Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bu final deilki olm bi bolum daha var yuregime indirmeyin sinirliyim zaten bolum yicer miger bırakmadı kesinlikle master piece hatta baktim simdi 2bolum daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Boardwalk empire Breaking Bad falan varken Dexterı da dizi diye izliyoruz işte.Artık iyice oturdu kafamda Oz la beraber en iyi dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Abi bu nasıl muhteşem bir dizidir, nasıl bir gerilimle izledim bu bölümü her saniyesi her karesinde kasılmaktan ağrı girdi vücuduma. Drama dizisinin nasıl olması gerektiğini anlatan koca bir kitaptır Breaking Bad. Gelmiş geçmiş tartışmasız en iyi dizi. Aksini iddia eden varsa alnını karışlarım. Walt'un içinde yaşadığı o acıyı, istemediği halde yapmak zorunda kaldığı şeyleri bile o kadar güzel tasvir ediyor ki.. Son 2 bölüme geldik, ve son final bölümü Holywood mezarlığında halka açık gösterimi olacağını hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 NİYE BU kadar iyi lan niye bu kadar iyi?! of bi daha bu kadar iyi diziye rastlayamacağıma çok üzülüyorum. Vince Gilligan sıçsa bile gider izlerim ama sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bolume gel yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zIom3LSbB0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 REPOST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 o nasıl bölümdü öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi bölümün gazıyla teaser'ı tekrar izledim de kafam şeye takıldı "look on my works ye mighty and despair" den sonra 47. saniyede ekran kararınca "1" yazıyor. niye yazıyor lan o "1" http://www.youtube.com/watch?v=zRTSxJwq5dA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ohşşşşşşşşşşşş http://www.gifflix.com/files/69ae5c63769a.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 9.9'du, 10 yapmışlar http://www.imdb.com/title/tt2301451/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 11/10 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bugün oturup bir kez daha izledim şu son bölümü of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 herhalde bluerayını alıp koyucam bu dizi bittikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi harikalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi nasıl ya nasıl bi bölümdü lan wtf abi şoktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 anani avradini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 gerçek heisenberg bu değil !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 mikerim ya zati zor bi gün geçirdim eşşekler gibi çalışmama yorulmama rağmen patrondan bebe gibi azar işittim bugün üstüne de son bölümü izledim.. başıma ağrılar girdi abv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Kafam çok karışık.. Dün uzun süredir hayran olduğum çok güzel bir kızın aslında çok süper ve özel biri olduğunu farkettim. Yeni epik sevgilim olmak üzereydi ki böyle bir birimizi tanımak için gece yürüyüşlerine çıkma kararı aldık. Bullbird said: abi harikalar ya. debra gene aynı yerden vuruldu :p George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın Sevmediğim şeyler: -Şerif çok erken gitti, sağlam karakterli birine benziyordu -Pederin kahramanımızla iki laf etmeden gitmesi olmadı be Sevdiğim şey ise şeytan sahnesinde Silent hill efektleri ve görseliydi George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın Neden kötüydü? Çünkü sizde hiçbir sekilde soru işareti uyandırmıyordu. Dedektif o kadar kekoydu ki tüm film boyunca, adamın baş kötü olması "meh" dedirtti sadece. Hiçbir zeka pırıltısı içermiyordu. Hele ki, yapılan planlar, "ilüzyonlar", tamamiyle "yaptık oldu" kafasındaydı. Özellikle köprü sahnesi nerdeyse filmi kapattırdı bana. şu rachael'ın bardakları düzgün yere koy evde plox sahnesinde mike'ın o gereksiz tepkiyi vereceği o kadar belliydi ki sırf mike annesinin evini gösterebilsin... fazla fazla ucuzdu o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 The episode was watched by 6.4 million viewers on its original broadcast, becoming the most watched episode of the show's history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar