Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Günlerdir bugünü bekliyordum bütün beklentilerimi karşıladı dizi. Gus'ın o patlamadan çıkış sahnesi neydi öyle off bu nasıl bir efsane böyle resmen heyecandan ölecektim lan bilgisayar başında : (
Gus'ın ölmesine baya üzüldüm aslında bu sezonun bossuydu belli ki ölecekti ama tarihteki en iyi kötü adam karakterlerinden birisiydi. Efsane alt metinler efsane oyunculuk..
Walter artık tamamen dark side'a geçti hepimize hayırlı olsun. Çocuk zehirledi lan adam lol.
Penth'in de dediği gibi beklenen oldu aslında. Hector'u öğrendiğinde plan anlaşıldı ama en azından şu an için dizinin her şeyi tutarlı ve çelişkisiz, diğer türlü olsaydı bağlanması zor olurdu bence.

Bu arada en başından beri o silahın patlamasını bekliyordum tam patlamadı diye şaşırırken yine şovunu yaptı breaking bad

RESPECT.

Artık bir 9 ay kadar ara gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

GUS

bi an korktum

http://2.bp.blogspot.com/_8ziCtHOx7Ts/TOSAvFV_qcI/AAAAAAAAI-Q/EiRSj5Vbfsw/s1600/Terminator.jpg

SUCK MY
FU

ulan eskiden ne güzel beş saat makyajla yapıyolardı şunları. yanılsama yapıp bir şekilde eksiltebiliyolardı adamın kafayı. şimdi ne kadar güzel de yapsalar daya cgi daya cgi :/

Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

Abi birazı mı var vermiş zehri işte dlkş. Bu arada şu labın kayıtları var daha, bence beşinci sezon o kayıtların üzerine kurulacak. Hank devreye girecek oradan falan.

bence buna bakarak darkside'a geçti denemez, sonuçta adam eşşek gibi kimyacı, belli bir süre etkileyecek bişey kullanmış olabilir (o bitkiyi araştırmak lazım). ama en sonunda "i won" demesi biraz şüphelendiriyor tabii, artık mafya babası olacam gazı vardı resmen. hem artık hiç çekinmeden adam öldürmesi de ayrı bir etki. neyse bakalım. walt, jesse, hank ve mike'ın olduğu bi sezon bekliyor bizi.

Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

walt resmen gg wp no rmk çekti sdfs.

yeni sezon ne zaman?

said:
AMC announced the renewal of its acclaimed series Breaking Bad this weekend, adding that the 5th season would be its last. Throughout its run, the show has garnered critical and viewer acclaim, and has been instrumental in AMC’s rise in the original programming scene.

Breaking Bad‘s fifth season will consist of 16 episodes – three more than we saw in seasons 2 – 4 (season 1 was only 7 episodes) . The extended order should give the writers some extra room to wrap up the series. The final episodes will begin airing in mid-2012.
Sosyal ağlarda paylaş

- Emilio & Krazy-8 (ilk bolumdeki dealerlar)

- Jane Margolis (Jesse'nin kiz arkadasi)

- kucuk cocugu olduren drug dealerlar (arabayla ezip, basindan vurarak oldurdugu)

- Gale Boetticher

- Gustavo Fring

- Tyrus Kitt

- Hector Salamanca

- Gus'in iki adami

adamin dogrudan ya da dolayli olarak olmesini sagladigi karakterlerin listesi.. atladigim kimse yoksa toplamda 11 kisi heisenberg yuzunden hayatini kaybetmis sdf..

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...