Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 offişıl aldım mutluyum.bugun denedim biraz.baya rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 benim gta bugünde gelmedi ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahahahh.bende şu red dead i alana kadar ac2 yi bitirmeye calısıyorum.oyun ustune oyun alınca oncekini bırakma huyum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 gelmiş bu sabah, eve gelince annem verdi paketi direk bana hehe neyse akşam oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu aralar neler cıktı falan takip etmedim önerebileceginiz oyunlar falan var mı? olanları söyliyim uncharted1-2/red faction/gta4/dirt/grid/nfs shift/gow3/modernwarfare 4-5-4.2/pes 08 09 10/fifa 10/beijing/racket and clanc(adı boyle yazılıyor sanırım)/resistance/resident evil bunlar hariç öneri alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bfc2 demons souls red dead cıkıyor assassin creed 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Shopto'dan Guitar Hero getirten oldu mu veya fikirleriniz nedir gelir mi gelmezmi? Band Pack deil sadece icinde gitar olan versiyonlardan bahsediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 serjuhan said: Shopto'dan Guitar Hero getirten oldu mu veya fikirleriniz nedir gelir mi gelmezmi? Band Pack deil sadece icinde gitar olan versiyonlardan bahsediorum. aynen ben de yollarını aramaktayım sırf gitarlı bundle nasıl getirtilir diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 meblağ olarak uygun ama işte kutu biraz büyük olunca kalırmı gümrükte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ya ben yanılmıyorsam shopta'da sadece EU ülkelerine yolluyoruz gibi birşey okuduydum ama yanılıyor olabilirim, hatta keşke yanılsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Stimulus map pack share edicek varsa talibim. Parası neyse veririz yada BF1943 download eder benim hesaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ben Sendit'ten Guitar Hero II almıştım PS2 için, guitar bundle. Bi sorun olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Eger gümrüge takılırsa peki herifler bi sorumluluk alıor mu yoksa banane mi dior direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yasadisi birsey sokmaya calismadigin surece "gumruge takilma" diye birsey yok anca gel bakalim sana bisi geldi, icerigine bakip vergini kesicez diye cagirirlar oda kargo + paket bedeli 150 euro yu asiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bu set fena degil gibi duruyor, Turkiye'ye gonderimi de var sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Benim bi kere gümrükten dilim yandı da ondan üfleyerek yiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 stanne said: Bu set fena degil gibi duruyor, Turkiye'ye gonderimi de var sanirsam. Valla linkteki set takılır gibi gelior gümrüge. PTT yolu ile geliorsa da damga vergisi + faturadaki miktarın %10-20sini öder alırsın. Gerci yine daha karlıya gelior da türkiye'ye göre kim uğrasacak onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Yaw üst üste 3 post oldu ama sorry ben dedigin seti 152 euro olarak görmüsüm indirim sonrası 80euroya inmiş. Valla takılmayacagını bilsem veya takıldıktan sonra gümrüge gidip ücretsiz alabilecegimi bilsem bir dakika düsünmem de pff risk almaya deger mi onu düsünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 aynı seti 1 yıl önce problem yaşamadan getirttim US'den.. satıcıya kutunun üstüne 70 dolar yazdırttım.. ilgisi var mı bilmiyorum ama takılmadan sorunsuz geldi ürün kapıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Spyro said: aynı seti 1 yıl önce problem yaşamadan getirttim US'den.. satıcıya kutunun üstüne 70 dolar yazdırttım.. ilgisi var mı bilmiyorum ama takılmadan sorunsuz geldi ürün kapıma.. ama biz yılbasında getirdik, limit 300 euro'ya cıkmıstı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 takaslık gow 3 var.heavy rain tercihim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Valla cizdim kafayı o seti alayım diorum. PTTde gümrüge takılsa bile posta oldugundan bildigim kadarı ile damga vergisi + %10 gibi bisey ödenior ki zaten bu da türkiyedeki fiyatının yarısına bile anca gelior. 1-2 gün icinde verecem heralde siparişi gerisi kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sorun yaşayıp yaşamadığını buraya yazarsan sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Sorun yaşayamadım bile , cünkü bizim memlekete yollamıyorlarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 gow 3 dedik kimse sallamadı.bu kaar mı dandik oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar