Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 durduk yerde ateşlenmenin bir yolu var mı? ciddi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 mikroplarla sevişmen gerek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hmm ilginç bir soru =) tebeşir tozu vardı ufakken televizyonlarda görüyorduk da doğru mudur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tebeşiri ez sonra eline bi kart falan al sonra o tebeşir tozlarını tek tek şeritler halinde ayır masanın üstünde sonra bide pipet bul sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sonra burnuna çek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Su ile karıştır iç, burnuna falan çekme :) Ama denemedim bilmiyorum sadece duyduğum bu. Veya daha kolayı direk ateş ölçme aletini sabote et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tavsiye vermeniz yanlış bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu arada masa yerine alçak cam sehpa kullanırsan daha ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mortis said: sonra burnuna çek evet. ulfang said: tebeşiri ez sonra eline bi kart falan al sonra o tebeşir tozlarını tek tek şeritler halinde ayır masanın üstünde sonra bide pipet bul sdf yap yap iyi gelir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mortis said: bu arada masa yerine alçak cam sehpa kullanırsan daha ii olur. etrafta da hafif meşrep bir kaç kadın olursa iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 evet kesinlikle süreci hızlandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sonra ver yansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kardesler bu gercek bu olay, japon bi arkadasim var kokoyinman,oda billyior, oda bana anlatti, yapon haberde de cikmis ve gercek bi olay, inanilmazi sor ama gercekten, gercek bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 çiptek naytonlayn' oynama pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 peki arkadaşın watashi wa kokoyinman desu! dio mu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 100 dolarlık banknotla hayat daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ADAMI KIZDIRMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 avril lavigne - old boi tavsiye ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben küçükken okuldan kaytarmak için 1 büyük tebeşir yemiştim , bişeye yaramamıştı lol. Beyin hücrelerimi öldürdü kanısındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tebeşir tozu evet doğru ateşi arttırıyor ama kısa süre için. yarım saat sonra falan herşey normale dönüyor, ben denemiştim ilkokuldayken ordan biliyorum ^^ zamanlamayı denk getirirsen neden olmasın, üstüne bi de bol tuz bas tebeşir suyunu karıştırdığın suyun içine kus, tamamdır ama ilkokulda değilsen gerek yok böyle şeylere büyü artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tebeşir yiyorduk biz lisede orta okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 okul müdürünü dövdüydük biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 biz okulu yaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bizi biliyorsunuz ztn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar