Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ya oynamadan aynı etkiyi yarataacağını pek sanmıyorum :D adam almış ps3'ü işte, alsın hd renderıyla Playstation'ın tarihine şahit olsun, oynasın, zevk alsın. Video izlemekle oynayıp bitirmek arasında çok fark var. Ha GOW serisi komple izleyerekte feci zevk aldığın şeyler ama oynamanın yeri başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 infamous ve wolverine takaslıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ninja gaiden sigma2 yada god of war collection ile dante infer no yu takaslamak istiyorum.takaslamak isteyen varsa her 2 tarafin kargo ucretinide ben karsilari. saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Uncharted 2 MGS 4 satan var mı uygun fiyata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 feza vb. gibi yerler liste fiyatlarından oyunu alıyorlar mı, yoksa o fiyat yalnız takas için mi geçerli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 feza'da sadece takas ve satış yapıyorlar.. satın alma yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Heavy Rain'i bitirip satmak isteyen var mi ? Özel mesajdan ulaşırsaniz almayı düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Assassin's Creed II var Kafamda bir oyun yok eşdeğer price bişiyle takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 heavy rain ile god of war 3 takası yaparım gow3 isteyen varsa. kafa kafaya takaslayalım işte istanbulda olan varsa. başka şehre kargo da yaparım anlaşırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 demons soul vereyim kurtarmaz mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yok heavy rain oynamak istiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Elimdeki oyunlar gow3,batman aa,kıllzone 2,socom,gt5p.Takasla uncharted 2,ac2,mgs4 ve nfs shift arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Call of Duty: Modern Warfare 2 arıyorum. Demon Souls ile takas yapabılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 elimde gow3, batman: arkham, mirrors edge, gta 4, killzone 2 var. heavy rain ve uncharted 1-2 arıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 mirrors edge 5 pound.bende de var kimse takasa girmez onla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 biliorm ya. hani takası dengelemek için kullanılır diye yazdım onu. nba'de gereksiz adamları yolluolarya salary'i dengelemek için. onun gibi düşün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bende lair var ya düşün.herhalde o oyunu yapan adam bile almamıştır :) ps3 ü ilk aldıgımda tecrübesizdim ilk defa orj oyun alcam ya.aha dedim 8 pound hemen alayım. bourne falan var bide.neyseki bourne fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 mirror's edge baya başarılıydı ya. 5 pound'u sonuna kadar hakedio bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben 11 pounda almıstım gerçi o oyunu türkiyede hala 50-60 a falan satmaya calısıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abi bu kadıkoydeki falan takasçı elemanlar inanılmaz kazık yahu. geçen gun ilk kez gittim. internetden baktığım 1 2 yerde gow3+ 10 tl civarına heavy rain'i veriolardı. adam gow3 + 30 tl dedi. baska bi yerde uncharted 1 sordum. adam gta4 + 25 dedi hadi lan dedim cıktım gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 unchartd 1 ztn 0 ı 20-30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 gta4 ile uncharted 1 takaslarim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Verebileceklerim ; Modern warfare 2, Fight Night Round 4, MGS4, Killzone 2, NBA 2010, Resistance 2. Aradıklarım ; Battle field bad company 2, heavy rain (Uzak kaldım ps3'ten bayadır, başka oyun gelmedi aklıma dqdasf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 dreagloth said: gow 1-2 yi oynama, gow3 konusunda biri tüm hikayenin videolarını koymuştu, onları seyret. http://forum.paticik.com/read.php?37,3404295,page=21#msg-4749459 thanks for credits .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3AC02-Assassins%20Creed%202.html dün stoklarda vardı bitirmişler :) pre-order açık ki 20 pound için şipariş verip beklenirde hehe yani 30'unda ssf4 alacağım için buna para ayıramıyorum şuan, eğer mayıs'ın ilk haftasına kadar kalırsa bu kampanya kapacam 2 tane sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar