kickass Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bu telekomun biz yaptığı nedir böyle? şimdi ben evime 155Mbps baglantı çektiricem desek ben ayda 64 milyar paramı vericem ? şurayı bir inceleyin [url]http://www.ttnet.net.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=155 yurt dışındaki T3 olayını ben niye türkiyede kullanamıycam isyan ederim ! 128k nerde 155 nerde 155 bir örnek ben evde 10mbit olsun dunyaları veririm o ayrı konudur. Belkide cevap şu 128k üstündeki upload olması için extra para alınıyor bu bütün dunyada böyledir bu bir kanun gibidir.Neden derseniz sallamıyım ama hosting yapan arkadaşlarda para mı kazansın diyedir anlamadım ama.. Bu fiyatlarla küçük çapta yatırımcıların kar etmesi imkansız batmadan durması ise bir mucizedir.Örneği ise şahsen ben deniz onca güçlüklerle yıkılmadım duruyorum.. Sevgiler, Saygılar..[signature][hline]Be nice or be gone
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bi dur sakin ol daha yeni adsl ye geçtik. hele bi yeni telekomlar gelsin 5-6 aya, o zaman daha ucuza daha iyi hizmet alırız.
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Telekom hep yapıyor bunu.Kabloda bağalantının gitmemesi lazım 3 günde bir bağlantı kesiliyor.Nasıl işse.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Şşş öle heryerde 155mbit deme, duyan gören olur..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: canerg, 24 January 2004 23:50 tarihinde demiş ki:şimdi ben evime 155Mbps baglantı çektiricem desek ben ayda 64 milyar paramı vericem ? 64 milyar-milyon?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 milyar. 255 milyarı da war:p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 dün gece çok celallenmişim galba baksana şu ilamla hatalarına v.s v.s v.s :D ama arkadaşlar ne yalanım olsun adamlar extralık %5 lik bir vergi koysun battım kafadan[signature][hline]Be nice or be gone
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Küçük hostmusun sen kimsin kardeşim :D
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Arthur kenk bu casperın sponsor olduğu yerde sende takılcan mı?[signature][hline]Be nice or be gone
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 iyi güzel salla olm duymadın say ;)[signature][hline]Be nice or be gone
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bencede önce biraz zaman geçsin daha adsl yeni yeni oturdu...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 oturduğu mahalleyi biliyorum ben o telekomun elbet bigün denk getirecem ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 adsl ile benim bahsettiğim şey ap ayrı hiç bir klasta yarıştıramassınız[signature][hline]Be nice or be gone
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 iyi diyorsunda yok turkiyedeki internetin gelişmesi için ne yapmak lazım ? gelişmesi derken hız olarak bu hız fiyatları düşerse millet yurt dışına yönelmez paramız dışarı akmaz[signature][hline]Be nice or be gone
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Kessinlikle doğru sölüyorsun icimi dökmüş kadar oldum yok kardeş hll olsun sana[signature][hline]Be nice or be gone
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 türk telekom özelleştirilsin diyenler *! elini kaldırır *[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
kickass Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Türk telekom özelleşsin başınada beni oturtun marsa fiber kablo çekicem 622/622 şerefsizim uhhuauhauhauh[signature][hline]Be nice or be gone
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ulkemizde 64k kablo & adsl bulan insan seviniyor, baglatanlar havada ucu$uyor, sen gidipte amerika'li birine bende 512k kablo var dersen gulme krizine girer, bide ustune dayak yersin, orada kapicinin birine git "internetin var mi lan?" diye sor "var 10mbit" gibi cevap almak mumkun olabilir. eee burasi turkiye, bismillah kablonet & adsl yeni yayiliyor. yakindir abisi onlarda olacak (onumuzdeki 100 yil icinde olacaktir kesin) p.s: lutfen kapici ornegimi yanli$ anlamayin, o ornek bir kucumseme degildir.[signature][hline]- never too old to learn!
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 telokomdan adam olmaz...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yaw sız ne nıcım kullanıcısınız 14kb dawnload 4kb upload u beyenmıyorsunuz mıss gıbı baglantı ıste bunu bulamıyan var hem bakın tum ınternet sıtelerını şıp dıye açıyor 12sn yede hotmailiş acıyor daha ne istiyonuz neyınıze yetmıyor daha fazla hızı ne yapıcaksınız ------------------------------------- demiş zamanında TT genel muduru[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 nesini beğencez viktor.. bizim 64k kablonete (hoş 128 k hız sağlıyor ama..) verdiğimiz paraya adamlar 512 k kablo internet alıyor.. hatta utanmadan birçok yerde o paraya 1m internet hızı alabiliyorsun.. oysa bizde salak telekom nasıl kazıklayabilirim diye düşünüyor.. bak kablonet ilk başta modemleri kazık fiyata sattı sattı sattı şimdi de kampanyayla 1 dolara vermeye başladı.. hatta şu an battı sanırsam. bir çok şubesini kapatmak zorunda kaldı kablonet.. al bir irony: hey dudes how come I lag so extremley now days.. ive played this for about a week and the resent 2 days i have been lagging my butt off but the days before that i have almost no trouble with the lag what is your connection speed? hhh 512k cable woaaw 64k what you pay in a month? 150 swedish kronor thats like 15 dollars whoa, 512 k - 15 dollars... very good you are from sweden? i love there yeah :P oha 512k 15 dolarmiymis evet isvicreye tasiniyorum isvec - sweden soon i will get the best connection in sweeden 23mb for 40 dollars a month 64 k bizde ne kadardı? but thats in like 4 months 50$ 64 k - 50 $ in Turkey ow man thats expensive in turkey 64-50$ hehhe too laggy connection i will get 23mb up/down for 40$ and we are not joking very cheap yeas its the best connection that a provate person can get in sweden provate* private* my connection is good cable I wish our country make the internet cheaper sure 50 euro to much hatta bir başka quote daha.. said: Bonecrusher, 30 June 2002 02:02 tarihinde demiş ki: Chip'den iki haber: 1 10 Haziran Türk Telekom Cephesinde Gelişmeler Var "Türk Telekom'un özelleştirilmesi yolunda atılacak adımlar belli oldu. IMF'nin baskılarıyla yol haritası belirleme çalışmalarını hızlandıran TT, bu amaçla Arthur Andersen'in önerdiği 4 seçenekten holdingleşme seçeneğine karar kıldı. Seçeneklerden ilki mevcut şirket yapısının korunarak yeni döneme hazırlamasını, ikincisi cep telefonu ağırlıklı bir yapının oluşturulmasını, üçüncüsü yurtdışı ağırlıklı bir büyüme stratejisiyle yeniden yapılanmayı öngörüyordu. 4. seçenek olan parçalara bölünerek holdingleşme senaryosunda karar kılan TT, buna ek olarak 3. seçeneği de dikkate almaya karar verdi. Buna göre, sabit telefon, internet, kablo televizyon ve cep telefonu gibi hizmetlerin her biri ya da birkaçını bir araya getiren şirketler kurulacak. Kurulacak tahmini şirket sayısının 8 olacağı düşünülüyor. Bu modelin zorunlu kıldığı düzenlemeler, Ekim ayında TBMM'ye sunulacak. Kasım ayının sonundaysa, TT'nin özelleştirme stratejisinin son halini alması ve kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Türk Telekom: Bilginin önündeki engel Bir türlü tamamlanamayan TT'nin özelleştirilme projesinin bir an önce hayata geçirilmesi gerek. Çünkü TT, izlediği mevcut internet politikasıyla hizmet etmek için varolduğu insanları değil, kendini düşünüyor. İşin komik tarafı bunu yaparken de yine kendine zarar veriyor. Tekelleşmenin ne kadar kötü ve insan doğasına uzak bir yapı olduğunun göstergesi olan Türk Telekom, şu ana kadar bu konuda üniversitelerde ders konusu olabilecek kadar başarılı! bir performans ortaya koydu. TT cephesinden bir haber de tabii ki zam konusunda. TT'nin bu yıl için 3 katrilyon TL kar hedeflediği öğrenildi. Oysa şirket geçen yıl 1.6 katrilyon TL elde etmişti. Aradaki farkın yıl sonuna kadar kullanıcılara yapılacak yüksek zamlarla kapatılacağı tahmin ediliyor." 2 12 Haziran Ülkemden İnternet Manzaraları "Bugün dünyada bir ilki gerçekleştiren Türk Telekom, vatandaşlarına 64 Kbit kablo internet bağlantısı sunarak 21. yy insanlarına 64 Kbit'lik kablo internet bağlantısı olabileceğini gösterdi. Araştırmalarım sonucunda dünyada bu kadar düşük hızlı bir kablo internet bağlantısına rastlayamadım. Varsa bile belki Afrika'da ya da Amazon'da balta girmemiş ormanlarla çevrilidir. Oysa biz balta girmemiş ormanlarla çevrili değiliz. Avrupa'da olduğumuzu iddia ediyoruz ve Avrupa Topluluğu'na girmeye çalışıyoruz. Öte yandan bilgiye aç insanımıza en düşük hızlı ve en pahalı interneti sunuyoruz. Peki ama neden? Başarısız ADSL girişimi Aslında kişisel tercihim kablo internet değil, ADSL yönünde olmuştu. Fakat daha ilk başta yaşadığım ve bir türlü çözüm bulunamayan bağlantı kopmaları sinirlerimi iyice gerince, kablo internete yönelmek zorunda kaldım. Telefon hattımda çok çok hafif bir cızırtı vardı. Öyle ki arıza servisinden gelen teknisyenler bile bu cızırtıyı duyamıyordu. Fakat ben du kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Yurt dışıda internet ucuz arkadaşlar, USA 'da her evde bir TurkTelekom var neredeyse, Bu arada moralimi düzelitcek bir haber aldım Nisanda Yurtdışı çıkışları 1.4 Terabayt oluyormuş.Ocak sonu 5GB olucak şey Nisan sonu nasıl 1.4 Terabayt olucak anlıyamıyorum ama, adamların bahanesi hazır. Nisan sonu biz adamlara; Biz- Hocam hane 1.4 Terebayt ? TT- Biz Nisan 2004 Demedik ki Nanikkkkkk nanikk .... "Türkiyedeki Internet Işkencesi Bitmez.."[signature][hline]Be nice or be gone.. Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Rahan, 25 January 2004 00:31 tarihinde demiş ki: bi dur sakin ol daha yeni adsl ye geçtik. hele bi yeni telekomlar gelsin 5-6 aya, o zaman daha ucuza daha iyi hizmet alırız. 5-6 yıla demek istedi :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 uyduruk şeylerle tatmin olmayın 56k geldiğindede WISH internete girdik internetli olduk diyorduk ?[signature][hline]Be nice or be gone.. Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/308429-kazykcy-telekom/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Yurt dışıda internet ucuz arkadaşlar, USA 'da her evde bir TurkTelekom var neredeyse, Bu arada moralimi düzelitcek bir haber aldım Nisanda Yurtdışı çıkışları 1.4 Terabayt oluyormuş.Ocak sonu 5GB olucak şey Nisan sonu nasıl 1.4 Terabayt olucak anlıyamıyorum ama, adamların bahanesi hazır. Nisan sonu biz adamlara; Biz- Hocam hane 1.4 Terebayt ? TT- Biz Nisan 2004 Demedik ki Nanikkkkkk nanikk .... "Türkiyedeki Internet Işkencesi Bitmez.."[signature][hline]Be nice or be gone..
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Rahan, 25 January 2004 00:31 tarihinde demiş ki: bi dur sakin ol daha yeni adsl ye geçtik. hele bi yeni telekomlar gelsin 5-6 aya, o zaman daha ucuza daha iyi hizmet alırız. 5-6 yıla demek istedi :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 uyduruk şeylerle tatmin olmayın 56k geldiğindede WISH internete girdik internetli olduk diyorduk ?[signature][hline]Be nice or be gone..
Öne çıkan mesajlar