Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ama silemiyorum, naparsam yapayım. cookileri, geçmişi, dosyaları siliyorum. yine de gmail e girince hesaba ismimi yazınca şifrem otomatik çıkıyor. hatta geçmiş de silinmiyor gibi web siteleri otomatik görünüyor yazmaya başlayınca. elimle de siliyorum ie ayarlarından da siliyorum olmuyor napayım ? virüs, spyware falan mı var anlamadım ki. cookie temp dosyasında da ie açar açmaz 5-6 cookie oluşuo zune.net falan gibi ki hiç girmediim bi site. yardım edin plx thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 silmek üstediğinin üstüne gelip shift+delete yapabilirsin web site adresleri için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ne kullanıyorsun? firefox? ie? opera? şifre için firefox ve opera'da ayrı bir işlem yapman lazım. ie ise ve adresler silindiği halde otomatik çıkıyorsa, bookmark olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ie. firefox, opera veya ie'nin yeni sürümünü kullanamıyorum. sadece ie eski sürüm çalışıyor diğerleri firewall varmış gibi block oluyor, aynı şekilde msn de öyle. o ayrı bi problemim gerçi. direk çıkmaları problem değil de gmail de şifrenin silinememesi bir türlü deli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 scandisk yap, hatalı kapatmadan dolayı dosya hatası oluşuyor o yüzden silinmiyor historyler ie/özellikler/içerik/otomatik tamamlama dakileri sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yazılıma alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 başlık aldatıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 CCleaner yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 l yi k okumusm bu ne ya böyle diye girmistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar