Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

planın tekrar uzaktan alınması falan önemli

bence kara kuvvetleri komutanlığı detayı güzek yakalamış. ileride göstereceklerdir diyorum. ha bir şey çıkmayabilir de, ama çıkmazsa da fazla anlamsız duruyor ya açı, duruş, tutuş falan. vuran adam başka yönde çünkü

Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

Adam jessi indirmek istese eline daha net fırsatlar geçmişti ama tanık kalmasın diyede indirmek istemiş olabilir.

Tanık kalmasını mı kalmış zaten Jesse her şeyi kendisi de yaşadı ve gördü : )

Mesaj tarihi:
Magnum said:

müthiş, mükemmel, harikulade vsden daha iyi bi kelime var mı ya? şu diziye soylemek istiyorum ama aklıma gelmiyor. fevkaladenin fevkinde, belki?

kötü?

sezonun 3. bölümünde falan dayanamayıp bıraktım daha da izlemem
Mesaj tarihi:

yönetmenin ucuzluğu gibi geliyor bana,yani hiç mantıklı gelmiyor mike'ın orda jesse'i öldürmeyi düşünmesi,hele ki hala don eladio'un malikanesindeyken

Mesaj tarihi:
Flassh said:

Magnum said:

müthiş, mükemmel, harikulade vsden daha iyi bi kelime var mı ya? şu diziye soylemek istiyorum ama aklıma gelmiyor. fevkaladenin fevkinde, belki?

kötü?

sezonun 3. bölümünde falan dayanamayıp bıraktım daha da izlemem

yedibin küsür mesajdır trollüyorum ben bile böylesini yapamadım
Mesaj tarihi:
o senin yetersizliğin bir şey diyemem şimdi

diziye gelirsek son bölümlere ağır ağır ilerleyip aptal skyler ve bebesinin klişe amerikan ailesi tripleri çekilmiyor, ha final işini düzgün beceriyorlar ama yine de skyler ölürse izlerim belki
Mesaj tarihi:

bence jesse yi öldürmek için en iyi zamanmış jesse ile hiç bi işleri kalmadı artık oraya götürmek için walter ı riske atamazlardıda jessiyi kartel öldurdu walter bak bizide vurdular sen kuzu kuzu çalış diye keklerlerdi hemde. Süper plandı ama gene ellerinde patladı jesse yırttı bence

Mesaj tarihi:

jesse'i satmaz guss. Walter a yol verecekler adam gibi. jesse formülü biliyor nasıl olsa. ona yaptıracaklar, Walter delirecek falan. Skyler çıldıracak Walter bırakmıyor diye. Skyler Ted'le birlikte olacak o sırada içini dökecek mal gibi. Ted savcıya herşeyi anlatmaya çalışıp kendi götünü kurtarmaya çalışırken Mike araya girip Ted'i öldürecek.

kral senaryo yazdım lan işte. budur.
Mesaj tarihi:
mani said:

jesse'i satmaz guss. Walter a yol verecekler adam gibi. jesse formülü biliyor nasıl olsa. ona yaptıracaklar, Walter delirecek falan. Skyler çıldıracak Walter bırakmıyor diye. Skyler Ted'le birlikte olacak o sırada içini dökecek mal gibi. Ted savcıya herşeyi anlatmaya çalışıp kendi götünü kurtarmaya çalışırken Mike araya girip Ted'i öldürecek.

kral senaryo yazdım lan işte. budur.

http://media.tumblr.com/tumblr_lq1kccFJXr1qe0ofs.png

vay babanın kemüğü.

çooooooooook acayipti lan. son 10dk kıpır kıpır oldum, elim ayağım uyuştu resmen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...