Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ama silemiyorum, naparsam yapayım. cookileri, geçmişi, dosyaları siliyorum. yine de gmail e girince hesaba ismimi yazınca şifrem otomatik çıkıyor. hatta geçmiş de silinmiyor gibi web siteleri otomatik görünüyor yazmaya başlayınca. elimle de siliyorum ie ayarlarından da siliyorum olmuyor napayım ? virüs, spyware falan mı var anlamadım ki. cookie temp dosyasında da ie açar açmaz 5-6 cookie oluşuo zune.net falan gibi ki hiç girmediim bi site. yardım edin plx thx.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 silmek üstediğinin üstüne gelip shift+delete yapabilirsin web site adresleri için falan.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ne kullanıyorsun? firefox? ie? opera? şifre için firefox ve opera'da ayrı bir işlem yapman lazım. ie ise ve adresler silindiği halde otomatik çıkıyorsa, bookmark olabilirler.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ie. firefox, opera veya ie'nin yeni sürümünü kullanamıyorum. sadece ie eski sürüm çalışıyor diğerleri firewall varmış gibi block oluyor, aynı şekilde msn de öyle. o ayrı bi problemim gerçi. direk çıkmaları problem değil de gmail de şifrenin silinememesi bir türlü deli ediyor.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 scandisk yap, hatalı kapatmadan dolayı dosya hatası oluşuyor o yüzden silinmiyor historyler ie/özellikler/içerik/otomatik tamamlama dakileri sil.
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 l yi k okumusm bu ne ya böyle diye girmistim :)
Öne çıkan mesajlar