xieon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Tuco ve adamlarını unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 öbür sezonlardaki tadı alamadım ben pek. sonunda ne olacağını bildiğimizden dolayı olsa gerek; ama 1 sezona daha hayır demem ortalık kalitesiz dizilerden geçilmiyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 huun said: öbür sezonlardaki tadı alamadım ben pek. sonunda ne olacağını bildiğimizden dolayı olsa gerek; ama 1 sezona daha hayır demem ortalık kalitesiz dizilerden geçilmiyorken. birader sc2 de neden bu kadar fıs oldugunu simdi daha iyi anlıyorum. Damak tadın yok!1 ortalıkda dizi yokken hayırr demezmişş... su arkada hızlı bi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Gus ölmemiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sonunu ben de tahmin etmiştim o yüzden hiç tat alamadım o yüzden pr0n izleyemiyorum hiç çok klişe oluyor. yoklukta gideri var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://i.imgur.com/xgovs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 1 sezon daha mı var bb nin, bu esasında bana dizi sonu gibi geldi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bi önceki sayfanın ilk mesajı said: AMC announced the renewal of its acclaimed series Breaking Bad this weekend, adding that the 5th season would be its last. Throughout its run, the show has garnered critical and viewer acclaim, and has been instrumental in AMC’s rise in the original programming scene. Breaking Bad‘s fifth season will consist of 16 episodes – three more than we saw in seasons 2 – 4 (season 1 was only 7 episodes) . The extended order should give the writers some extra room to wrap up the series. The final episodes will begin airing in mid-2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Nessaftw said: http://i.imgur.com/xgovs.jpg of ya bende gus neden dondu cozememistim simdi cakdim kofteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Aluriel said: bi önceki sayfanın ilk mesajı dünkü çocuk bugün millete ayar veriyor, nıcnıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ayar görmemişsin sen şişman asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 delihan said: Nessaftw said: http://i.imgur.com/xgovs.jpg of ya bende gus neden dondu cozememistim simdi cakdim kofteyi benim ingilizcem yok, söylede bizde çakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 diyo ki; walt zehirlemiş çucuu. silah bitkiye dönünce aklına fikir gelmiş olabilir diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Longshanks said: Gus ölmemiş olabilir mi? o yarım kafayla bir ibrahim tatlıses degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 goldbären said: diyo ki; walt zehirlemiş çucuu. silah bitkiye dönünce aklına fikir gelmiş olabilir diyo. gus nerden anlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 arabaya yürürken ben zehirlemedim ulan kim zehirlemiş olarbilir ki diye düşünürken aklına walt gelmiş, ordan çaknış bu işin içinde bi pislik var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 sandalye said: goldbären said: diyo ki; walt zehirlemiş çucuu. silah bitkiye dönünce aklına fikir gelmiş olabilir diyo. gus nerden anlamış? çocuğu kimin zehirlemiş olabileceğini düşününce işte bunların hepsinin waltun gusı öldürmek için ayarladığını anlamış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 onu anlayanın salamanca olayını çakmaması olmamış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://i.imgur.com/mYxXM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellcraft Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hamsilipilav said: http://i.imgur.com/mYxXM.jpg Bu arkada kalmamalı. Zaten sıkısmıstım,gulerken salıyodum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 goldbären said: onu anlayanın salamanca olayını çakmaması olmamış o zaman yok salamancayi konustu zannetti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 işte tam da öyle sıkıntılı bir anda gidip konuşmuş olmasından kıllanmaması hani. kaç senedir konuşmayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yıllardır konusmamasının sebebi kendi adamlarıda bu işi yapıyo gusu ispiklerse kendi tanıdıklarıda gidicek. gus salamancaya herkezi oldurdum kimse kalmadi diyince o da polise gidebilir yani normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar