Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spawn / worldgembit / 1 hp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başlıktanda anlasılamayacagı gibi ben britain mezxarlıgı npclerle dolduriyim dedim. işte önce .add i_worldgem_Bit yaptım sora .xmore dan istedigim npcinin idsini yaptım ve en sonunda .xmorep dan min/max zamanı ve kaç adım uzaklasacagını ayarladım . simdiye kadar sorun yok . ama sora bunlara büyü attınca ne gördüm dersiniz ? direk yattara oldular . nedenini cözememiştim . ama simdi .infodan baktım hpleri 1 olmus :S neden öle anlamadım. yane aralarında bi kaç tanesi normal yane bi inpor da ölmüyor direk :D yane onları hpsi normal olmus. ama cogununki 1 . bunun nedeni nedir acaba ? nasıl düzeltebilirim . bide belki bu sorunla alakalıdır bu mezarlıkta bazı yerlerden yürüyünce bu npcler yok oluyo bi adım atınca görünüyo yane oralarda mapsel ( cok sevdim bu kelşimeyi :D ) hatalar war heralde ve sora da bu skeletonlar ölünce kemik sesi vs gelir ya o ses geliyor. bunu nsl düzeltebilirm ? hayır hepsinde olsa yine anlıycam ama bazılarında yane cogunda oluyor bu hata ama 1 kaç tane si normal:S
nse simdiden tskkrler :)
Mesaj tarihi:
e_undead idi sanırım Undeadlerin uzerinde boyle bir event var. Bu eventin içinde gündüz vakitleri npcleri güçsüz duruma sokuyor. Bu eventti kapatman yada duzenlemen lazım.
Mesaj tarihi:
tskrler de sanırsam sorun orda deil. cünkü 2 tane mi ne skeleton mage yaptım biri 100 hp dieri 1 hp olarak cıkıyor . yane ondan olsaydı hepsinde olmazmıydı . ama tskrler arastırıyim ben su e_undeadsı
Mesaj tarihi:
tskrler arkadaslar simdi baktım da o eventste cidden böle saçmalıklar yazılmıs . yane sorun ordaymıs nese remove yaptık simdi çok tskrler :) hayır bnde bazılarında oluyorda bazılarında nie olmuyor diye bi tereddüt etmiştim de nese ... :)
  • Yeni Oluştur...