KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Arkadaşlar movie maker gibi basit bi program arıyorum daha doğrusu basitliği önemli değilde. arkasına ekledğim şarkının sn'sine göre değişebilecek resim ekleyebileceğim bi program olması lazım. yada movie maker bunu yapabilior mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 "ulead video studio" ile yapılıyordu öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Pinnacle Studio yada Pinnacle Studio Plus cok basit ve guzel biraz daha gelismis birsey istersen Adobe Premiere Pro tavsiye edeirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 h1v said: "ulead video studio" ile yapılıyordu öyle şeyler. evet ulead +1 kolay da üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 valla yanlış mı anladım bilmiyorum(?) ama.. bu tarz programların (windows movie maker da dahil) arayüzü klasiktir zaten; timeline vardır. müziği de görüntüyü de aynı timeline'a gömersin. dolayısıyla müziğin istediğin saniyesinde resimler arası geçiş yapabilirsin. ..ya da ben yanlış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sabahtan beri verdiğiniz programları arıyorum ama bulamıyorum.. torrent te kullanamadığım için iş çok kötü yaw. birsürü rapid link ile de uuraşamam önerisi olan :)? ya da yardımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 up up p.m'den yardımcı olsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Movie Maker'dan daha basiti yoktur. Pinacle,UIead gibi programlar orta seviye diyebiliriz,amatör üstü programlar rahat rahat işlem yapabilirsin. Bunun üst seviyesi olarak Sony Vegas'ları önerebilirim.3 yıla yakındır çıkan tüm serilerini kullanıyorum.Yarı-Profesyonel bir program sayılabilir,kullanımı çok basit,render timeları biraz uzun gibi geliyor bana o kadar.Herkes kullanabilir ve her türlü işlemi gerçekleştirebilirsin. Adobe Premiere denmiş ama o direk üst sınıf bir program,kullanımı zor ve karışıktır.Yani onu indirip zaman bile kaybetme basit birşey arıyorsan. Slayt gösterileri gibi şeyler yapacaksak Movie Maker kas,yoksa Vegas indir rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar