shapshal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 of şu son 2 bölüm efsaneydi ya. o kadar dizi izledim, vay be falan dedim ama şu dizide hissettiklerimi başka dizide hissetmedim arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi su an bolumun tam ortasi ve NOLDUGUNA INANAMAZSINIZ AZ ONCE ASJDHSKHDHAAH ABI COK IYI LAN BU DIZI. bi de bi soru sorucam aslinda diziyi izleyen birine yakismayan: Bu jessenin latino hatun ve onun cocugu neci tam olarak, bunun vurulan bi torbacinin kiz arki ve oglu muydu oyle hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 answer Jessenin kankasini vuran cocuk bu,bu zencinin adamlari cocuk kullaniyordu pis konulari halletmek icin sonra jes ogreniyor bunlari vs.. ama daha onceden bir bolumde kiza yakislasiyor ama bilmiyordu o cocugun bu kizin annesi oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Duzeltme Kankasini vuran cocuk bu degil ama ya cocugun buyuk kardesi yada annenin kucuk kardesiydi. Olaydan sonra cete savasi yada benzer bi sebepten oldu demislerdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 12 abi şu bölüm uzun zamandır izledigim en güzel şeydi DO IT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Larva said: Duzeltme Kankasini vuran cocuk bu degil ama ya cocugun buyuk kardesi yada annenin kucuk kardesiydi. Olaydan sonra cete savasi yada benzer bi sebepten oldu demislerdi galiba. hmmm Öldürmeye gidiyordu ya jes bu veledi sonradan bu zenciye kadar gidiyordu konu diyordu senin adamların bu çocuğu gangamı vurmak için kullandı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kalp krizi geçireyazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 gerilmekten sırtım kırılıyodu adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 heyecandan bağırsaklarım düğümlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 4 günde 3.sezon 4.bölüme geldim sfsdf inanmak budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://thedilettantista.files.wordpress.com/2011/07/breaking-bad-season-4-promo-image-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 huaaa uuvv kitlenip kaldım bölümün son 10 dksı adam hissetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi lanet olsun bi hafta kim beklicek simdi keske butun bi sezoun cekip internete koysalar isteyen ordan indirip izlese!!11 son anları izlerken hani bunlar jessle karavanda çölün ortasında kalmıslardıya akü bitmisti falan o bölümler geldi aklıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Nomak said: hmmm Öldürmeye gidiyordu ya jes bu veledi sonradan bu zenciye kadar gidiyordu konu diyordu senin adamların bu çocuğu gangamı vurmak için kullandı diye BB wiki http://breakingbad.wikia.com/wiki/Tom%C3%A1s Kizin kucuk kardesiymis. Jesse gus a diklenince pis isleri icin cocuklari kullaniyorlar diye, 2 eleman cocugu olduruyolar. jesse ustlerine giderken, walter da delirip arabayla eziyordu elemanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nerenizle izlionuz olm çocuğu tanımıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 son 10dk titreme geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 12 of gus nasıl anladı ya, bi açıklaması yoksa soğudum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya gördü ya da jesseyle plan yaptıklarını anladı otoparkta tek araç kalınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 anlamış olabilir gayet, ki bahsettiğimiz karakter gus. asıl walt bu adamı indirmeyi başarırsa baya şaşıracam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Spoiler Valla Walt nedense gözümde her geçen gün daha bi ezik hala geliyor. Hani o başlangıçta ki kendinden emin hali yok adamda. Tamam boyunu aşan işlere girdi adam 50 yaşından sonra ama ne bileyim arkadaş. Bu arada Walt'un gözlüğü parlamış olabilir bir ihtimal. Sanki özellikle ona zoom yaptılar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 gus bence gus'in aklina bisey geldi abi, donup jesseyle konusucak sadece. ve walt zehirledi bence cocugu da, jessenin sigaradan zehiri nasil aldi soru o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi yapmayın, görse saçma saçma bakınmaz etrafa walt kafasını kaldırıp 2. kez bakarken. gayet anlar denmiş, o zaman adamın sokağa çıkmaması lazım, sonuçta her köşe başına bomba koyabilir walt, hani böyle bişeyden şüpheleniyosa. bi de sen arabanı kullan, bomba konduğu gibi şüphelenmeye başla, acayip saçma. zehri de bariz gus koymuş, hastanede vermeye çalıştığı ayar ve durumu kolaçan etme modu doğruluyor. ayrıca walt çocuklara zarar verecek kadar değişmiş olamaz, olmamalı. hani ben en azından walt'un erkenden yanlışlıkla patlatmasını (teklemişdi denerken falan) ya da çalışmamasını falan bekliyodum ama dumur etti yani bu aşırı zekilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 düzgün izleyin ülen an appropriate response will be given demişti gus, jesse telefonda walt'ı öldürürsen ben yokum dedigi zaman, cocugu gus'ın harcadıgı kesin bence bu sebepten dolayı gus'ın neden kıllandıgına gelirsek, planı bekledigi gibi gitmedi adamın, brock zehirlendikten sonra jesse'nin walt'u öldürecegini planlamıştı gus, walt ölmeyince lan bunlar arkamdan iş çeviriyo olmasın diye kıllanması pek anormal degil ki jesse atar yaptı tyrus'a sen kimsin lan patronun gelsin şeklinde, gus bu hareketin arkasındaki motivasyonu görebilecek bi herif neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 iyi de gus'ın şu an planın yürüyüp yürümediğine dair bi fikri yok ki, jesse'in öldürmeyi planladığını düşüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 arkadaşla konuşuyorduk, sonra ekşiden bi kaç şey gosterdi oha lan? dedim; ilk başta tabancanın namlusu iki kere walta döndükten sonra ücüncüde çiçeğe dönüyor, burası ilk ipucumuz olsun. sonra yine okuduklarıma inanmak icin tekrar izledim, bettercall saul'un yarması alalade bir arama yapıyor ve sonrasında cebine bir şey atıyor gibi (gibi tabi burası, gozukmuyoda bi şey) neyse ilk ipucundan yola çıkarak risin kene otusu kökündeki bi toksinmiş (tohumuda olabilir, okuduğumun yalancısıyım.) burada işkillenicek bi şey var! neyse bunlardan yola çıkarak gus'ın neden arabaya binmediğinide tahmin edebiliriz. jesse veledin zehirlendiğini söylüyor sonrasında kendiside koymadığından eminse bu zehiri şüphelenmeye başlıyor. eh adam zeki. koskoca otoparkta bi onun arabası var (gibi görünüyor) falan fıstık işte. walt'un ailesi tehlikedeyken, -ki daha kundaktaki bebeği ile tehtit ediyorlar- neler yapabileceğini hemen hemen biliyoruz. benim düşüncem, inşallah walt zehirlemiştir. tam süpervillain olsun, heisenberg ortalığı kavursun! heisenberg geliyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar