Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Artik en guzel bestelerimi, Uotr'nin sicak kalpli, cana yakin insanlari icin seslendirecegim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablos Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 selam coskun-sabah. [Bu mesaj Diablos tarafından 14 Mart 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Nefr tarafından 15 Mart 2003 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 tabiki yaparim.. Coskun Sabah '89 albumunun vazgecilmez klasigi olan 'Anilar'ı , fizban isimli arkadasimiz icin seslendiriyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ne cıvık adamlar var ya ehau Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Aaa Coşkun abi geldiii nasılsın abi epeydir beraber çalışamıyoruz, hadi ben çalıyorum sen söyle bir şarkısınsen ömür boyu sürecek...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 e nası iş o fazıl? sen saymıyo muydun? hem çalıyosun hem söylüyosun.. bi de saymıyosun.. ayıp gerçekten[hline]Peheey! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fazil Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Sahibim artık saymamam gerektiğini kamil insan mertebesine ulaştığımı söyledi...[hline]dırınınım dırınınım dırnını dırınınınııııım. dım dım dın nın nın nım nım nım nınınını nımmmmm Türk Marşı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Bone bence biraz yeni gelenler bolumune pek takılma hani ruh sağlığının tehlikede olduğunu düşünmeye başladım. Sinir krizi felan geçirceksin maazallah. :lol: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Hoşgeldin Coskun Sabah, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.Paticik Ana Sayfasından Ultima Online (UO), World of Worcraft (WoW), Anarchy Online (AO), Dragon Court (DC), Dark Age of Camelot (DAoC), Eve Online (EVE), Neverwinter Nights (NwN), Shadowbane ve Star Wars Galaxies (SWG) ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Karalama Defteri bölümünde şiir ve yazılar okuyabilir, Komik adlı bölümümüzde komik resimlere ve fıkralara ulaşabilirsin. UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. İyi eğlenceler [hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Diablos, mesajında kime ne demek istediğini açıklar mısın lütfen. Pek anlayamadım. Umarım anlayabildiğim bölümünü de yanlış anlamışımdır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: ghaldszar, 15 Mart 2003 05:13 tarihinde demiş ki: Bone bence biraz yeni gelenler bolumune pek takılma hani ruh sağlığının tehlikede olduğunu düşünmeye başladım. Sinir krizi felan geçirceksin maazallah. :lol: kendi kendimi banladım bu bölümden artık...[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 :lol: siz ciddi cidid şu sarkıcı (sanatcı) coşkun sabahmısınız ? Ben inanmıomda ondan yane.[hline]C++,Delphi,Php,Web Design,Sphere Devoloper. *************Mail-Icq************* See Ya... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GAMbit_12 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Skymaster, 16 Mart 2003 18:28 tarihinde demiş ki: :lol: siz ciddi cidid şu sarkıcı (sanatcı) coşkun sabahmısınız ? Ben inanmıomda ondan yane.[hline][b] gerçi bende inanmıom ama hosgeldiniz!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar