aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 her sezon milyor tane dizi basliyo, verin birine kendinizi, yatirim yapin, 5 yil sonra finali gelince ben basindan beri izliyorum priminiz hazir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 breaking bad'le kıyaslayacaksan bulamazsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 10 ekime kadar eskiler basliyor zaten onlarla doldurursun zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 aquila said: her sezon milyor tane dizi basliyo, verin birine kendinizi, yatirim yapin, 5 yil sonra finali gelince ben basindan beri izliyorum priminiz hazir olsun. onu zaten yapıyoruz mesela ben breaking badi geçen ay öğrendim başladım herkese hava atıyom okulda ya 5 yıldır izle izle bittim abi ya diye nope bugun eve 2 kızla geldim sırf bunu diyerek ( yalan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 beyler yazılanları okumamak için kendimi zor tutuyorum asdsfsdfg daha fazla risk almadan izliyorum umarım güzel sonlanır edit: sayfa başı da iyi oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 aquila said: her sezon milyor tane dizi basliyo, verin birine kendinizi, yatirim yapin, 5 yil sonra finali gelince ben basindan beri izliyorum priminiz hazir olsun. Nası prim o afedersin angutyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben başladığım dizilerin yarısını final göremedim bıraktım, prison break, lost, dexter. bitmiş ve bütün olarak izlenmeye değer bişiler lazım bütün hboları izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yildirimokur said: aquila said: her sezon milyor tane dizi basliyo, verin birine kendinizi, yatirim yapin, 5 yil sonra finali gelince ben basindan beri izliyorum priminiz hazir olsun. Nası prim o afedersin angutyo gibi. var öle bi prim ya. big bang theory'i türkiye'ye tanıtan benim ekşisözlük'te başlığını açıp "başarılı lan izleyin" diyerek mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 emy'den sonra başlayan sayısı önceden izleyenlerden fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 reampage said: ben başladığım dizilerin yarısını final göremedim bıraktım, prison break, lost, dexter. bitmiş ve bütün olarak izlenmeye değer bişiler lazım bütün hboları izledim rescue me. muhteşem ve underrated. hem çok güzel havan oluyor :D böle kimsenin bilmediği dizi, birilerini başlatıyorsun hoşlarına gidiyor falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hemen girişiyim eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Yalnız başka diziler ne izlesek falan tarzı şeyler konuşulmaya başlanmış bile.. biraz sakin, şu finalin güzelliğini yaşayın.. tadını çıkarın.. ağırdan alıp zevkine varın.. elbet bulursunuz izleyecek başka zırvalar ( breaking bad ile kıyaslayınca geriye kalan herşey zırva) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi bu biraz sevgiliden ayrılıp alışkanlığın verdiği boşluğu başka şeylerle doldurma isteği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi sende ne abarttin. :) bitti 10 saat once.. nasil bir tat almissan diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Orgazm diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 reampage said: hemen girişiyim eyv bsg, the wire, oz, shield, babylon 5.. hepsini izlemissindir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 babylon 5 dışında saydıklarının hepsine 3-4 bölüm bakmıştım ve hiç birini sevemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 en iyi diziler abi onlar, sheild izlemedim aslında aklımda oda kaç zamandır. ben en iyisi bir takvim yapıp her gün birinden 1-2 bölüm izliyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bsg, the wire, oz, shield, babylon 5 house fringe himymewmyi bigbang 012031 tane anime birsürü şey izledim sopranos madmen sadece the wire izlemedim izlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 the wire izlenmez yaşanır. it's all in the game yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 paaaandemic@! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 the wire izlememiş adam eksiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 this! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 reampage said: hemen girişiyim eyv yalnız böle muhteşem kurgu falan bekleme. sadece müthiş bir şekilde dram ve komediyi bir araya getiren bir dizi. yarı komik yarı çok ciddi falan. ilginç bir şey. JestersTear said: Yalnız başka diziler ne izlesek falan tarzı şeyler konuşulmaya başlanmış bile.. biraz sakin, şu finalin güzelliğini yaşayın.. tadını çıkarın.. ağırdan alıp zevkine varın.. elbet bulursunuz izleyecek başka zırvalar ( breaking bad ile kıyaslayınca geriye kalan herşey zırva) hafif hasta ruhlu - takıntılı tarzlı mesajlar atıyordun da, şu sonuncu ile iyice boku çıktı :D sana ne kim ne izlicekse izler ahah. adama bak yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bitti ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar