KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 olm gençler...işte evlilik bu adamın yaşadığı gibi bir şey....20li yaşlarda tavlamak için tribe girersin...hatun seni süründürür...evlenirsin....işin olur...çocuk olur....yaş 30 olur....40 olur....50 olur....ve hatun hala tribe devam eder....çok gerçekçi filmmiş yav...ben bunu nasıl izlememişim bu zamana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ahaha (tu) edit: araya kuddusi'nin başarısız esprisi girmiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kadın hisseder trüğü ise çok saçma olmuş...bok hisseder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sensin lan başarısız espiri.espiri falan yapmadım.gayet ciddi yazıyorum.sen girmişsin araya esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 adam hala film diyor yaaau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mc_Lovin said: KuddusiMavra said: çok tipik bir karısı var... Kuddusi, mesaj kutunu temizle bir zahmet temizledim bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 JestersTear said: adam hala film diyor yaaau kim lan?bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sağa didim walter white wannabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bi bok anlamıyorum lan bu tarz mesajlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abimsin, büyüğümsün saygım var. git 2-3 bölüm daha izle öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 KuddusiMavra said: Mc_Lovin said: KuddusiMavra said: çok tipik bir karısı var... Kuddusi, mesaj kutunu temizle bir zahmet temizledim bro. filmin sonunu sıpoylır atacaktım ama geçti artık. mesaj kutun dolu olmasaydı ilk denediğimde yollayacaktım. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aman canım...sakın...araya haftasonu da girdi,ben yarın,en geç pazar bitiririm bütün filmi....sakın.... bu arada adam tipik amerikalı....menfaatçi yanı hep ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 JestersTear said: abimsin, büyüğümsün saygım var. git 2-3 bölüm daha izle öyle gel. :) eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 al bir bacıyı, vur ötekine emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben bu jesseyi daha çok sevdim yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Jesse iyi çocuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 çeto dayı adeta internet explorer gibisin http://cdn1.dottech.org/wp-content/uploads/2013/06/slow_internet_explorer_comic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 reampage said: buda epik varsa izlemeyen hala sen naaptin abi obsesif oldum resmen kafayimi yedim nedir dinlemeden duramıyorum :S kurtarın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 olm film demeyin şuna, beyin hücrelerim ters dönüyor. aşkı memnu film mi. dizi deyin tv show deyin ama film demeyin. çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 flynn la jesse yineden meth işine girecekmiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ben olsam karıma söylerdim ama ne iş yaptığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o yüzden sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 offf çok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 KuddusiMavra said: ben olsam karıma söylerdim ama ne iş yaptığımı. Alıntılarsam en azından farkedersin , iki dakka okursun Film değil DİZİ. Bir breaking badimiz vardı onu da girip baltalama allahını seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar