Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece ilk bölümü yayımlanmış yeni bir dizi. Aile babası bir kimya öğretmeni kanser olduğunu/öleceğini öğrenince yaşam stilini değiştiriyor. Meth lab işine giriyor. Konu Weeds çakması gibi ama stili farklı.

imdb

Başrolde Bryan Cranston var. Malcolm in the Middle'dan tanıyoruz kendisini. İnanılmaz yetenekli bir oyuncudur.
  • 1 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ne zaman bisiy izledikten sonra patiye bakmaya geliyorum hemen arcane'in actigi topic i goruyorum eheh

dizi baya guzel. bryan cranston boyle pek basrol adami degildir ama burda asmis oynuyor, emmy'yide hakkiyla aldi zaten.
Mesaj tarihi:
önce birkaç sezon bitsin sonra bigünde 2 sezon falan seyredelim. entourage'da 5. sezonda kaçıncı bölümde bilmiyorum fakat bekliyorum sezon bitsin diye (2-3 ayı var heralde bitmesinin)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ey Paticik halkı, adam Emmy'i kaptı götürdü. Vaktinde de yazmışım şekil 1a. İzlemediğiniz diziler arasında en iyisi bu. İzleyin sonra bana teşekkür edersiniz. ;)
Mesaj tarihi:
karakomedı olmus dızı 1. bolum superdı 2. bolum 1.e oranla daha sonuktu ama adamlara koca bolumdu 1 cesedı ortadan kaldıramadılar ya bıttım orada e2 den takıp edıyorum bakalım sımdılık fena deıl
Mesaj tarihi:
Lethious said:

2. bölüm gene süperdi. çok bahtı kara adamların. hele o banyonun komple aşağı inmesi vs. süperdi yahu. :D

hakkaten süperdi o sahne. sonradan alttan bakmaları. hatta canlı olan adama davranışlarıda süperdi. tuvalet kağıdı falan :D

Mesaj tarihi:
Dizi çok kararlı ilerliyor. Emin olmamakla birlikte 27 ekim'de gelicekmiş yeni bölüm, heyecanla beklemekteyim.

Ayrıca 6. bölümün son 10 dakikası baya baya gazdı, daha sonra izlemeyi düşündüğüm 7. bölümü de hemen ardından izledim.
Mesaj tarihi:
Dizi beni sardı ilk bölümler biraz yavaş geçsede bidaha kimse ölmiyecek demesiyle dizi hareketlendi biraz:) ama altyazı bulamadığımdan 7 yi izliyemedim uğraşan kimse yok galiba nasıl buluruz altyazısını elinde olan varmı acep
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...