Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield Heroes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karakterimin adı Kayboldu.

Demin ilk oyunuma girdim. Rastgele bir sunucuya attı. Sunucu da latency çok fazla galiba herkes ışınlanarak ilerliyordu. Hiç bir şey anlamadım. Sunucu da seçemiyoruz galiba?
Mesaj tarihi:
anladığım kadarıyla betada olduğu için öyle. latency sorunu pek yaşamadım ama gidipte 1 kişinin olduğu sunucuya falan koydu beni. çıkıp tekrar Play Now diyince koydu adam gibi biyere.
Mesaj tarihi:
sunuculara random giriyorsun. Fakat optionsta araçlımı olsun yoksa düz map mi olsun diye bi ayar var. Onu seçersen ona göre tankların olduğu veya normal map oynanan sunucuya atıyor seni.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
uçakların damage'ini arttırdılar mı? 2-3 aydır oynamıyordum uçağın makinalısıyla bişey öldürememiştim oyuna girdim 2 tane tank patlattım uçakla... acaba şansıma patlamak üzereydilerde son vuruşları mı yaptım ?
Mesaj tarihi:
evet o 200 bf banada geldi ama bişey almıyim diyorum çünkü permanent item'lar geldi fakat baya pahalı :) en ucuzu 240 bf. yarın öbürgün bi hediye daha gelirse perm. item alırım :)
Mesaj tarihi:
onu düşünerek 200 vermişler bence bir daha da vermezler :D, belki verirlerde bunu kullananlar kullanamaz veya o 200 bitmeden tekrar yüklenmez falan bulurlar bir şey ama beleşe perma item vermezler
Mesaj tarihi:
Login olmada sorun yaşayan var mı şu an? Acc'ı aktive etmeniz gerek diyor, mail attırıyorum ama mail gelmiyor. Şifremi unuttum da çalışmıyor. Daha 3-4 saat önce oynamıştım ne olduysa.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
çok sıkıyor valla.öyle bi ara oynuodum vakit öldürüyor diye.ama o o çizgi film tarzı daraltıo adamı.oysa bf42 olsa deli gibi oynardım
  • Yeni Oluştur...