GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 pc de oynamaya başlayınca respawnlar canımı sıkmamaya başladı artık adamları kolayca öldürebiliyorum xboxta acı çekiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Söylemeden edemiycem! Seslendirmeler bok gibi olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 seslendirmeler pek kotu gelmedi bana yaw, ama sey var, cumleler arasında hic durmuyorlar boyle, kagıttan okur gibi cat cat eheh, o rahatsız ediyor biraz =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 tamir edilse de araba dayanmadı bana 5dk'da dağa taşa giriyorum sonra takılıyor makina. arkadan, kapıdan falan ittirme özelliği yapsalar iyiymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 half life 2'deki buggy'ye benzer bi arac var, onu kullanması kasıyor ya, cok hızlı ve de ufak bisiy, fırlayıp fırlayıp duruyo en ufak bi tasa takıldıgında eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 soonu çok güzeldi oyunun bence. hikaye genel olarak çok güzeldi. ama seslendirmelere katılıyorum kötüler =) bir de oyunun hikayesini kendimiz yazmamız falan, hoş şeylerb unlar. oyunun adı blood diamond olsaymış bi de daha şık olacakmış. p.s. dragunov un ustasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ben de ba$ladim oyle.. 3 gunde 3 oyun bitirebilir miyim diye du$unurken, bu biraz uzun surecek belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Blood diamond son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden biridir... Son yıllarda afrika sevgim arttı valla. Şarkılarını fln dinliyorum hehe . Farcry'da afrikayı harika yansıtmışlar oyuna .Görsel açıdan müthiş bir oyun, armosfer süper. Yalnız yapay zeka beni şaşırtıyor biraz. Bazen çok zekice davranıyorlar bazen saçmalıyorlar. Mesela arabayla bir milis'in dibine girdim ne yapicak diye izliyorum. 3 kere gitti geldi dibime sonra uzaklaştı boş bir jeep'e girdi üstüme sürdü arabayi. Çarpti arabadan indi ateş etmeye başladı :D Yapay zekayi biraz daha düzgün yapabilirlermiş. Hardcore'da oynuyorum , %25'ini bitirdim . Oyun şimdilik iyi güzel hoş'ta ilerde sanki biraz bayıcakmış gibi geliyor bana. Görevler birbirine benziyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 GTA nin afrikada gecenine benziyo i$te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 2 gundur sabah ak$am oynuyorum anca %50 ye geldi. ama harbiden kastiriyo respawnlar. hani gem falan du$se olen adamlardan eyvallah dicem de.. bo$ yere kastiriyoruz. bi de zorla$tikca araba yolundan gidemez oluyosun. Ama zevkli, yeni aldim baretimi.. butun afrikayi inletiyo mubarek ,bunun sessizi lazim =P yalniz zoomu ayarlanabiliyo muydu acaba bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 anca bitti. 3 gun gece gunduz oynadim,tadi damagimda kaldi. Boyle bi eksiklik hissediyorum. Yorumlarima geceyim; kanli elmas i kopyalami$lar resmen, ama bagimlilik yaptigi icin kutlamam lazim. Oyuna oynanabilirlik acisindan bakarsak, GTA nin kaliteli grafiklisi diyebiliriz. Temelde bir cok element ayni. Gerçekçilik açisindan, gece gunduz olayinin olmasi, butun haritanin gezilebilir olmasi , weapon jamming, arabanin hafif suya girince distributorunun su alip durmasi ama ayni su birikintisinden ciplerin gecmesi( cip demi$ken lisanslanmi$ jeep lerin motorlari ve ic donanimi birebir yapilmi$)., mob larin ate$ sesine verdigi tepki ve gizlenme cabalari, binalarin silahlara verdigi tepkiler, patlamalari(tamam hepsi de patlamiyor ama olsun =P ), ate$li silahlar ve patlayan malzemeler yuzunden surekli yangin çikmasi... Gerçekdi$i olanlar; 25 LMG kur$unu attiginiz adamdan kanlar fi$kirmasi ve daha da komigi, ölmemesi kisacasi adamlar cok zor ölüyor. GTA daki gibi arabadan cikamayan kazmalar, spawn buddy ler, sniper la aldiginiz adamin elindeki bira $i$esinin havada hakan $ukur gibi asili kalmasi ,ayrica 5 dakika once indirdign adamlarin her geci$inde tekrar spawn olmasi. ince otlari ezip gecebiliyorken ufak agac dallarina carpma olayi.Gorevler bir sure sonra tekrar ediyor kendini, can sikilabiliyor, temel hikaye cok da uzun degil, side missionlari bazilarini yapmaniz zorunlu, zira silah ve ev dekorasyonu upgrade leri olmadan bitmez bu oyun, oyle denildigi kadar freelance takilamiyosunuz, hikaye ne diyorsa o yani =D Ba$arili bir yapim, Havok grafik motoru da bariz iyi. ultra high kaldirabilen ekran karti var mi? herneyse, GTA serisini , bloody diamond ve God of war filmlerini sevenlere $iddetle tavsiye ediyorum. Cinematic gibi oynuyorsunuz. A$iri baglayici, dikkat ! bitirenlere soru elmasi alan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 of sonunda bitti benim de bikaç nokta dışında esh'e genel olarak katılıyorum fakar sonlara doğru artık "of yeter artık araç sürmek istemiyorum" modundaydım. yine de güzel oyun esh ben de aküyü aldım elması almadım, credits'i geçememek de ayrı bi mallık olmuş deneyecektim elması almayı sıkıldım sonunda kapadım oyunu, bi ara mutlaka denicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ben otobüsü cok gec ke$fettim, ben yandim bu cocuklar yanmasin, direk otobusle gidin gelin, duraklarda falan cip var.. Zaten afrikada bu kadar jeep olsa $imdiye isveci falan solda 0 birakmi$larid heralde.. araba spawnlari da cok fazla, mob spawnlari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oyunu kurup update yaptım (tabiiki orjinal) ve kaspersky her zamanki "keylogger olabülür" uyarısını verince "allow" dedim bu sefer. bilgisayar gg. virüs yedik format atıcaz artık. böyle birşey mümkün mü? sonuçta autopatch yapıo. ya da patch leri official sitesinde vs var mıdır ordan yükleyip scan edip kursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 up! yeni kurdum oynamaya başladım da ya oyunda ya bende bişiler yanlış. ilk buddy görevimi yapiyorum hatun diyor ya git yanlış koordinat ver millete diye, zor bela o görevde binanın içine gidip yanlış koordinat verdirttim ama 2.buluşma noktası geçilmiyor abi, adamlara yarım şarjor boşaltmak gerekiyor ölmesi için, e zaten azcık mermi ile dolaşıyorsun. mermiler yetmiyor sürü gibi geliyor düşman. Bide niye tüm afrika bana ateş ediyor, hadi ateş etsinlerde arabayla kovalıyorlar paso bi göreve gitcem 10kere ölüyorum yolda. araba bozuluyo arkadan allah gibi geliyor zenciler. oynamaya çalışıyorumda yok olmuyor, oyuna başladığının 1.dakkasında ölünce zevk vermiyor oyun. bide normal, bunun en zoru nasıldır hayal bile edemiyorum. sneak olayı da yok oyunda o kadar çalı çırpı içinden geçiom yok yine görüyorlar bide 100mden pompalı ile süngere çeviriyorlar beni, ben alıyorum pompalı adamın dibinde ateş ediyorum yine de ilk atışta ölmüyor 2 tane isabet ettirmek gerekiyor. sonuç aşırı abartı über zor olmuş. god mode yazar bitiririm ben bunu uğraşamam, dmc4'ün en zoru bile bundan kolaydı bea!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aksine kesinlikle öyle değil oyun allah allah. seni suçlamayacağım, ancak oyunun tarzına göre davranmayı öğrenmen lazım sanırım. yoksa şeker gibi ve kolay bir oyundur aslında. adamların arasına dalmak yerine gördüklerini teker teker uzaklardan almaya çalış. haritada guard noktalarını görünce yavaştan yaklaş uzaktan vur daha kolay olur. ilk görevlerde elinde tırt silahlar vardır (herhalde g3'tü) ama alışırsan çok seveceksin. az buçuk fpsleri oynuyorsan kesinlikle über düber zor değildi oyun. (her kontrol noktasını tekrar tekrar temizlemek saçma aslında, ama öbür türlü de haritada dolaşırken sadece araç kullanıp sıkılacaktın) örneğin ben sırf iş olsun diye hoşuma giden silahları alır, uzaktan dürbünle adamlara bakar, kendimce birer ikişer vurur yaklaşanları da alternatif silahımla alırdım. hele bu esnada silahlardan biri tutukluk yaparsa değmeyin keyfime, baya film-vari oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bişilerin yanlış olduğundan eminim zaten, mesela 2gün önce wolfestein'i hard'ta bitirdim çok da koymadı yani bi bossta zorlanmışımdır. yani fps oynamayı bilmiyorum desem değil. uzaktan vur demişsinde uzaktan ölmüyor ki adamlar bi adama bi şarjor boşaltmak gerekiyor e zaten 75mermi mi ne taşıyabiliyoruz geri kalanlara ne yapcaz? o silahların bozulma olayı ne bi de ya! abicim silah dediğin şey 5 atışta bir tutukluk yapmazki... bide yolda gezmenin başka bi biçimi var mı göreve gidiyorum mesela tam gaz zenciler görüyor beni arkadan arabayla geliyorlar, illa da benim araba bozuluyor, hep durup adamları öldürüp sonra yola devam etmem gerekiyor bu da acaip baydı beni. bozulmayan araba yok mu oyunda :D şimdi girince silah dükkanına gidip sniper rifle aliyim bari dediğin gibi uzaktan vurmaya çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sana verilen silahlar ilk başta dandik şeyler oluyor, çabuk eskiyorlar ama oyuna renk katmak için iyi olmuştu bence başak bir çok oyunda isterim öyle bir şey. yani düşük ihtimalle yarı yolda bırakması falan hoş şeyler bence. ama yapay zeka olsun, stealth özürlülük olsun oralar oyunun açıkları. lakin wolfenstein gibi çok tırt bir oyunu (bundan beş sene önce çıksa süper de kardeşim bir tane elle tutulur yenilik yok ki) sonuna kadar oynayacak kadar sabırlıysan buna da biraz daha zaman ver derim. özellikle afrika atmosferini falan seviyorsan benim gibi, oyuna alışma ve kendini kaptırma ihtimalin var. her zaman "aim down the sight" yap, çömelip ateş et, siperde dur, sık yer değiştir, bomba falan kullan. yani bu oyun aşırı zor olarak aklımda yer etmemişti. hani veteranda modern warfare oynanmıyor dersen haklısın derim de farcry2 iki kere bitirdiğim ender oyunlardan. gidiyorum, önce uzakta kayalıktan bakıyorum, iki tane ortada gezeni dürbünlü bir silahla alıp, koşarak yanlarına gidiyorum. sonra susturuculu pistole geçiyorum o da ne! ikinci mermide sıkışıyor silah, sonra adamdan kaçıp bir kuytuda yaramı sarıyor, silahı düzeltiyorum, bir bomba atıp yerimden fırlıyorum. arkada da dübele gübele bongo falan çalıyor, uzakta savanlık falan, baya bi mercenary havasına sokmuştu oyun beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oyun steam'de öylecene duruyor. her oynayasım geldiği zaman korkuyorum açmıyorum kalıyor öyle. oyun çok uzun. git gel git gel git gel. öldürdüğün adamlar 2 dakka sonra tekrar respawn olur. elinde az kurşun olur. 5 ateş ettiğinde silahın tozlanır, 5 kere daha ateş edince tutukluk yapar. işkence gibi geliyor her düşündüğümde. 4-5 mission yapabilmişimdir herhalde anca. singleplayer story'si değer mi bu oyunu bitirmeye, yoksa direk siliyim mi yer kaplamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 oyungezer bu ay farcry2 ve birkaç oyun daha veriyormuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bone said: oyun steam'de öylecene duruyor. her oynayasım geldiği zaman korkuyorum açmıyorum kalıyor öyle. oyun çok uzun. git gel git gel git gel. öldürdüğün adamlar 2 dakka sonra tekrar respawn olur. elinde az kurşun olur. 5 ateş ettiğinde silahın tozlanır, 5 kere daha ateş edince tutukluk yapar. işkence gibi geliyor her düşündüğümde. 4-5 mission yapabilmişimdir herhalde anca. singleplayer story'si değer mi bu oyunu bitirmeye, yoksa direk siliyim mi yer kaplamasın? bende senin gibi dayanamimistim, baktim olmuyor dayadim gode-mode'yi sirf story'i gorebilmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 story'î gören birisi olarak sana sorayım, değer mi peki sonunu görmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bence değer. ayrıca ambiansa girdikten sonra o kontrol noktalarını tekrar tekrar vurmak da hoşuam gidiyodu benim. komple susturuculu silahlar alıp kendimce stealh yaparım, veya dragunov + dartgun alarak hepsini uzaktan vurmaya kasarım falan... afrika ambiansına kaptırman lazım... evinde vaşak falan beslemeye heveslenmen lazım... story'e gelince, öyle şaheser bi tarafı yok, ama normal. bi o tarafa bi bu tarafa çalışıp ikisini birbirine kırdırıyosun işte. araba git gelleri sıkıyor ama doğrudur. crossbow, double barrel shotgun, silenced shotgun bir kaç ekstra araç vb olan pakedi indirmeni tavsiye ederim bi de, zenginleştirir. bir de yutubdan video bakıp sağda solda gizlenmiş altın keleşlerden alabilirsin, diktatör edasıyla tozlu yollarda ona buna ateş açabilirsin eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ilk far cry da hala masaüstü pcim vardı.ne güzel oyun falan derken yaratıklı yerlere gelince pc deli kasmaya başlayınca oynayamadım hiç ortalarına bile gelmden bırakmıstım neyse konsola geçen arkadaştan aldım far cry 2 yi.başladım fena değilmiş beğendim :).bi arkadaş yazmıs blood diamond diye hakkaten o havayı veriyor güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 güzel oyun aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar