Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

Magnum said:

müthiş, mükemmel, harikulade vsden daha iyi bi kelime var mı ya? şu diziye soylemek istiyorum ama aklıma gelmiyor. fevkaladenin fevkinde, belki?

kötü?

sezonun 3. bölümünde falan dayanamayıp bıraktım daha da izlemem

yedibin küsür mesajdır trollüyorum ben bile böylesini yapamadım
Sosyal ağlarda paylaş

bence jesse yi öldürmek için en iyi zamanmış jesse ile hiç bi işleri kalmadı artık oraya götürmek için walter ı riske atamazlardıda jessiyi kartel öldurdu walter bak bizide vurdular sen kuzu kuzu çalış diye keklerlerdi hemde. Süper plandı ama gene ellerinde patladı jesse yırttı bence

Sosyal ağlarda paylaş

jesse'i satmaz guss. Walter a yol verecekler adam gibi. jesse formülü biliyor nasıl olsa. ona yaptıracaklar, Walter delirecek falan. Skyler çıldıracak Walter bırakmıyor diye. Skyler Ted'le birlikte olacak o sırada içini dökecek mal gibi. Ted savcıya herşeyi anlatmaya çalışıp kendi götünü kurtarmaya çalışırken Mike araya girip Ted'i öldürecek.

kral senaryo yazdım lan işte. budur.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

jesse'i satmaz guss. Walter a yol verecekler adam gibi. jesse formülü biliyor nasıl olsa. ona yaptıracaklar, Walter delirecek falan. Skyler çıldıracak Walter bırakmıyor diye. Skyler Ted'le birlikte olacak o sırada içini dökecek mal gibi. Ted savcıya herşeyi anlatmaya çalışıp kendi götünü kurtarmaya çalışırken Mike araya girip Ted'i öldürecek.

kral senaryo yazdım lan işte. budur.

http://media.tumblr.com/tumblr_lq1kccFJXr1qe0ofs.png

vay babanın kemüğü.

çooooooooook acayipti lan. son 10dk kıpır kıpır oldum, elim ayağım uyuştu resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...