi ama futbol bolumunde duzinelerce tip var mutlu mesut geciniyoruz biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sivas yenilgiyi takmamış gibi maçtan sonra çoğu futbolcu olabilir şunu bunu yapamadık ondan yenildik dedi sivas ile vesteli karıştırmayın bence (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 gellidus said: Benlik kismi su futboldan anlamayan sadece fanatiklik ile burda gelip ona buna sokak agzi ile laf atanlarin ettigi laflari guzel guzel yemelerini goruyorum ve mutlu oluyorum.. Bos konusmuyorum anlamsiz konusmuyorum sonra rezil rusva olmuyorum diye.. Heryerde var tabi ama futbol bolumunde duzinelerce tip var mutlu mesut geciniyoruz biz.. sanane sokak ağzı mı? peki sen köprü altında yaşıon anladık. Oyuncu benim takımımın oyuncusu,iyi oynadı mı yere göğe sığdırmam,kötü oynadı mı da eleştiririm. Sana mı kalmış bunu sorgulaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 @PhysX bizim de temennimiz Sivas Vestel gibi olmasın her takımın korktuğu bir takım olsun ki diğerleri de ona benzerse işte o zaman kaliteli bir lige kavusuruz o zamanda hersey avrupada daha farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 BJK 100. yıl şamp. olurken hatırlıyoruz Gençlerbirliği'ni adamlar son düzlüğe kadar kovaladı BJK'yi,son 2-3 hafta kaybetti sonra GS olarak da geçtik adamları şevkleri gitti şampiyonluk kaçınca.Bir anadolu takımının şampiyonluk yolunda gittiği en son nokta (TS hariç) odur benim gördüğüm,Sivas'ın şu an başardığı bir ilkmiş gibi falan lanse edilmesin,2003 yılı Gençlerbirliği yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 şu maçın tek ilginç yönü aynı ligde oynayan iki kulübe kardeş takım olma izninin veriliyor olması bence. sivasspor fenerbahçe'nin kardeş kulübüymüş. pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 BulletRide said: BJK 100. yıl şamp. olurken hatırlıyoruz Gençlerbirliği'ni adamlar son düzlüğe kadar kovaladı BJK'yi,son 2-3 hafta kaybetti sonra GS olarak da geçtik adamları şevkleri gitti şampiyonluk kaçınca.Bir anadolu takımının şampiyonluk yolunda gittiği en son nokta (TS hariç) odur benim gördüğüm,Sivas'ın şu an başardığı bir ilkmiş gibi falan lanse edilmesin,2003 yılı Gençlerbirliği yargılar. O kadrosu efsaneviydi yanlız Gençlerbirliği'nin. Blackburn Rovers'ı falan yenmişlerdi. Serkan Balcı, Okan Koç, Gökhan Tokgöz, Youla, gitmeden önce Batista, Ümit Bozkurt... Hepsi ayrı mükemmel oynuyorlardı. Sivas gibi göze batmayan bir futbol, cılız kadro ve pamuk ipliğine bağlı galibiyetler deildi GB'ninki, 3 büyüklere taş çıkaran bir kadrosu vardı. Nitekim o kadroyu hemen parçaladılar, 3 büyükler kapıştı tüm adamlarını. Ama Sivas öyle değil. Adamların hepsi daha önce dikiş tutturamamış, şüpheli, yaşlı oyuncular. Tamamen azimle ve gazla gidiyorlar. Üstelik en önemli oyuncuları sakat, ya da afrika kupasında. En basidinden şu Sivas'tan kendi takımına kimi transfer edersin diye sorsak herangi birine belki Mehmet Yıldız der. Ki GS'de Nonda ve Ümit, FB'de Semih, BJK'da Holosko Bobo varken Mehmet Yıldız da bunların hepsinde yedek bekler. Başka da isim veren çıkmaz. Böylesine zayıf bir kadroyla mücadele ediyor Sivas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 fener - sivas kardeş kulüp olayı ne zaman yapılmış bakmak lazım. sivas'ın şimdiki başkanı mecnun otyakmaz (dı galiba) zamanında fener tribününde kafayı kovalamış bi adammış. efsane şeklinde anlatılan "sabahlama" zamanlarından bahsediyorum. işte onun başkanlığı zamanında kardeş olmuş olabilirler. ayrıca düşman olacağına kardeş olsun ne olacak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mumu said: şu maçın tek ilginç yönü aynı ligde oynayan iki kulübe kardeş takım olma izninin veriliyor olması bence. sivasspor fenerbahçe'nin kardeş kulübüymüş. pes. yenseydi kutsal ittifakta mı olcaktı? ROFL. edit:imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Hani Barichello hep Schumi'ye liderliği verirdi ya,son turlarda ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Onu bi kere yaptı sonra da öyle bi uyarı aldı ki bi daha cesaret edemedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Sivas da bi kere yapsın işte zaten senede kaç maç oluyor aralarında.=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 beşiktaş ne zmandır galatasarayı yenemiyo ligde acaba..bu kadar da fener düşmanlığı olmaz..fenerbahçeye karşı olsunlar diye galatasarayın alt takımı durumundalar kaç yıldır.. 2 sene önceki maçta son 5 dakka 1-2 yenilio hatta sergen ceza yayından orta sahaya geri pas falan veriyo papermoonda yemekler yeniyo..o maçta pynayan tek adam tümerdi zaten golünü de attı..İTiraf edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 03.03.2007 Beşiktaş 2 – Galatasaray 1 (BJK İnönü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 iki mesaj üstümde saçmalanmış. geldim gördüm güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sexdrugsrocknroll said: beşiktaş ne zmandır galatasarayı yenemiyo ligde acaba..bu kadar da fener düşmanlığı olmaz..fenerbahçeye karşı olsunlar diye galatasarayın alt takımı durumundalar kaç yıldır.. 2 sene önceki maçta son 5 dakka 1-2 yenilio hatta sergen ceza yayından orta sahaya geri pas falan veriyo papermoonda yemekler yeniyo..o maçta pynayan tek adam tümerdi zaten golünü de attı..İTiraf edin 3 büyüklerde genel durum bu zaten. Fener de BJK ya kaç maç yenildi üstüste bir kişi çıkıp FB şike yapıp BJK'nın alt takımı oluyor demedi. GS>BJK>FB>GS gibi bir döngü sözkonusu nedense. Ancak GS de BJK da birbirleriyle takır takır mücadele ediyorlar. Tek bir pozisyon yüzünden tüm maçı sanki tek takım yatmış gibi göstermek saçma. Aynı mantıkla "Arda o topu dışarı atmazdı GS kazanırdı, acıdığı için 0-0 bitirdi" diyerek de son GS-FB kupa maçını özetleyebilirim ben de. Bir paranoya hakim ortaya, herkes "ne yanlış ya da ne hareket görsem de karşı takımı şikeyle suçlasam" gibi düşünüp komplo teorilerine veriyor ortalığı, sonra göz gözü görmüyor. Bir de "İTiraf" falan gibi göndermeler yasak, lütfen dikkat edelim. Birebir hakaret içeriyor, tekrarı bölümden uzaklaştırmaya sebep olur. Not: Son mesajın üzerinden 10 gün geçmiş gelip sırf olay çıkarmak için agresif bir mesaj yazılmış. Konu normalde kendiliğinden kapanmış yani. Kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar