Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 abi sen fıkra koyma bence biz güleriz (:P)(:P)(:P)>:D<
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bi sünnetçinin rafları saatle doluymuş bigün bi adam gitmiş sormuş sen sünnetçisin neden saat var heryerde adamda demişki ee ne koysaydım.
slickers Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 adamınbiri yolda gidiyormuş düşmüş ölmüş gülmeyenin patiye erişimi mahkeme kararıyla engellensin inşallah
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 böyle fıkralar göreceğime engellensin tabi yahu
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 adamın biri fırına ekmek almaya gitmiş ama sıra varmış geçmiş sıranın önüne 'önce bana vericeksiniz ekmek çünkü ben takım elbiseyle geldim demiş' diyip 3-4 dakika gülmüştü bir arkadaşımın dedesi...soğuk terler döktüm
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE BIR KITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIKTIR. TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR; -bu kitapta ne yaziyo? -okuyunca " ogrenirsin... -ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana? -bak simdi; senin evinde akvaryum var mi mesela_ -evet var... -o zaman icinde su da vardir -evet var... -icinde su varsa balik da vardir... -evet var... -balik varsa hayvanlar da seviyosundur sen? -evet.... -hayvanlar seviyosan insanlar da seversin heralde? -evet -o zaman senin sevgilinde vardir? -evet var -yaşlı gorunuyorsun o zaman senin karin vardir? -evet var.. -e karin olduguna gore de homoseksuel değilsindir? -evet... -bak gördun mu?... temel çok etkilenir! kitab alir koltugunun altina eve dogru giderken dursunu gorur... dursun sorar; -temel o ne? -duz mantik kitabi ! -nasil bi siy bu anlat bakiim... -bak simdi; sizin evde akvaryum var mi ? -yok -o zaman sen ibnesin.
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 -abi sizin evde bilgisayar var mı ? -var -Pc varsa explorerda var? -var -explorer varsa youtubeda var? -o yok işte -o zaman sen ibnesin afsddf
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 isa ile muhammed zar atmaktadırlar, isa atar 5-5 gelir, muhammed atar 6-6 gelir, yukardan bi çift zar düşer 7-7
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 adamınbiri said: ben tanrıyla falan konuşmadım niye iftira atıyosun? harbi kötüydü
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 evet ama genede Kötü olması gerçeğini deiştirmio. akvaryumun varmı?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 akvaryumun varsa gaysindir... öle bi fıkra vardı tam hatırlıyan yazsın.
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 moriQ said: TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE BIR KITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIKTIR. TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR; -bu kitapta ne yaziyo? -okuyunca " ogrenirsin... -ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana? -bak simdi; senin evinde akvaryum var mi mesela_ -evet var... -o zaman icinde su da vardir -evet var... -icinde su varsa balik da vardir... -evet var... -balik varsa hayvanlar da seviyosundur sen? -evet.... -hayvanlar seviyosan insanlar da seversin heralde? -evet -o zaman senin sevgilinde vardir? -evet var -yaşlı gorunuyorsun o zaman senin karin vardir? -evet var.. -e karin olduguna gore de homoseksuel değilsindir? -evet... -bak gördun mu?... temel çok etkilenir! kitab alir koltugunun altina eve dogru giderken dursunu gorur... dursun sorar; -temel o ne? -duz mantik kitabi ! -nasil bi siy bu anlat bakiim... -bak simdi; sizin evde akvaryum var mi ? -yok -o zaman sen ibnesin. bu olmasın :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hiç bakmadım biliyomusun ahuefhaufhauefha:D öss de bu yüzden kaybetmiştim dikkatsizlik ahfeueahfuae:P
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 devam devam yok bişey..ben devam ediom bu yazcağım fıkra çook komik ve kısa şinci bizim Temel ile Dursun Trabzonda Kazı yapıyolarmışlar,daha sonra ilerleyen vakitlerde kaz ölmüş. (:P)
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 off darkwall hepsi tamam da bu espriye dayanamam *ölür*
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 o kadar kötümüydü ya?? yok artık abarttınn:S8-) AN CORP B)
Öne çıkan mesajlar