Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 böcek ligi yapak..kırarız parayı yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Krusty said: tarantulalar amma acizmiş akreplere karşı bunu öğrendim. akrepler araknoid avcısı zaten böcek değül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 PEygamber devesi çok ezik kaldı. Ama onun olayı meydan savaşı değil kamuflaj yapıp bi anda saldırmak yani o minnacık alanda hayvan ne yapsın. Hepsi içinde en iğrençleri bence arılar ya acaip yüzsüzler direk kafadan harraslıyorlar rakibi. Akrep vs o siyah böcekler ilginç bi karşılaşma olur herhalde yani bi taraf ağır zırhlı ve akrebin tek sokabileceği yer diğer böceğin karnı ki o serefsizde yere sağlam basıyor :) Ayrıca istakozlar çok saçma olmuş yani koy hayvanları suya görelim hangisi kazanıyor. Vücüt yapısı suya göre olan bir hayvanı gidipte kara hayvanı ile çarpıştırmak salakça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ulan süper bi şeymiş kaşıntı bastı ama yine de izliyorum 30. roundda böcek naptı lan öyle akrebi, tuttu havaya kaldırdı resmen o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=-2583637456536145918&q=japanese+bug+fights+1&total=105&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Burdaki biri örümcek diğeri ne böceği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 valla her neyse baştan sona kafaya çalıştı direk owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Tiskinç yaratık direk yedi canlı canli örümceği ya en ufak bişi yapamadı garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 off çok başarılı... belki ağzımız alıştı söylemeye ama japonlar yapıyor abi... yalnız siteyi firefox ta açamadım, internet explorer mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Opera açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 firefoxta açılıyo yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 eheh dun butun gece sirketcene izledik :) yalniz soyle soliyim ari piskopat yani. Hic rakip tanimiyor ben goremedim arinin oldugu bir bolum varsa soleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Çıyanımsı şey yedi arıyı :) Siyah akrep baya sağlam çıktı. Daha yenilmedi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mr_Hand said: firefoxta açılıyo yaw? site açılıyor da videoları açamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çiyan arıyı kaçıncı bölümde yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 absolut round kacta oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bu kırkayak tipli, çıyanımsı yaratık zehirli herhalde di mi? Akreplere karşı ezici çok. Zaten akrep sadece kaçmaya çalışıyor bir tanesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yahu şu bölümleri de yazın yorumlarınıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 11 cok fena ya gözünü oydu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Arı süpermiş cidden, hangisini izlediysem dağıttı :D Zamanında biz de çekirgelerle arıları kapıştırırdık, keşke videoya alsaydım. Paraya para demezdim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 4 bölümde çiyan indiriyor arıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 4. deki ari yaramaz incecik birsey digerleri gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aynı arı değilmi ya? çiyandan dolayı öyle gözüküyodur belki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ya bazı boceklerin diğerlerine karsı yapıcağı hiç bişi olmuyo böle yazık oluyo onlarda, en azından sumo modunda bi combat yapsalarmış onlarda, bide birince siyah tek boynuzlu böceği tarantula alttan kapıp dleiyo ama böle 1 cm dişleri var tarantulanın zaten parcalıyo resmen zırhını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 arı olayı fena ama Yukardan bi cam gibi bişeyle bi müdahale var Şike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 olm acıktım, yemek hazırlamak zor geldi ben de miğdem bulansın die açtım izledim. miğdem az çok bulandı ama gene açım üstüne de kaşıntı başladı. odadaki her karaltıya yerimden zıplıyorum. zaten arı + örümcek + çıyan fobim var. gördümmü makineli tüfekle falan tararım yani.. of feci oldum. ama çok güzel dövüşüo şerefsizler :D edik: abi 4. bölümde arı o çıyanın başı neresi kıçı neresi anlayamadı ondan dövemedi :S çıyan da sonlara doğru arının zayıf yerini direk keşfetti indirdi valla hiç acımadı.. çıyanı alttan bi yakalasalar gömerler de, alet hiç ters dönmüyoki. üstü de zırh kaplama gibi anasını satim. ay iğrenç allah belanızı versin capon gibi öeğ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar