malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 giremiyorum ben evet .home sayfama girmeyi başardım . lakin profil sayfama giremiyorum. bir hata vermiyor .dolmasını bekliyoruz baya.ama sayfayı açmıyor. açılır pencere engelleyicisini kapamaktan başlayıp , güvenlik ayarlarımı sıfıra indirmekten tut elimden geleni yaptım ama 1 aydır böyle krizlerdeyim. ne yapmam gerekir, diğer sitelerde de pek bir problem yaşamıyorum surf için yani . başka bilgisayarlarda da hesabıma girebiliyorum yani , benim bilgisayarımla alakalı bir problem var. ie ve mozilla kullanıyorum , ikisinde de aynı problemlerle karşılaşıyorum . format gibi de bi lüksüm yok , bi el atın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 armut bir application olabilir sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sildim tüm applicationları şu an ama olmadı.. sayfa doluyor ama sayfayı tam olarak açmıyor . ya bilgisayarla alakalı bir sorun ama çözemedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 önce şifreni bi arkadasına vererek yada mümkünse başka bi pcden girmeyi deneyerek başla işe böylece sorunun fbook profilinden kaynaklı mı yoksa bilgisayarın kaynaklı mı oldugunu ögrenebilirsin ... eğer bilgisayar kaynaklıysa explorerı kaldırıp tekrar kurmak işe yarayabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bilgisayar kaynaklı. tekrar kurmamla da bir şey değişmedi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bir bilgisayar mühendisine sordum , uğraştık.. format at dedi adam . ilk defa böyle bir sorunla karşılaşmış ehe . edit: Uyarı: Error in parsing value for property 'width'. Declaration dropped. Kaynak dosya: http://static.ak.facebook.com/css/pages.css?53:77526 Hat: 97 bu da hatamız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 firefox ile mi giriyosun ie ile mi? firefox ise uninstall edip tekrar yükle. ie ise, firefox yükleyip dene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 oha, böyle bir soruna da mı format dendi? höh.. -doktor bey, hastanın parmağına çivi batmış -hemen bacağı keselim -OMFG! ekran görüntülerini yollayabilir misin? ayrıca http://www.browsefacebook.com/ gibi birkaç proxy ile de dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 browse facebook ile mumu , profilime girdim .bunu yapamıyordum normalde , başardım bunu . yalnız wall , groups gibi applicationlarım hiç açılmadı .üstüne tıkladım açılmadı yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 no script ya da add block yuklu mu sanke java scriptler calismadigi zaman caisiyo gibi bgorunuyor sende facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 browsefacebook.com'dan ikinci tik'i kaldırdığında (javascript ile igili olan) yine açabiliyor musun sayfaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi tikleri kaldırınca groups wall gibi applicationlarda açıldı browsefacebooktan :) sanırım bonepartın dediği gibi bir sorun var , nasıl halledicem aşama aşama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi tikleri kaldırınca groups wall gibi applicationlarda açıldı browsefacebooktan :) sanırım bonepartın dediği gibi bir sorun var , nasıl halledicem aşama aşama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben de öyle bekliyordum ama aslında bone'un dediğinin tersi oldu şimdi bu. javascript engellemeyi kaldırınca site tam olarak çalıştı.. enteresan. sen evden girmeye çalışıyorsun di mi? yani birisi bir şekilde senin hosts dosyanı vs. bozmuş ya da bağlantını filtreliyor olamaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 olabilir . evden giriyorum. virüs mirüs kol geziyor abi ne bilim yani :) edit: oturum açarken windowsu , virüs ve hack dosyaları siliyorum temizinden bir kere virüs programıyla .fix işlem o açıldığında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 e o zaman sorunu biraz farklı yerlerde araman lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 format atınca temiz olcak dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 e mühendis öngörmüş abi suçlamışsınız hemen. bak adam formata koşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahah "formata koşuyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 firefoxu tekrar yükledin mi malik formata kasmadan önce onu yap:P bende de adblock yüzünden saçmaladığı olmuştu öyle, tekrar yükledim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 FORMAT :D AHAH.attım abi. şu an her şey çok temiz , çok leziz. oh =9 fakat ekranda donmalar meydana geliyor ekran kartının driverını yüklemediğim için. driver arıyorum, gforce fx 5200 modeli onu biliyorum ,ekran kartının . onu nereden bulabilirim arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 nvidia.com? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 http://www.nvidia.com/page/drivers.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ee o donanımı bulamadım diye niye hata verdi şimdi bu ehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 everestten aratıp indirdim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar