Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

her sezon milyor tane dizi basliyo, verin birine kendinizi, yatirim yapin, 5 yil sonra finali gelince ben basindan beri izliyorum priminiz hazir olsun.

onu zaten yapıyoruz mesela ben breaking badi geçen ay öğrendim başladım herkese hava atıyom okulda ya 5 yıldır izle izle bittim abi ya diye

nope bugun eve 2 kızla geldim sırf bunu diyerek ( yalan )
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

aquila said:

her sezon milyor tane dizi basliyo, verin birine kendinizi, yatirim yapin, 5 yil sonra finali gelince ben basindan beri izliyorum priminiz hazir olsun.

Nası prim o afedersin angutyo gibi.

var öle bi prim ya. big bang theory'i türkiye'ye tanıtan benim ekşisözlük'te başlığını açıp "başarılı lan izleyin" diyerek mesela :P
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

ben başladığım dizilerin yarısını final göremedim bıraktım, prison break, lost, dexter.

bitmiş ve bütün olarak izlenmeye değer bişiler lazım

bütün hboları izledim

rescue me. muhteşem ve underrated.

hem çok güzel havan oluyor :D böle kimsenin bilmediği dizi, birilerini başlatıyorsun hoşlarına gidiyor falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

hemen girişiyim eyv

yalnız böle muhteşem kurgu falan bekleme. sadece müthiş bir şekilde dram ve komediyi bir araya getiren bir dizi. yarı komik yarı çok ciddi falan. ilginç bir şey.

JestersTear said:

Yalnız başka diziler ne izlesek falan tarzı şeyler konuşulmaya başlanmış bile..

biraz sakin, şu finalin güzelliğini yaşayın.. tadını çıkarın.. ağırdan alıp zevkine varın.. elbet bulursunuz izleyecek başka zırvalar ( breaking bad ile kıyaslayınca geriye kalan herşey zırva)

hafif hasta ruhlu - takıntılı tarzlı mesajlar atıyordun da, şu sonuncu ile iyice boku çıktı :D sana ne kim ne izlicekse izler ahah. adama bak yav :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...