EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Böylece eurobattleda oynayanlarda sadece regi değiştirerek girebilir cillop olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 iyide su andada sadece regi deistirirek waxxiye girebliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 waxxi sux ama eurobattlenete gelin update edin burayıda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Yok iyiyiz biz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 euro da waxxi de sux. 4ever LAN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 test çöz Ekmek sen. vakit kaybı olmasın forumda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 eurobattle nasıl daha iyi daha kötü baglantı bir sürü gereksiz gerizekalı üstüne yetmez gibi kolay acc alımı ve dogru düzgün ban atılmaması yüzünden sürekli quiter küfür vs olması mı iyi ... yoksa böyle söylemenizin sebebi weplada oyunlara alınmıyo olmanız veya acc alamıyor olmanız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 BonePART said: iyide su andada sadece regi deistirirek waxxiye girebliyoruz regedit ten halledebilirsin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Masticore said: BonePART said: iyide su andada sadece regi deistirirek waxxiye girebliyoruz regedit ten halledebilirsin onu ne demek istiyosun ki anamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 "yoksa böyle söylemenizin sebebi weplada oyunlara alınmıyo olmanız veya acc alamıyor olmanız mı ?" wepla waxxi aynı şey dimi? hiç oynamayı denemedim orda ama account falan vermiyolarmıymış neymiş öle bişiler diyolardı.bide net cafeden falan oynamak durumunda kalıyorum ben genelde, orda da son patch yüklü oluyo buraya giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 EagleEye said: waxxi sux ama eurobattlenete gelin update edin burayıda :P ozaman neden hiç girmediğin bi server hakkında sux yazıyosun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 moronum ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yok iyi böle hersey 2 kisi harici herkez waxxi paticik arası oynuyo siz yapmaya devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 BonePART said: Masticore said: BonePART said: iyide su andada sadece regi deistirirek waxxiye girebliyoruz regedit ten halledebilirsin onu ne demek istiyosun ki anamadimdemek istediği regi değiştirmene de gerek yok, 2 sunucunun ipsini de regeditten kaydedersen sunucu değiştirerek istediğine girersin. heralde bundan bahsediodu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bence battle.net versiyonu neyse serverında aynı olması daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 insanların büyük çogunlugu waxxide oynuyor ve şuanki sistemde 2 server arası gidip gelmek çok kolay o yüzden waxxi serverı 21 e geçmediği sürece ki hiç geçicek gibi durmuyor patide geçmez diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 waxxide oynamak isteyen arkadaşlar oyunun klasörünü ayrı bir yere kopyalasınlar oldugu gibi , oraya girceklerinde oradan calıstırırlar. bkz. ben hem patide hem eurobattle da oynuyorum (gerçi patide oyun olmuyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar