Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

İlk sezonundan beri gelip izleyelim , buraya yazalım , sonradan görme herif gelsin aradan çık desin , sen giriyor olma araya? Hatta araya bile değil en sona giriyor herif , hemde diziye film diyerek , spoiler basarak , ondan sonra gelmiş araya girme. Allahını seversen git aç bi tane akp topiki gündemde falan takıl rahat bırak bizleri ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Hele bi beş sezon izle , sonra buraya gelsin biri BU FİLME GELENE KADAR ÇOK FİLM VARDI desin , bak nasıl üzülüyosun :( Bizim burda kalbimiz sıkışıyo bitti dizi diye , sen gelmiş atıp tutuyosun hala yok VOLT yok FİLM falan diye e tabii sanki laf bize edilmiş gibi koyuyo.

Hani chp severdim , senden sonra mhp sever oldum , breaking bad seviyorum senden sonra my little pony izler hale gelmek istemiyorum sıkıntı orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca tek tek her mesajı bi oku bakalım kaç kişi 'film değil dizi' diye uyarmış ve sen devam etmişsin , hani inadına mı yeter yapma işte uyarıyoruz yapma daha ne diyelim. Tamam sen bundan sonra Mahmut diyebilirsin ne diyeyim.

Edit :

JestersTear said:

o değilde mithat
haggaten film gibi dizi beah.

Abi 50-52 saat arası film mi olur lan :D son sezon belki yedirirsin bu 2-3 partlık filmlerden diye , son sezonda çok efsaneydi harbiden ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahahah...yaaa Mithat, valla şaka gibi adamsın :)
neyse, biraz rahatla, 3-5 saat internetten uzak kalacağım,bir işim var,dışarı çıkıp ortamlara akacağım. gerçi uslu duruyor musun diye cepten girip bakma imkanım ve sana selam verme imkanım var ama sen rahat ol. üzme kendini. daha önemli şeyler var hayatta. yerim volt'u, cessi'yi....sana bişey olmasın.

aaa,bu arada; bu cessi'nin ev sahibesi de hoş kız valla B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Birazdan gelir başlık , MİTHATIN ADRESINI BİLEN SÖYLESİN diye :D

Neyse şu adamla uğraşacağım son mesaj , kısmetse bundan sonra BREAKING BAD başlığında BREAKING BAD konuşulsun en azından.

Sadece 1 sayfa geriden mesajlari okuyan insanlar dizi film ile ilgili yazdiklarima bodoslama daldigini gorecekler.beni terbiyesizlikle suclaman bir kez daha kaliteni gosteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...