Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 breaking bad'in tv dizisi olduğuna inanmakta zorlanıyorum, izlediğim her şeyden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 11 kırdı kafayı herif ahah, inanılmaz bi bölümdü. güle güle walt, hoşgeldin heisenberg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 o son sahne hayatımda izlediğim en rahatsız edici sahnelerden biriydi. http://i.imgur.com/JskMt.jpg şunun daha kalitelisini bulursanız koyun buraya. wallpaper yapıcam direk. http://i.imgur.com/6SlaD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 of ne fakir çözünürlük çamur gibi gözüm kırıldı :/ şaka bi yana baya baya sert bölümdü be:D devamına 20TL isteseler çıkarır veririm direk şimdi izlemek içni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 resim haline getirince leş oldu. yoksa bole izlemiorm tabiki diziyi asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 adamlar en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oha efsane olmuş şu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 350 mb olan çok mu kötü lan.Çamur demişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 her zaman ki first release izledim ben çok kötü değil idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 fena değilmiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ilk sezonların hd'sini bulabileceğim bir yer var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Bu sezonki en iyi seneryo tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bir bakın hele bölümü ilk izlediğimde de farketmiştim 'bana öyle geldi herhalde' diye geçiştirdim.az önce ikinci defa izledim bölümü ve evet kesinlikle;walt'un gus'a 'If you could kill me, I would already be dead' dediği sahne de. 'If you could kill me' mike'ın sesi geliyor,yani bildiğin mike konuşuyor orda sonra 'I would already be dead' walt'un sesi normale dönüyor. n'oluyoruz la!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sdfsd ahahaa harbi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Marl0_on said: breaking bad'in tv dizisi olduğuna inanmakta zorlanıyorum, izlediğim her şeyden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 web dl beklemek ölüm ya, spoiler okumamak icin kendimi zor tutuyorum ama değiyor. harbiden marlo_on'un dediği kadar var. en süper dizi, cokta güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ABİ ÇOGİYİ LAN NASIL DİZİ LAN BU mike'ın sesini ben de farkettim.Yanlışlık oldu heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben de biraz mike nerde lan demedim değil ilk izlediğimde. sonradan waltun sesinin öyle çıkıvermiş olduğuna inandırdım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 MeSh said: oha efsane olmuş şu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 İlk bölümlerde söylemiştim dizide herkes ağır depresyona girmeye başladı sezonun sonu çok ağır olacak diye şu an bildiğin fena bir bad trip var breaking bad de. Bence Walt jesse'yi de öldürecek böyle giderse. Zaten bu sezonun sonu çok beklenmedik olacak deniyor. EN İYİSİ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben de mike'ın sesi diye 3 kere daha dinledim yanlış duymamışım sdf. dizi... İ NA NIL MAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sneak peek'i çıkmış 12. bölümün http://www.imdb.com/video/imdb/vi3350699801 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yeni başlıyorum izlemeye,konusu çok farklı geldi ve hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 leon diye bi film var o da çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kkk said: http://i.imgur.com/6SlaD.gif bigün yemek siparişinin ziline koşarken böyle ölecem ben de sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar