Harir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 amacı neydi bilmiyorum ama bana da o sahne garip gelmişti.Kolu falan saçma duruyodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 planın tekrar uzaktan alınması falan önemli bence kara kuvvetleri komutanlığı detayı güzek yakalamış. ileride göstereceklerdir diyorum. ha bir şey çıkmayabilir de, ama çıkmazsa da fazla anlamsız duruyor ya açı, duruş, tutuş falan. vuran adam başka yönde çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 müthiş, mükemmel, harikulade vsden daha iyi bi kelime var mı ya? şu diziye soylemek istiyorum ama aklıma gelmiyor. fevkaladenin fevkinde, belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sleepingdeath said: Adam jessi indirmek istese eline daha net fırsatlar geçmişti ama tanık kalmasın diyede indirmek istemiş olabilir. Tanık kalmasını mı kalmış zaten Jesse her şeyi kendisi de yaşadı ve gördü : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bi daha seyrettim jesse'ye bi hareket yok orda bence. btw, <3 gus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ben farketmedim basta da, tekrar izleyince bana da jesseyi vurcakmis gibi geldi acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Magnum said: müthiş, mükemmel, harikulade vsden daha iyi bi kelime var mı ya? şu diziye soylemek istiyorum ama aklıma gelmiyor. fevkaladenin fevkinde, belki? kötü? sezonun 3. bölümünde falan dayanamayıp bıraktım daha da izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yönetmenin ucuzluğu gibi geliyor bana,yani hiç mantıklı gelmiyor mike'ın orda jesse'i öldürmeyi düşünmesi,hele ki hala don eladio'un malikanesindeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Flassh said: Magnum said: müthiş, mükemmel, harikulade vsden daha iyi bi kelime var mı ya? şu diziye soylemek istiyorum ama aklıma gelmiyor. fevkaladenin fevkinde, belki? kötü? sezonun 3. bölümünde falan dayanamayıp bıraktım daha da izlemem yedibin küsür mesajdır trollüyorum ben bile böylesini yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 o senin yetersizliğin bir şey diyemem şimdi diziye gelirsek son bölümlere ağır ağır ilerleyip aptal skyler ve bebesinin klişe amerikan ailesi tripleri çekilmiyor, ha final işini düzgün beceriyorlar ama yine de skyler ölürse izlerim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 @ flash yine iyi dayanmışsın o halde lakin 46 bölümdür sekmeden oynuyo skyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 nolur bırakma diziyi flassh, izlemeye devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Flash trolleme girisimin 1 ay bolum uzaklastirmasiyla son bulacak devam edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bence jesse yi öldürmek için en iyi zamanmış jesse ile hiç bi işleri kalmadı artık oraya götürmek için walter ı riske atamazlardıda jessiyi kartel öldurdu walter bak bizide vurdular sen kuzu kuzu çalış diye keklerlerdi hemde. Süper plandı ama gene ellerinde patladı jesse yırttı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 jesse her türlü işe yarar. adam loyal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kime loyal ama? ptesi ogrenecez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kim daha çok poh pohlarsa ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bence şu an Guss'a daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 guss'a yakın gibi ama jesse walter'ı satmaz bence ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 jesse'i satmaz guss. Walter a yol verecekler adam gibi. jesse formülü biliyor nasıl olsa. ona yaptıracaklar, Walter delirecek falan. Skyler çıldıracak Walter bırakmıyor diye. Skyler Ted'le birlikte olacak o sırada içini dökecek mal gibi. Ted savcıya herşeyi anlatmaya çalışıp kendi götünü kurtarmaya çalışırken Mike araya girip Ted'i öldürecek. kral senaryo yazdım lan işte. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Bugunku bolum ilk 10dk sposu Gus - jesse olayinda buluttan nem kapmisiz, tekrarda gostermedi cunku o sahneyi + gus jesseye sen tek basina labi goturebilirsin bak dedi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Aaaaaaabiiiiiiiiiii ii i isjwahagagaavagsgsgggqgafafafsfafffafa Abdgahghsgahgagaga OGLUM NASIL BIR DIZI LAN BU ASDASSAASAAASAAASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Breaking MAD Bundan sonraki 5. sezon sonmus, tadinda bitiricekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 mani said: jesse'i satmaz guss. Walter a yol verecekler adam gibi. jesse formülü biliyor nasıl olsa. ona yaptıracaklar, Walter delirecek falan. Skyler çıldıracak Walter bırakmıyor diye. Skyler Ted'le birlikte olacak o sırada içini dökecek mal gibi. Ted savcıya herşeyi anlatmaya çalışıp kendi götünü kurtarmaya çalışırken Mike araya girip Ted'i öldürecek. kral senaryo yazdım lan işte. budur. http://media.tumblr.com/tumblr_lq1kccFJXr1qe0ofs.png vay babanın kemüğü. çooooooooook acayipti lan. son 10dk kıpır kıpır oldum, elim ayağım uyuştu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kesin kararımı verdim, en iyi dizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar