arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sadece ilk bölümü yayımlanmış yeni bir dizi. Aile babası bir kimya öğretmeni kanser olduğunu/öleceğini öğrenince yaşam stilini değiştiriyor. Meth lab işine giriyor. Konu Weeds çakması gibi ama stili farklı. imdb Başrolde Bryan Cranston var. Malcolm in the Middle'dan tanıyoruz kendisini. İnanılmaz yetenekli bir oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 6. bölümü yayımlandı ve çok iyiydi, bu vesileyle uplayayım. Bu kadar iyi bir dizi gözlerden kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bulup çekiyorum bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ilk sezonunu izledim, çok beğendim. weeds sevdiyseniz bunu da seversiniz. ama sanmayın ki weeds kopyası; gayet orijinal. tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ne zaman bisiy izledikten sonra patiye bakmaya geliyorum hemen arcane'in actigi topic i goruyorum eheh dizi baya guzel. bryan cranston boyle pek basrol adami degildir ama burda asmis oynuyor, emmy'yide hakkiyla aldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Cnbce mi e2 mi ne yayınlamaya başlayacak kasmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 önce birkaç sezon bitsin sonra bigünde 2 sezon falan seyredelim. entourage'da 5. sezonda kaçıncı bölümde bilmiyorum fakat bekliyorum sezon bitsin diye (2-3 ayı var heralde bitmesinin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 e2de yayınlanıyor şu an 1. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 izledim ilk bölümünü gerçekten hoştu (tu) diyiyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 İndirdik bakalım izlmeye de başlıcam.Herkes tavsiye ediyo bakalım nası bişey çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Sırf Bryan Cranston için indiricem, çok kalite oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben sevdim bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ey Paticik halkı, adam Emmy'i kaptı götürdü. Vaktinde de yazmışım şekil 1a. İzlemediğiniz diziler arasında en iyisi bu. İzleyin sonra bana teşekkür edersiniz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Malcolm in the Middle'da zaten bir numara Dewey, iki numara bu amcaydı. Benim için pek sürpriz değil yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 İndiriyoruz bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 on numaraydı pilot bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 İlk üç bölümü izledim, diğerlerini de indirmekteyim şu an, baya başarılı bir dizi. İzlenmeli kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 karakomedı olmus dızı 1. bolum superdı 2. bolum 1.e oranla daha sonuktu ama adamlara koca bolumdu 1 cesedı ortadan kaldıramadılar ya bıttım orada e2 den takıp edıyorum bakalım sımdılık fena deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 2. bölüm gene süperdi. çok bahtı kara adamların. hele o banyonun komple aşağı inmesi vs. süperdi yahu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 7 bölümü bitirdim.çok hoşuma gitti. ilk bölümler hariç pek karakomedi yanı yok, baya ciddi ilerliyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Lethious said: 2. bölüm gene süperdi. çok bahtı kara adamların. hele o banyonun komple aşağı inmesi vs. süperdi yahu. :D o vücüt parçalari özellikle xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Lethious said: 2. bölüm gene süperdi. çok bahtı kara adamların. hele o banyonun komple aşağı inmesi vs. süperdi yahu. :D hakkaten süperdi o sahne. sonradan alttan bakmaları. hatta canlı olan adama davranışlarıda süperdi. tuvalet kağıdı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Dizi çok kararlı ilerliyor. Emin olmamakla birlikte 27 ekim'de gelicekmiş yeni bölüm, heyecanla beklemekteyim. Ayrıca 6. bölümün son 10 dakikası baya baya gazdı, daha sonra izlemeyi düşündüğüm 7. bölümü de hemen ardından izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Dizi beni sardı ilk bölümler biraz yavaş geçsede bidaha kimse ölmiyecek demesiyle dizi hareketlendi biraz:) ama altyazı bulamadığımdan 7 yi izliyemedim uğraşan kimse yok galiba nasıl buluruz altyazısını elinde olan varmı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 pilotu izledim hakkaten çok begendim, saglam diziye benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar