Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 KuddusiMavra said: ben olsam karıma söylerdim ama ne iş yaptığımı. güldüm http://www.citypress.co.za/wp-content/uploads/2013/09/Breaking-Bad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mithat said: Film değil DİZİ. Bir breaking badimiz vardı onu da girip baltalama allahını seversen. İstediğimi söylerim. İstersem kontrbas derim. Mithat. Çık aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mc_Lovin said: Eee? Huell o odada kaldı!? huell's rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 konu dışından kaçarsınız futbolda bulur breakin bad başlığında bile bulur sizi kaçış yok lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bence bu voltun karısı kesin boynuzu takacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 İlk sezonundan beri gelip izleyelim , buraya yazalım , sonradan görme herif gelsin aradan çık desin , sen giriyor olma araya? Hatta araya bile değil en sona giriyor herif , hemde diziye film diyerek , spoiler basarak , ondan sonra gelmiş araya girme. Allahını seversen git aç bi tane akp topiki gündemde falan takıl rahat bırak bizleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sinirlerin bozulmuş Mithat. seni bu durumda görmek beni çok üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 adamı niye heryerden kovuyosunuz arkadaş dsfghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Hele bi beş sezon izle , sonra buraya gelsin biri BU FİLME GELENE KADAR ÇOK FİLM VARDI desin , bak nasıl üzülüyosun :( Bizim burda kalbimiz sıkışıyo bitti dizi diye , sen gelmiş atıp tutuyosun hala yok VOLT yok FİLM falan diye e tabii sanki laf bize edilmiş gibi koyuyo. Hani chp severdim , senden sonra mhp sever oldum , breaking bad seviyorum senden sonra my little pony izler hale gelmek istemiyorum sıkıntı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 WALT KANSERMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o değilde mithat haggaten film gibi dizi beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ayrıca tek tek her mesajı bi oku bakalım kaç kişi 'film değil dizi' diye uyarmış ve sen devam etmişsin , hani inadına mı yeter yapma işte uyarıyoruz yapma daha ne diyelim. Tamam sen bundan sonra Mahmut diyebilirsin ne diyeyim. Edit : JestersTear said: o değilde mithat haggaten film gibi dizi beah. Abi 50-52 saat arası film mi olur lan :D son sezon belki yedirirsin bu 2-3 partlık filmlerden diye , son sezonda çok efsaneydi harbiden ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahahahahahah...yaaa Mithat, valla şaka gibi adamsın :) neyse, biraz rahatla, 3-5 saat internetten uzak kalacağım,bir işim var,dışarı çıkıp ortamlara akacağım. gerçi uslu duruyor musun diye cepten girip bakma imkanım ve sana selam verme imkanım var ama sen rahat ol. üzme kendini. daha önemli şeyler var hayatta. yerim volt'u, cessi'yi....sana bişey olmasın. aaa,bu arada; bu cessi'nin ev sahibesi de hoş kız valla B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Heh çetintaşlık cevabı da geldi. Bir benim dimi yazan , az bişi insanlık öğreneceksen aç diğer mesajlarada bak bi ton insan uyarmış seni , terbiyesizliğe lüzum yok insanlara saygılı olursan biraz bizde ona göre cevap yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 üstüne gitmeyin beyler küfür eder gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Birazdan gelir başlık , MİTHATIN ADRESINI BİLEN SÖYLESİN diye :D Neyse şu adamla uğraşacağım son mesaj , kısmetse bundan sonra BREAKING BAD başlığında BREAKING BAD konuşulsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Vizyon bölümü modu lütfen göreve. silinsin şu gereksiz mesajlar bu topic kirletilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bir dizi film ancak bu kadar les izlenir :D izledigim seyden utandim ya. kitlensin hem 2000 i gecti. zorlama 5 iq luk ilgi cekme cabasiyla dizimi izlenir be yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 JestersTear said: Vizyon bölümü modu lütfen göreve. silinsin şu gereksiz mesajlar bu topic kirletilmemeli. modlar pek BBden anlayacak seviyede dğeiller girip bakmıyolar bile topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 BB anlayacak seviyede bile olmayan vizyon modu aehaehea iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahahshshdh konu çok güzel bir hal aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://31.media.tumblr.com/5e2efc7e6ce9c7f567f7b3d4f2d09fff/tumblr_mqu05bw3Nm1s9qhruo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mithat said: Birazdan gelir başlık , MİTHATIN ADRESINI BİLEN SÖYLESİN diye :D Neyse şu adamla uğraşacağım son mesaj , kısmetse bundan sonra BREAKING BAD başlığında BREAKING BAD konuşulsun en azından. Sadece 1 sayfa geriden mesajlari okuyan insanlar dizi film ile ilgili yazdiklarima bodoslama daldigini gorecekler.beni terbiyesizlikle suclaman bir kez daha kaliteni gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 olm bu mithat ne gereksiz bi adammış lan. başka başka topiclerde çetintaşa kızıp gelip burda saldırmış ergen gibi. hayır hiç de sevmem çetintaşı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar