Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Abi sen olaya baya yanlış oyunla girmişsin ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ehe biliom gerçi elimde fnr3 ile gta4'te var da daha bitiremedim onları. fnr3'ün online sarcak gibi bide beni. bizim ps3'ü almamız bayağı karambol oldu. arkadaşla kipada dolaşırken hadi ps3 alalım dedik aldık :D e şimdi kuru kuru ps3'e bakmayacağımıza göre bi tane de oyun almak lazımdı. en ucuz bunu bulup aldıydım. çok da fena bi oyun deil, comboları fln zevkli ama 1günde bitio oyun :) god of war'ın yandan yemişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 PSN: Xocotl Tabi yanlış hatırlamıyosam :P Takas şimdilik yok da, oyun listesi şöle: GTA 4 Soul Calibur IV Heavenly Sword The Darkness MGS 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben de listemi bi güncelliyim özelikle takas için istedigim siren var simdilik (satan olursa da alirim), ama güzel tekliflere açigim tekrar psn: Revangelis GTA4, MGS4, Dark Sector, Heavenly Sword, Condemned 2, Folklore, GT Prologue, Fifa 08 ve 09, Nba 2k8, Force Unleashed, Burnout Paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bende güncelleyeyim GTA4 Conan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 PSN: raistlinthewiz takaslık: Tekken 5 Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 PSN: Anelor takaslik oyun grand trusmo 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 takaslik PS3 oyunlari : gta 4 ninja gaiden dead space pes 2008 ilgilendigim oyunlar : little big planet siren blood curse resistance 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?27,3772635 burada birkac bluray ve ps3 oyunu satiyorum, ilgilenirsiniz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 psn: fabbronzewrist takaslık oyun yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Psn:Redsis77 Motostrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 PES2009 yada Little Big Planet oynamak isteyen varsa PSN: egesagin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 littlebigplanet var bende de bir tek =)... psn: crasah ayrıca takaslık sıfır fifa 09 var, hic jelatini falan acılmamıs da, karsıdaki sıfır olmasa da olur =), iyi bakılmıs olması yeterli eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Güncel oyun listem Pes 2009 Pes 2008 GTA IV MGS 4 Fight Night Ground 3 Condemned 2: Bloodshot Skate Formula One Nba 2k7 Resistance Motorstorm İstediğim oyun Heavenly Sword. Takas veya satan varsa öm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 nileppezdel said: PES2009 yada Little Big Planet oynamak isteyen varsa PSN: egesagin Pes9 icin ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Şu an oynuyorum :D Ama lag oluyo çok diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Evet dün aksam denedim lag var hatta oyundan attı bir iki kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 @ Mayhem Fight Night'ı sat bana. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Masquerade said: @ Mayhem Fight Night'ı sat bana. :P bunu yazıyodum tam bulamıyorum resmen hiçbiryerde hala oynayamadım adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kaç vereceksiniz ona göre düşinim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Güncel oyunlar, cok yakında takas yapabilirim. little big planet GTA IV GT5 Motorstrom Pes9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kfg said: littlebigplanet var bende de bir tek =)... psn: crasah ayrıca takaslık sıfır fifa 09 var, hic jelatini falan acılmamıs da, karsıdaki sıfır olmasa da olur =), iyi bakılmıs olması yeterli eheh... GT5 ile takasını düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 takas ettim ya :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 cod4 arıyorum. satmak isteyen varsa buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 psn RabbitMui dun actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar