arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Aradım bulamadım ve şaşırdım. sitesi 25 Mart 2008'de çıkacak. Ubisoft yapıyor. Mekan Afrika. Silahlar araçlar falan bilimkurgu değil de geleneksel yani mevcut ekipmandan olacakmış. Silah ve araçlar hasar alıyormuş ama tamir edebiliyormuşuz. Bu sefer kağıt bir harita ve pusula olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Dunia Engine diye bişeymiş crytek engine falan yok yani ama güzel görünüyor ss ler. engine satın alıp geliştirme hakkı vermiyor crytek bildigim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 crytek yapmıyor zaten oyunu engine'i de vermemis, cıkan trailer oyun hakkında cok birsey gostermiyordu zaten, daha cok bu kendi gelistirdikleri motorla nasıl grafikler onu gosteriyordu, ceylan falan vardı galiba oyle duran trailer'da eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oyun içi videoları bayağı iyiydi ama o kendi yaralarını sarma olayı saçma geliyor. Adam çatışmanın ortasında kerpetenle eline saplanmış dalı çekip çıkarıyor. Peki kafadan ayada göğsünden vurulduğunda ne yapacak? Onun dışında bana göre crysis ten çok daha iyi bir oyun gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Sırf motoru gostermişler trailerda, zaten DX10 dan sonra çıkan bütün oyunlarda kötü grafik beklenmiyor ki. Grafik olayını geçtim ben artık senaryoya bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Evet, Crysis de sadece grafikti, artık böyle senaryosun oyunların zamanı geçti. Komple oyun olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 CrySis'in senaryosu çok kötü değil de sonuçta askeri bir oyun idi, FarCry 1'in konusu çok saçma idi devam oyunu da bir o kadar saçma olur diye düşünüyorum CrySis'in gameplay'ini ben sevdim gerçekten oyunu iki kere aynı zorluk seviyesinde oynarken bile farklılıklar oluyor.Multiplayer'ı da güzel ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Far Cry'ın konusu çok kötü değildi bence, idare ederdi. Ama en büyük artısı uzun bir oyun olmasıydı ve bu yüzden keyif veriyordu. Crysis'te B movie gibi hikayeye sahip ama yine Far Cry gibi uzun bir oyun olsaydı eğlenceli dakikalar yaşatabilirdi. Çok kısa oyun, çat diye bitiyor. Hala yapımcılar anlayamadılar, kısa oyunlar insanları tatmin et-mi-yor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 said: Her birinin ayrı geçmişi olan 12 seçilebilir karakter, tamamen keşfedilebilir 50 kilometre kare alan ve yeni geliştirilmiş grafik motoru ile Afrika'nın en tehlikeli bölgelerinde hayatta kalmaya çalışacağımız başarılı FarCry'ın ikinci oyunu için Ubidays sırasında yeni bir video yayımlandı. Oyunun Xbox 360, PS3 ve PC (Windows) için 2008'in son çeyreğinde piyasada olması bekleniyor. video http://www.gametrailers.com/player/34444.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Crysis`ten daha iyi olacak diyebilirim kesinlikle. cunku Crysis`in vaat edip yarida biraktigini bolcana yasatacak gibi duruyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Mm7gvfR4YKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 xbox ı malum yerlere düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 of iyice oyunu multiye verip singleı boşlamışlar gibi bi izlenime kapıldım. cevat yerli inşallah izin vermemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 1, Cevat yerli ile alakalari yok bu sefer. 2, Single'i oldukca guclu duruyor, bir suru trailer var singleplayerla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Cevat'i gectim Crytek yapmiyor galiba, sanirim CryEngine falan da kullanmiyor ubisoft dogal olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Crytek yapmıyor, yapımcı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 crytek EA ye geçti zaten(crysis) , farcry zamanı ubisofttaydılar , herhalde oyun hakkı hedesi falan var ubisoftta ,onlarda devam ettiriyorlar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 3 saat dayanabildim oyuna git görev al adamları öldür mekanı temizle adam kurtar geri gel vs vs vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 oyunu ne ara aldın ya da indirdin de oynamaya başladın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dün=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Harita editorunu cok sevdim benim gibi ozurluler dahi kullanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oyunun performans olayi nedir? Crysis'le karsilastirabilir misiniz? sistemi yutuyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oyuna hala bir "ilac" yapilmadigindan dolayi sadece editoru acabildim :P ama AI olmadan oluşturduğum MP haritada 60 fps rahat aliyordum (8800 gt). EDIT:Bu arada hem nvidia hem ati hotfix cikarmislar benim soyledigim 60 en son nvidia whql driveri, hotfixsiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oyun performans canavarı sınıfında değil. Herkes oynayabilsin diyerek abartmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben xboxta oynadığım için performans karşılaştırması yapamicam ama görüntülere bakılırsa görüntüler düşük seviyede olursa herhangi bir dual core ve 512lik ekran kartı + 2gb ram i olan rahat oynar pcde ama klasikleştirmişler git görev al gel öldür geri dön başka görev al git öldür geri git görev al adamı kurtar geri dön, mercenaries2 oyununun mantığında evin olma olayı güzel bi buddylerini çağırıyosun falan ama o kadar şimdi ev deyince ahım şahım bişey beklemeyin bildiğin kulübe tabi ilerlerde belki havuzlu bir villamız olabilir=).. ama beğenmedim yani diğer oyunlar gibi olmuş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar