Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Karakterimin adı Kayboldu. Demin ilk oyunuma girdim. Rastgele bir sunucuya attı. Sunucu da latency çok fazla galiba herkes ışınlanarak ilerliyordu. Hiç bir şey anlamadım. Sunucu da seçemiyoruz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 anladığım kadarıyla betada olduğu için öyle. latency sorunu pek yaşamadım ama gidipte 1 kişinin olduğu sunucuya falan koydu beni. çıkıp tekrar Play Now diyince koydu adam gibi biyere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sunuculara random giriyorsun. Fakat optionsta araçlımı olsun yoksa düz map mi olsun diye bi ayar var. Onu seçersen ona göre tankların olduğu veya normal map oynanan sunucuya atıyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Public olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 uçakların damage'ini arttırdılar mı? 2-3 aydır oynamıyordum uçağın makinalısıyla bişey öldürememiştim oyuna girdim 2 tane tank patlattım uçakla... acaba şansıma patlamak üzereydilerde son vuruşları mı yaptım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 200 battlefund key gelmiş bana, şapka falan alayım bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 evet o 200 bf banada geldi ama bişey almıyim diyorum çünkü permanent item'lar geldi fakat baya pahalı :) en ucuzu 240 bf. yarın öbürgün bi hediye daha gelirse perm. item alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 onu düşünerek 200 vermişler bence bir daha da vermezler :D, belki verirlerde bunu kullananlar kullanamaz veya o 200 bitmeden tekrar yüklenmez falan bulurlar bir şey ama beleşe perma item vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bi beta hediyesi daha geldi. şu anda in-game den bakamıyorum ama sanırım üzerinde beta-test madalyası olan bi kıyafet. kalıcı mı değil mi onu bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 4gb ? :D efsane browser oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kalıcı madalya geldi, taktım hemen ben karaktere :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Login olmada sorun yaşayan var mı şu an? Acc'ı aktive etmeniz gerek diyor, mail attırıyorum ama mail gelmiyor. Şifremi unuttum da çalışmıyor. Daha 3-4 saat önce oynamıştım ne olduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Oyunun çok gerizekalı bir play now sistemi var .. 3-4 kez üst üste avustralya serverlarina attı beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Kesinlikle, ozellikle ust levellarda dengesiz oyuncu dagilimi cok fazla hissediliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok sıkıyor valla.öyle bi ara oynuodum vakit öldürüyor diye.ama o o çizgi film tarzı daraltıo adamı.oysa bf42 olsa deli gibi oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 zaten team fortress 2 'ye rakip ayağına yaptılar. olmadı. ara ara belki girilir stres atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar