Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati PS3 Zone (PSN, Takas, v.b)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu aralar neler cıktı falan takip etmedim önerebileceginiz oyunlar falan var mı? olanları söyliyim

uncharted1-2/red faction/gta4/dirt/grid/nfs shift/gow3/modernwarfare 4-5-4.2/pes 08 09 10/fifa 10/beijing/racket and clanc(adı boyle yazılıyor sanırım)/resistance/resident evil

bunlar hariç öneri alabilirim :)
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Shopto'dan Guitar Hero getirten oldu mu veya fikirleriniz nedir gelir mi gelmezmi? Band Pack deil sadece icinde gitar olan versiyonlardan bahsediorum.

aynen ben de yollarını aramaktayım sırf gitarlı bundle nasıl getirtilir diye..
Mesaj tarihi:
yasadisi birsey sokmaya calismadigin surece "gumruge takilma" diye birsey yok

anca gel bakalim sana bisi geldi, icerigine bakip vergini kesicez diye cagirirlar

oda kargo + paket bedeli 150 euro yu asiyorsa
Mesaj tarihi:
stanne said:

Bu set fena degil gibi duruyor, Turkiye'ye gonderimi de var sanirsam.

Valla linkteki set takılır gibi gelior gümrüge.

PTT yolu ile geliorsa da damga vergisi + faturadaki miktarın %10-20sini öder alırsın. Gerci yine daha karlıya gelior da türkiye'ye göre kim uğrasacak onunla.
Mesaj tarihi:
Yaw üst üste 3 post oldu ama sorry ben dedigin seti 152 euro olarak görmüsüm indirim sonrası 80euroya inmiş.

Valla takılmayacagını bilsem veya takıldıktan sonra gümrüge gidip ücretsiz alabilecegimi bilsem bir dakika düsünmem de pff risk almaya deger mi onu düsünüorum.
Mesaj tarihi:
aynı seti 1 yıl önce problem yaşamadan getirttim US'den.. satıcıya kutunun üstüne 70 dolar yazdırttım.. ilgisi var mı bilmiyorum ama takılmadan sorunsuz geldi ürün kapıma..
Mesaj tarihi:
Spyro said:

aynı seti 1 yıl önce problem yaşamadan getirttim US'den.. satıcıya kutunun üstüne 70 dolar yazdırttım.. ilgisi var mı bilmiyorum ama takılmadan sorunsuz geldi ürün kapıma..

ama biz yılbasında getirdik, limit 300 euro'ya cıkmıstı...
Mesaj tarihi:
Valla cizdim kafayı o seti alayım diorum.

PTTde gümrüge takılsa bile posta oldugundan bildigim kadarı ile damga vergisi + %10 gibi bisey ödenior ki zaten bu da türkiyedeki fiyatının yarısına bile anca gelior.

1-2 gün icinde verecem heralde siparişi gerisi kısmet
  • Yeni Oluştur...