Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
1. Sezonu demin bitirdim yokluktan =)
Valla yine de House'un hakkının yendiğini düşünüyorum Emmy'lerde tamam adam iyi ama o kadar da değil :/
Bir de bi olay dikkatimi çekti kimse de sorgulamamış garip,1. sezonda

1. sezon patlama sahnesi

Burda adamın dibinde bi patlama oluyor,camlar falan uçuyor hatta dikkatli baktım dışarı çekiminde sarı-turuncu patlama ışığı görünüyor buna rağmen kahramanımız burnunda 2 damla kan ile sersemlemeden torbayı kapıp tehditini savurup pazarlığını yapıyor falan, maddeyi araştırdığımda öyle büyük bi patlamaya sebep olamayacağını okudum.
E hadi patlattı diyelim bunlar nasıl hiç hasar almadan (kulaklar bile sağırlaşmıyor) çıkabiliyor çözemedim...

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...

3. sezon finali

Bence Pinkman işi bitirecek ve Walt yeni sezonda kesinlikle dark side a geçecek. Skyler da onunla beraber yavaş yavaş işin içine girecek. Ayrıca Gus'ın da sonu yavaş yavaş geliyor, kartel Gus'ı halledecek sıkıştırmaya başladılar zaten mesela Gus'ın malzeme aldığı yere çökmeleri gibi, Walt da Gus'ın yerine geçecek.

Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

3. sezon finali

Bence Pinkman işi bitirecek ve Walt yeni sezonda kesinlikle dark side a geçecek. Skyler da onunla beraber yavaş yavaş işin içine girecek. Ayrıca Gus'ın da sonu yavaş yavaş geliyor, kartel Gus'ı halledecek sıkıştırmaya başladılar zaten mesela Gus'ın malzeme aldığı yere çökmeleri gibi, Walt da Gus'ın yerine geçecek.

bence bitirdi, göz kayması hede hodo. ama gustavonun gideceğini sanmam, güzel kurgulanmış bi adam. giderse de sezon finaline doğru gider (bence)

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Magnum said:

sipeyskeyk said:

3. sezon finali

bence bitirdi, göz kayması hede hodo. ama gustavonun gideceğini sanmam, güzel kurgulanmış bi adam. giderse de sezon finaline doğru gider (bence)

Güvenilir bir kaynaktan aldığım habere göre yönetmen zaten açıklama yapmış. Pinkman kesin olarak öldürüyor asistan elemanı.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...