Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Far Cry 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

Aradım bulamadım ve şaşırdım.

sitesi

25 Mart 2008'de çıkacak. Ubisoft yapıyor. Mekan Afrika. Silahlar araçlar falan bilimkurgu değil de geleneksel yani mevcut ekipmandan olacakmış.

Silah ve araçlar hasar alıyormuş ama tamir edebiliyormuşuz. Bu sefer kağıt bir harita ve pusula olacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

crytek yapmıyor zaten oyunu engine'i de vermemis, cıkan trailer oyun hakkında cok birsey gostermiyordu zaten, daha cok bu kendi gelistirdikleri motorla nasıl grafikler onu gosteriyordu, ceylan falan vardı galiba oyle duran trailer'da eheh =)...
Sosyal ağlarda paylaş

oyun içi videoları bayağı iyiydi ama o kendi yaralarını sarma olayı saçma geliyor. Adam çatışmanın ortasında kerpetenle eline saplanmış dalı çekip çıkarıyor. Peki kafadan ayada göğsünden vurulduğunda ne yapacak?
Onun dışında bana göre crysis ten çok daha iyi bir oyun gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

CrySis'in senaryosu çok kötü değil de sonuçta askeri bir oyun idi, FarCry 1'in konusu çok saçma idi devam oyunu da bir o kadar saçma olur diye düşünüyorum CrySis'in gameplay'ini ben sevdim gerçekten oyunu iki kere aynı zorluk seviyesinde oynarken bile farklılıklar oluyor.Multiplayer'ı da güzel ben beğendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Far Cry'ın konusu çok kötü değildi bence, idare ederdi. Ama en büyük artısı uzun bir oyun olmasıydı ve bu yüzden keyif veriyordu.

Crysis'te B movie gibi hikayeye sahip ama yine Far Cry gibi uzun bir oyun olsaydı eğlenceli dakikalar yaşatabilirdi. Çok kısa oyun, çat diye bitiyor. Hala yapımcılar anlayamadılar, kısa oyunlar insanları tatmin et-mi-yor!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
Her birinin ayrı geçmişi olan 12 seçilebilir karakter, tamamen keşfedilebilir 50 kilometre kare alan ve yeni geliştirilmiş grafik motoru ile Afrika'nın en tehlikeli bölgelerinde hayatta kalmaya çalışacağımız başarılı FarCry'ın ikinci oyunu için Ubidays sırasında yeni bir video yayımlandı. Oyunun Xbox 360, PS3 ve PC (Windows) için 2008'in son çeyreğinde piyasada olması bekleniyor.

video
http://www.gametrailers.com/player/34444.html
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
ben xboxta oynadığım için performans karşılaştırması yapamicam ama görüntülere bakılırsa görüntüler düşük seviyede olursa herhangi bir dual core ve 512lik ekran kartı + 2gb ram i olan rahat oynar pcde

ama klasikleştirmişler git görev al gel öldür geri dön başka görev al git öldür geri git görev al adamı kurtar geri dön, mercenaries2 oyununun mantığında

evin olma olayı güzel bi buddylerini çağırıyosun falan ama o kadar şimdi ev deyince ahım şahım bişey beklemeyin bildiğin kulübe tabi ilerlerde belki havuzlu bir villamız olabilir=).. ama beğenmedim yani diğer oyunlar gibi olmuş hep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...