Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 4 yerine 5 demiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 oha bir yıl beklicek miyiz lan devamı için? öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 1. Sezonu demin bitirdim yokluktan =) Valla yine de House'un hakkının yendiğini düşünüyorum Emmy'lerde tamam adam iyi ama o kadar da değil :/ Bir de bi olay dikkatimi çekti kimse de sorgulamamış garip,1. sezonda 1. sezon patlama sahnesi Burda adamın dibinde bi patlama oluyor,camlar falan uçuyor hatta dikkatli baktım dışarı çekiminde sarı-turuncu patlama ışığı görünüyor buna rağmen kahramanımız burnunda 2 damla kan ile sersemlemeden torbayı kapıp tehditini savurup pazarlığını yapıyor falan, maddeyi araştırdığımda öyle büyük bi patlamaya sebep olamayacağını okudum. E hadi patlattı diyelim bunlar nasıl hiç hasar almadan (kulaklar bile sağırlaşmıyor) çıkabiliyor çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 cekim hilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 little trick of chemsity man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 3. sezon finali Bence Pinkman işi bitirecek ve Walt yeni sezonda kesinlikle dark side a geçecek. Skyler da onunla beraber yavaş yavaş işin içine girecek. Ayrıca Gus'ın da sonu yavaş yavaş geliyor, kartel Gus'ı halledecek sıkıştırmaya başladılar zaten mesela Gus'ın malzeme aldığı yere çökmeleri gibi, Walt da Gus'ın yerine geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bir de, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sipeyskeyk said: 3. sezon finali Bence Pinkman işi bitirecek ve Walt yeni sezonda kesinlikle dark side a geçecek. Skyler da onunla beraber yavaş yavaş işin içine girecek. Ayrıca Gus'ın da sonu yavaş yavaş geliyor, kartel Gus'ı halledecek sıkıştırmaya başladılar zaten mesela Gus'ın malzeme aldığı yere çökmeleri gibi, Walt da Gus'ın yerine geçecek. bence bitirdi, göz kayması hede hodo. ama gustavonun gideceğini sanmam, güzel kurgulanmış bi adam. giderse de sezon finaline doğru gider (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Magnum said: sipeyskeyk said: 3. sezon finali Bence Pinkman işi bitirecek ve Walt yeni sezonda kesinlikle dark side a geçecek. Skyler da onunla beraber yavaş yavaş işin içine girecek. Ayrıca Gus'ın da sonu yavaş yavaş geliyor, kartel Gus'ı halledecek sıkıştırmaya başladılar zaten mesela Gus'ın malzeme aldığı yere çökmeleri gibi, Walt da Gus'ın yerine geçecek. bence bitirdi, göz kayması hede hodo. ama gustavonun gideceğini sanmam, güzel kurgulanmış bi adam. giderse de sezon finaline doğru gider (bence) Güvenilir bir kaynaktan aldığım habere göre yönetmen zaten açıklama yapmış. Pinkman kesin olarak öldürüyor asistan elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ne zaman başlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 July 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 oha be 1 yıllık bir ara için bahaneleri neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kimisi amc'nin pazarlama stratejisi diyor kimisi bryan cranston ara istemiş falan diyor. resmi açıklama yapılmadı sanırım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 başlasın artık :( başlamış mı lağn nolüyür diye heyecanla topiğe girenlerden özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 topige girdim artik simdi ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bryan Cranston yönetmenlik de yapmıştı. Her fırsatta yoruldum bittim tükendim falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 temmuza kadar yok bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şimdi bitirdim 3. sezonu ve ne mükemmel bi diziymiş arkadaş. 14 haziranda çıkıcakmış 4. sezon ilk bölüm. zaman çabucak geçsede izlesem diye debeleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi mesaj gelince bu başlığa heyecanlanıyorum. ayrıca, 1000. mesajımı da buraya atmak benim için bir onur oldu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 17 temmuz da el topo adlı bölüm ile başlıyoooor. az kaldı, yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 geçen sezonun görüntüleri galiba hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 evet, eski sezonlardan koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bide bu var http://www.youtube.com/watch?v=O2zjWze_hJs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar